Предстои ми инсеминация - тема 15

• 37 137
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
  • Ст. Загора
Момичета, дайте мнение и съвет, моля: първият път докторката ми каза да пия Дуфастон до деня на теста, а сега докторката /която не ми е лекуващата/ ми  каза да го пия 10 дни Thinking

# 556
Ох и ти Късметче се шашкаш много. Но дано си поуспокоена така. Всъщност твоето Ина е било преди два дни нали така. И овулацията вече е свършила.
Аз много се притеснявам за утре. Дано ми кажат, че се е спукал фоликула и да чакаме да се оплоди.

# 557
ИНСЕ имах предвид.

# 558
 CapricornS ти каза ли на втората какво ти е изписала първата? Консултирай се пак с една от двете, която смяташ за по-компетентна или при която ще ходиш следвашия път.

# 559
Момичета, дайте мнение и съвет, моля: първият път докторката ми каза да пия Дуфастон до деня на теста, а сега докторката /която не ми е лекуващата/ ми  каза да го пия 10 дни Thinking
На мен моят доктор каза 10 дни Дуфастон и да го спирам и на 14-ти ден - тест. Аз смятам да си го пия до утре /10ти ден/ и да си чакам цикъла без да пускам тест. То след моите болежки, настинки, цистити, непукнат фоликул и антибиотици не се и надавям да нещо да е станало, но поне ще си чакам цикъла долу-горе навреме - 12-ти/13-ти  Wink

# 560
Момичета, дайте мнение и съвет, моля: първият път докторката ми каза да пия Дуфастон до деня на теста, а сега докторката /която не ми е лекуващата/ ми  каза да го пия 10 дни Thinking
         дуфастона се пие до деня на теста и при положителе резултат не се спира от веднъж а постепенно слушаи лекуващия ти лекар той те следи от самото начало и знае БОНБОЛИНИ може пък да се изненадаш и малко повече оптимизъм..

# 561
  • Ст. Загора
Момичета, благодаря за отговорите  bouquet

# 562
е, Жоциииии, и сега какво да правя - да го пия до 14-ти ден ли  newsm78. Докторът що тогава каза до 10-ти ден?
Аз съм си оптимист и знам, че всички ние ще си гушкаме ревящо пашкулче 2014-та - сигурна съм  Grinning

# 563
CapricornS,на мен моя лекар ми каза да го пия до края на 3-я месец,сега съм 3 ден след инсеминация и нямам представа дали съм бременна рано ми е още и ми каза ако не съм тогава да му се обадя да видим какво ще правим.Всъщност на теб за какво ти го предписаха,извинявай ако си писала защо Embarassed
lolr,в интерес на истината не съм много шашната този път,защото не се надявам много да сме успели,защото лекаря не ми даде почти никаква надежда,но все пак аз си имам някаква-нали умира последна Grinning А иначе реинсеминацията ми на спукан фуликул беше на 06.12 т.е 4 ден ако не смятам 06.12 и аз знам,че Овуто трябва да ми е минало вече отдавна,но така ми каза Rolling Eyes Днес ме боля по малко и то най-вече като стоя права повече време,но не съм пила Но-шпа,но ще видим.Чувам,че било нормално и при повечето момичета било нормално,спирам да мисля,защото ще се побъркам и се оставям в Божиите ръце.Успех на теб при прегледа утре дано всичко е наред и се е спукал фуликула,че да си чакаме двете  Simple Smile

# 564
bonbolini,от твоята уста в Божиите уши мила,ти кога чакаш резултат,а по въпроса с Дуфастон-а аз вече написах на мен лично какво ми е казал лекаря,но все пак при всеки е различно и е на различна схема.Най-добре слушай лекуващия ти лекар,той знае най-добре какво ти е състоянието Wink

# 565
Аз съм от Русе обаче и тук в Щерев нямат такова лекарство,  а на другите аптеки ми предлагат да поръчат и да си купя цяла опаковка, а на мен ми е мн цяла и не нзма как ще реагирам изобщо.
Моята стимулация беше 5 дни х 2 хапчета дневно, т.е. 1 блистер. Обади се в аптеката в София и ако имаш познати тук, можеш да ги помолиш да ти вземат и да ти пратят. Аптеката дава и по 1 блистер, не е необходимо да взимаш цяла опаковка. Да не говорим, че помня цената и на блистера каква беше.
По рецепта какъв прием ти е изписан? За странични реакции не се притеснявай - почти изключени са, за разлика от стимулацията с други медикаменти. Аз лично реагирах много добре и като фоликули, и като маточна лигавица.

# 566
CapricornS,на мен моя лекар ми каза да го пия до края на 3-я месец,сега съм 3 ден след инсеминация и нямам представа дали съм бременна рано ми е още и ми каза ако не съм тогава да му се обадя да видим какво ще правим.Всъщност на теб за какво ти го предписаха,извинявай ако си писала защо Embarassed
Сигурна ли си, че точно това е казал лекарят? Да не би да ти е казал да пиеш Дуфастон до деня на резултата /дай Боже да е положителен  Praynig/, защото докато пиеш Дуфастон без бременност, цикълът няма да ти дойде  newsm78. На мен веднъж ми го изписаха, защото имах закъснение от 15 дни без бременност и след като го спрях, тогава ми дойде... Иначе трябва да си правя тест на  14-ти...

# 567
Сигурна ли си, че точно това е казал лекарят? Да не би да ти е казал да пиеш Дуфастон до деня на резултата /дай Боже да е положителен  Praynig/, защото докато пиеш Дуфастон без бременност, цикълът няма да ти дойде  newsm78. На мен веднъж ми го изписаха, защото имах закъснение от 15 дни без бременност и след като го спрях, тогава ми дойде... Иначе трябва да си правя тест на  14-ти...
   да точно това и е казал както и на мен ми каза моя пие се дуфастона и утрогестана до деня на теста ако има бременност се продължава до 3 м наи малко аз лично го пих до 5 по др причини прогестероните не вредят нито на теб нито на бебето ако теста е отрицателен се спират бсички лекарства и до дни идва цикъл който е по обилен от обичаиния за жената

# 568
.Момочета, притеснох се. Днес 48 часа след 6 ампили прегнил 1500 фоликулите са цели. Отложихме го за утре. Дайте идеи освен коремни преси какво да правя. Оф, дано всочко да е на ред!

# 569
Сладурки, ясно ми е за Дуфастона - пиеш до деня на теста и ако е отрицателен - спираш го /друг е въпросът, че други лекари, като моят, го дават да се пие само 10 дни/. Но от поста на Kasmetliikaa останах с впечатление да си го пие 3 месеца, независимо дали е положителен, или е отрицателен резултатът  Crossing Arms, затова и попитах.

Така и така говоря за Дуфастон и да питам още нещо - има ли смисъл да си мериш Базалната температура и до колко реална ще е тя, докато пиеш Дуфастон - нали се повишава температурата от него?

Общи условия

Активация на акаунт