Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 969
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, след вчерашната ми инсеминация на неспукан фоликул и изказани съмнения за спукване по време на Инсето от докторката тази сутрин в 8.00 ч вече се беше спукал. Не е ясно обаче кога това се е случило. Още вчера видях прозрачен цервикален секрет, но дали "човеците" са успели да оплодят яйцеклетката само мога да гадая, до датата на цикъла. Също така вечерта и през нощта имах пробождания в яйчниците. Повече в десния където беше фоликула.
Днес ми изписаха Дуфастон и Утрогестан-глобули и сега като си направих една проста сметка и те не са никък евтини. Вярно, че за нашата мечта правим всичко, но и това ме смая.
Днес имам напрегнати и подути гърди, което е възможно да е от дуфастона и напрежение в яйчниците и матката, и придърпаване. Вчера имах и много газове в корема.
Ох, дано сме успели.
Егати дългите 13 дни ще бъдат до теста, ако дай боже не ми дойде.
Пишете Вие имате ли промяна и различни усещания след дуфастона. И още се чудя заедно с Утрогестана няма ли да ми дойдат множко за организма?

# 571
.И аз да докладвам.моята процедура отпадна.фоликулите не искат да се спукат.вече са по 3 см. И док. Каза няма смисъл. Много ми е криво.след прегнил не се спукаха, вчера спорт и пак нищо. Сега ще правим секс и толкова.

# 572
.И аз да докладвам.моята процедура отпадна.фоликулите не искат да се спукат.вече са по 3 см. И док. Каза няма смисъл. Много ми е криво.след прегнил не се спукаха, вчера спорт и пак нищо. Сега ще правим секс и толкова.

Exxxxx, разбирам те напълно - и моят фоликул вдясно не се беше спукал - нито в деня на инсето, нито на следващия... отвратително е! На всичкото отгоре му казах на лекаря, че вече за кой ли път не се пукат когато трябва и, че това говори за евентуален проблем, ама кой те слуша...
Прегръщам те много силно  Hug и дано  другите процедури са ни успешни - да се спукат фоликулите, да се оплодят и след 9 месеца   ylinfant

# 573
bonbolini, благодаря Simple Smile На мен ми е за първи път, уж да не се пукат. Обикновено всичко е наред, но според мен този месец прекалихме с хормоните, стимулацията беше с мерионал и клостил, до сега само с клостил, а прегнила 1500 по 6 пне така пише в рецептата. Дано се спукат от само себе си Sad

# 574
Bonbolini,права си мила,наистина от поста ми се разбира грешно,Жоцка е права имах предвид,че трябва да го пия до теста Дуфастона и Утрогестан-а и след това ако е отрицателен да спирам всичко,моя грешка  Embarassed
lolr,и аз имах 3 дена след реинсето такива пробождания и придърпвания,но както бях писала лекаря каза,че е нормално не се притеснявай,на мен от лекарсвата не са ми се подули гърдите нито имам някакви симптоми освен,че си хапвам много(което за мен не е нормално)но на мен днес ми е 5 ден и ми е рано за каквото и да било.всъщност гърдите ме болят и по точно зърната,само когато настръхна като ми е студено до сега съм нямала този проблем,но го дължа евентуално на някое от лекарствата,продължавай да си пиеш Дуфастон-а и Утрогестан-а както ти е казал доки и успех   love001

# 575

Exxxxx, разбирам те напълно - и моят фоликул вдясно не се беше спукал - нито в деня на инсето, нито на следващия... отвратително е! На всичкото отгоре му казах на лекаря, че вече за кой ли път не се пукат когато трябва и, че това говори за евентуален проблем, ама кой те слуша...
Прегръщам те много силно  Hug и дано  другите процедури са ни успешни - да се спукат фоликулите, да се оплодят и след 9 месеца   ylinfant

Аз бях чела някъде,че 3 момичета са забременели от по 3см фуликули,а моя преди да се пукне последно беше 28,1 т.е близо 3см и като попитах моя лекар,няма ли да има проблем това,че ми е толкова голям фуликула,защото бях чела,че ако е след 22мм вече произвежда негодна за оплождане яйцеклетка,каза,че това са глупости и не е проблем да се забременее и с толкова голям,но при всеки е индивидуално

# 576
  • Пазарджик
Момичета много съжалявам за не спуканите фоликули. И аз бях по същия начин и какво ли не правих и така и не се спука.Стана доста голяма и след това стана киста та за това сега пия противозачатъчни. И аз питах док. какво може да се направи за другия път за да се спука но за сега няма отговор. Т.к на мен ми биха Хореомон 5000 я попитах дали ако не е в по голяма доза ще стане но тя каза че това нямало значение. Оффф тези инсета са доста изнервящи но ние на този етап нямаме възможност да си финансираме инвитро инче ако зависи от мен направо щях да мина на него.

Много успех момичета и дано 2014 ни донесе БЕБЕНЦА...

# 577
  • София
Моето инсе мина. Фукитата се бяха спукали без един. Simple Smile Повисях на магарето половин час след това. Mr. Green от утре съм на утрогестан 3*2.

# 578
Успех кашмирче,и ти ще си чакаш с мен коледния подарък   ylinfant както виждам Simple Smile
Пипи,не си мисли,че ако направиш инвитро и хоп късмета и успеваемостта ти са в кърпа вързани,имам познати които са правели инвитро,защото имат много пари,нищо им няма и на двамата просто много години са пробвали и не се получава писва им и опитват инвитро и въпреки всичко след 3-4 опита не им се е получавало.При всеки е индивидуално с тези процедури,вярвайте,че ще се получи от първия или поне втория път и не се отказвайте от мечтите.Каквото ни е писано.Съжалявам,че съм толкова директна ако искаш и груба ме наречи,но аз няма да съм от тези които дават напразни надежди на някого,а ще съм реалист

# 579
  • Пазарджик
kasmetliikaa да така е съгласна съм с теб. Но просто там процента на успеваемост е по голям. До като тук с по ниска.Но всичко е въпрос на късмет, шанс или Божа работа. Просто аз съм вече много изморена от това да чакам да се спукат едни фоликули , другия път пък въобще не се образуват , остават кисти и така. Ние се борим от 5 год. като 3 от който с лекарска помощ , а последната година минахме на инсета като успяхме да направим само 2 за цяла година т.к. все изникваше нещо което да попречи. Та за това ми беше мисълта.А и аз до някъде съм установила за себе си че проблема ми е в това че не се пукат фоликулите но за жалост при тази процедура освен с Прегнил или друи аналози няма как да се спукат  Peace

# 580
Ами миличка щом толкова време се мъчите и нямате резултат особенно щом немогат да ти кажат,защо някой път ти се образуват фуликули,а не се пукат,а друг път не се образуват ще ти препоръчам да си смениш лекаря.Виждам,че си от Пазарджик,незнам в кой град ходиш сега,но аз съм страшно доволна от д-р Даскалов в Пловдив.Близко ти е,ако искаш можеш да опиташ при него,ако вече не си опитвала де  Simple Smile

# 581
  • Пазарджик
Ами в Пловдив бях и при Даскалов и при Ставрев и резултат няма.Ходих и при един друг в Пловдив така че в момента ходя в София.Абе общо 4 клиники. По мнение на докторите инвитро е най- подходящо за нас но за съжаление не мога да си позволя тази процедура. За това 4 инсета и се надявам на чудо ако не после по фонда.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 23:25 от pipilota_85

# 582
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз от доста време само ви чета, защото нямам какво да пиша....
Радвам се на момичетата, чиито фоликули са се спукали, и стискам палци от сърце за коледно чудо!  Praynig
Айде, повлечете малко крак, за да ни дадете кураж и на нас!   bouquet

Аз както казах този месец уж ще пробваме естествено, че така като гледам овуто ще се падне след Коледа, а няма кой да ми го направи тогава....Както и да е - сега обаче съм се притеснила за нещо...
На последното ми инсе нали бях направила повече фоликулчета и два се бяха спукали, но други три малки - не...Чудя се какво ли е станало с тях и дали не са станали задържани и на кисти...Много се притеснявам от това и исках доктора да ме види и да ми каже дали всичко е наред, но той май е вече в отпуск по празниците...

Пипи, на теб дойде ли ти нормалния цикъл и после като отиде на преглед се видяха задържаните фоликули ли? Или беше като зацапване, а не нормален и обилен цикъл?
Защото и аз един месец бях направила задържан фоликул, но не успя да ми дойде, а само слабо ми цапаше и като отидох на преглед се установиха тези задържани и ми изписаха логест...
Сега ми е дошло нормално и обилно...да смятам ли, че всичко е наред тогава с фоликулите или това няма значение?
Аз мислех да ходя на квартален гинеколог по каса, за да си пусна цитонамазка /че нямам за тази година/ и да си направя ехография на гърдите, но не ми се ще този кварталния да ме преглежда, че какво ще разбере той?!?! newsm78
Благодаря ти предварително за отговора и ти пожелавам да си изкарате с твоето мило един романтичен и изпълнен със правене на любов месец, въпреки противозачатъчните!  Hug Понякога май имаме нужда от това - да се отпуснем и да не мислим, че правим бебе, а да се обичаме!
Много, много те целувам!   bouquet

Стискам палци на всички очакващи момичета!
Нека Коледния дух е с вас и дядо Боже ви донесе най-чакания коледен подарък!!!
Желая ви го от сърце!   bouquet  bouquet  bouquet

# 583
Здравейте момичета. Да се оплача и аз вчера бях на лекар за да видим каква големина е фоликула и да правим инсето, но пълен провал отново сме го изпуснали. Беше с големина 2,61 тоест вече голям и направо полудях. Вече два месеца го изпускаме. Започнах от снощи да пия дуфестон 2 х 1 и лекарката ми каза, че и от него би трябвало да се спука и тези дни яко с.... и да се надяваме, че ще си стане от самосебеси в което се съмнявам с толкова голям фоликул. Но нали надеждата умира последна. Успех на всички.

# 584
  • Пазарджик
Naskomimi на менпървите два дни ми беше само зацапване а на третия беше доста обиле.Но мисля че трябва да се отиде на 3,4 ден от МЦ зя да могат да се видят задържаните защото след това почват да се образуват нови и ми казаха че не може да се прецени.А моята лекарка ми каза че ако не в този тов следващия най вероятно ще се махнели но аз предпочетох да заложа на по сигурното и да пия хапчета.

Влади много съжалявам.Незнам какво да ти кажа или да планирате по добре нещата др. Месец или д смениш док.

Общи условия

Активация на акаунт