Предстои ми инсеминация - тема 15

• 37 142
  • 691
  •   1
Отговори
# 540
Pisan@, Bonbolini, CapricornS, не се отчайвайте! До теста има надежда...винаги!  Hug Hug Hug

naskomimi, кураж мила! Дано 2014 е нашата година!  Heart Eyes Hug

Аз все още чакам цикъл, но явно от Утрогестана се бави. Дали е нормално? 3-4 дни вече не го слагам, а цикъл няма? Thinking

# 541
  • София
Момичета, горе главата!  Hug
Писана, стискам много силно палци.  Praynig
Севи, заради урогестана е, ще дойде.  Peace

Аз утре съм да пусна хормони и да видим кога ще е инсето.

# 542
Здравейте,

аз днес пуснах хормони и ми биха прегнил. Имам два фоликула по един в ляво и дясно. Процедурата е за вторник в 8 часа, а аз се притеснявам, че те ще се спукат утре и няма да оцелеят до тогава. Това ми е първа процедура и може би въпроса е глупав, ама защо се прави инсе на спукан фоликул, не  е ли по- добре да е на не спукан.... ?

Като цяло за сега нещата вървят уж правилно, ама знам ли прегнила днес ми го сложиха в 8 и 30 и до 10 часа на 10 ще са минали доста часове.

Моля някои да ми отговори, ако е наясно, защо го правят след овулацията и колко време и трябва на тази яйцеклетка да се предвижи по тръбите евентуално?

# 543
PepitO, най-добрия вариант е или фоликула да се е спукал, или да е пред спукване. А за прегнила - се смятат часове. На мен ми го биха в 16ч в събота, а инсето беше в понеделник в 12ч. И на инсето имах 3 спукани фоликула, като 2 от тях се спукаха понеделник сутринта. А имай предвид, че не при всички жени се пукат фоликулите толкова бързо.  Naughty  Бъди спокойна - всичко ще бъде наред.   Hug

Кашмирче, успех!!!  Heart Eyes

# 544
Много благодаря на всички за подкрепата и на всички ви желая едно малко Коледно чудо,а защо не и две  Simple Smile На мен ми е втори ден от реинсеминацията и чувствам някаква тежест в ляво(там ми беше фуликула)и малко ме притеснява това,защото днес цял ден и да лежа и да съм седнала и да съм права усещам някакво придърпване постоянно там.Една моя приятелка каза,че това били някакъв вид контракции на матката когато се приготвяла за оплождането и да пия нош-па за да ми спрат защото в противен случай имало възможност да не стане нищо,но мен ме притеснява да пия каквито и да било хапчета.Някой може ли да ми каже на какво може да се дължи това,дали е от стимулацията,инсеминацията,реинсеминацията незнам за пръв път съм на инсеминация и реинсеминация и незнам какво се усеща след това и това нормално ли е.Предполагам,че при всеки е различно и индивидуално,но все пак ще помоля за някакви дори и предположения от какво може да е това,нормално ли е и какво трябва да направя в случая(ако може изобщо да се направи нещо)Пия Дуфастон 3х1,Естрофем 3х1 и Утрогестан-вагинално 2х3,може ли да е нещо от лекарствата?Моя лекар е до 17.12 в отпуск извън БГ и няма как да му звънна  Sad Благодаря предварително! Целувки и успех на всички!

# 545
kasmetliikaa, аз също имах болки и тежест вдясно (моят фоликул беше оттам). Мисля, че при повечето момичета има подобни оплаквания, така че не се тревожи. Спокойно може да пиеш Но Шпа - предписват го заради контракциите на матката и в никакъв случай не може да навреди. Моя близка го пи до 4-тия месец от бременността си и то 3 х 2, по лекарско предписание.

bowuu

# 546
Благодаря ти за бързия отговор,днес все още не са ми се обадили придърпванията само преди малко за малко,но защото излизах до магазина,а е студено и определено повече няма да се повтори излизането ми,а и го дават застудяване,дано да е за добро това,че ми спряха "контракциите".Взех си преди малко Нош-па за всеки случай ако започнат пак ще пия.
Момичета днес е св.Ана-майката на Богородица и покровителка и пазителка на бременните жени,отидете да запалите по една свещичка и да се помолите,аз вече го направих и това ме успокои Innocent
Честит имен ден на всички именнички и именници и само  EFP тестчета

# 547
Здравейте мили дами,
Днес и аз се включвам с темата и дано е на късмет.
Сутринта в 10.00 часа беше моята първа инсеминация на нестимулиран цикъл, на 14-ия ден.
Преди два дни на 12-ия ден фоликул в десен яйчник 17.6 мм. Вечерта ми биха Прегнил 10000 и днес преди инсето на прегледа фоликула беше 16.6 мм. Докторката каза, че може би в момента се пукал. Направихме инсето с добри показатели на спермограмата. И ми казаха утре рано да отида да се види дали фоликула се е спукал. Ако не - реинсеминация. Притеснено ми е.
Стискам палци за мен и всяка една от Вас да видим двете линийки и да си гушнем през Новата година най-сладките бебечета.
До скоро!
И прегръдки! Simple Smile  ylinfant  ylinfant

# 548
lorl,успех мила и много здраво стиснати палчета от мен.Аз чакам резултат от моята реинсеминация,но до тогава има мнооооого време.Пиши след това като минат няколко дена дали имаш придърпвания в областа на яйчниците и незнам какво да мисля и се притеснявам

# 549
Благодаря ти Късметче и аз ти стискам.
Преди малко имах прозрачното леко течение по време на ову, дано се е спукало фоликулчето.
Късмет да имаш ти пожелавам, от сърце!

# 550
  • София
Kолко дена трябва да е въздържанието? Инсето ще ми е в сряда.

# 551
Kaшмирче, мисля че 2-3 дена е достатъчно.Когато правих инсе имаше 2 дена въздържание.

Момичета знаете ли откъде мога да си намеря фемара?

# 552
В аптеката на "Щерев".

# 553
Аз съм от Русе обаче и тук в Щерев нямат такова лекарство,  а на другите аптеки ми предлагат да поръчат и да си купя цяла опаковка, а на мен ми е мн цяла и не нзма как ще реагирам изобщо.

# 554
lolr,благодаря много миличка  Hug

Аз днес не се сдържах и макар да знаех,че лекаря ми е в отпуск реших все пак да проверя,защото ми беше казал,че излиза от 10.12 и заминава за чужбина и останах много изненадана,че го хванах в БГ и го попитах за моите придърпвания и още по хубавото е,че ме успокои като ми каза,че е нормално и няма за какво да се притеснявам било от Овулацията.За това,че ако някой като мен се шашка,че има такива неприятни усещания да не се притеснява,всичко е наред  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт