Предстои ми инсеминация - тема 15

• 37 160
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, тази сутрин  се събуждам и нищо не ме боли: нито корем, нито бюст, чувствам си гърдите някак намалели. Днес ми 7 ден от реинсето. Дали е симптом за нещо?

Аз не вярвам на симптоми.Случвало ми се е да имам всички симптоми на бременност нооо -
Затова моя съвет е да си чакате датата на теста и да игнорирате каквито и да е мисли....Защото след това е много болезнено (психически) аз се вълнувам и изживявам вс. с вас.МНОГО ВИ ГУШКАМ ВСИЧКИ

# 526
Много ти благодаря Keylla дай Боже,много се извинявам,но нямам много време за да прочета какво се случва с теб смисъл чакаш ли резултат или чакаш някаква манипулация извини ме предварително  Embarassed

# 527
Аз започвам януари.Хем ме е страх,хем нямам търпение.Ще бъда със стимулация - лека,но незнам с какво ще бъде. Както и да е ,ще видим... Simple Smile

# 528
Ако се страхуваш от стимулацията недей,няма от какво само кофти-то е,че те блъскат с хормони и аз бях с лека-Клоксибелгит най-малката доза по 1 на ден и си образувах много хубаво фуликулче от 19мм на 9 ден,но сега притеснението ми е,че преди да се пукне беше станало 28.5 и някъде бях чела,че колкото е по голям фуликула толкова по лоша и негодна за обременяване яйцеклетка ще излезне от там,но каквото има да става ще става и да го мисля и да не го мисля  Simple Smile

Успех и дано новата година ти донесе повече късмет и радост коята старата неможа

# 529
При мен тази стимулация е за повече от 1 фоликул.За да изл. възможността за некачествена Я.Ако не се получат нещата ще правим ИКСИ на ЕЦ.Водиме се неизяснен стерилитет.За ф-те си права наи-добрия размер е 18-20ммПоне така ми каза д-р Персенска

# 530
Еми каквото стане в крайна сметка,аз не съм много обнадеждена,че ще има бременност,при положение,че фуликула ми се пукна толкова голям и лигавицата на матката ми беше 7мм по време на инсеминацията,защото от Клоксибелгит-а това му е страничнич ефект,изтъняване на лигавицата,а да не говорим,че и лекаря не ми даде надежди да се получи поради този проблем с ендометриума,но все пак решихме да пробваме стават чудеса,имам една приятелка чиято майка е направила 4 спонтанни аборта в 6 месец и то кюретажите не са и оставили почти никакви мм лигавица и са и казали,че няма да може да има деца,но ето,че тя забременява по естествен път и то два пъти,износва си децата нормално без лекарска намеса.За това вярвам,че чудесата се случват,а и вярвам,че ако ти е писано писано да се обесиш няма да се удавиш както се казва  Wink За това,че правете каквото трябва пък да става каквото ще  или поне аз мисля така да направя Simple Smile

# 531
  • Ст. Загора
Цитат на: CapricornS
link=topic=738777.msg26880776#msg26880776 date=1386403638
Момичета, тази сутрин  се събуждам и нищо не ме боли: нито корем, нито бюст, чувствам си гърдите някак намалели. Днес ми 7 ден от реинсето. Дали е симптом за нещо?

Благодаря ти!    

Аз не вярвам на симптоми.Случвало ми се е да имам всички симптоми на бременност нооо -
Затова моя съвет е да си чакате датата на теста и да игнорирате каквито и да е мисли....Защото след това е много болезнено (психически) аз се вълнувам и изживявам вс. с вас.МНОГО ВИ ГУШКАМ ВСИЧКИ

# 532
Колкото повече ви чета, толкова повече се убеждавам, че Клостилбегит е остаряло средство за стимулация. Моя позната беше с него и имаше странични ефекти. Моята лекарка в "Щерев" ме стимулира с Фемара - никое друго момичета ли не я пие? Изключително доволна бях от фоликулите и лигавицата. Разбира се, действието е индивидуално, но почти не съм чула неуспешна стимулация с Фемара.

# 533
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
И аз да се отпиша този месец - отново отрицателен резултат....Разбрах го още вчера, но не можах да пиша, защото бях прекалено разстроена....Все по-трудно и все по-тежко ми става всеки месец....Вече трета неуспешна инсеминация и толкова години опити зад гърба....Отчаяна съм..Може би имаме някакви по-сериозни проблеми, за които не знаем - несъвместимост, антиспермални анти-тела, нк клетки и какво ли още не, но лекарят ми не ми е предложил да се изследват...Сега като ми дойде - все пак ще ида на преглед, въпреки че няма да правим инсе този месец, че ще се падне точно по празниците...Ще питам тогава за тези изследвания...
Но поне да видя дали някой от фоликулите не е станал задържан, че имах повече...Дано всичко е наред и с милото се опитаме естествено да си направим коледното чудо...не че имам много надежди в това, но...

Съжалявам за негативния коментар, но ми е много тежко и някак ми олеква като си изплача мъката пред хора, които ме разбират...
Много целувки за един слънчев и положителен ден от мен!
  bouquet

# 534
Naskomimi, съжалявам за резултата!
Моято инсе ще е януари със стимулация с фемара.

# 535
Naskomimi и аз съжалявам за резултата,но не се отчайвай и не позволявай да негативните мисли и емоции да те завладеят все още има надежда все пак има ИКСИ и инвитро не е само инсеминацията,а и дай Боже да успеете по естествен път желая ти го от сърце  Praynig
А що се отнася до това кой с каква стимулация е това много зависи от лекаря,моя например каза,че ще започнем от най-леката стимулация,а именно Клоксибелгит,вярно е,че при всеки човек е индивидуално,но както док.каза "има жени които им трябва съвсем леко побутване,за да стане работата"и ето,че слава Богу аз съм една от тях на мен ми помогна Клоксибелгит-а и то с най-слабата схема половин хапче сутрин и половин хапче вечер т.е 1 хапче на ден,да вярно страничния ефект за лигавицата е голям,но има други лекарства които помагат за удебеляването.Аз лично вярвам на моя лекар и му се доверявам немога да отида да му кажа "искам стимулация с Фемара"защото всеки организъм си е индивидуален и всеки си има различни репродуктивни проблеми за това са лекарите те да преценяват,а не ние да се самолекуваме.

# 536
Здравейте момичета,
Аз да ви кажа, че го отписах този мой опит, защото направих остър цистит и пия антибиотик, на всичко отгоре и съм с настинка, пия аулин за болки в кръста (резултат от зверската настинка), като цяло не ми е добре въобще.  Cry  Cry  Cry Много ми е гадно, защото поне се надявах да се случи моето чудо...
И да продължа... оказа се, че може би кюртажът, направен ми юли 2012 г., е бил прибързан и не е било нужно тогава да ми правят тази манипулация  Cry  Cry  Cry Защоооооо???
Извините ме за негативизма, но ми е тежко ... много  Cry

Naskomimi, прегръщам те силно, няма просто какво да кажа - бъди здрава и горе главата - трудно е, но... Hug
Kasmetliikaa, това е най-важно - да се доверяваш на лекаря си - продължавай и ще се случат нещата при теб  Praynig

# 537
kasmetliikaa, разбира се, че никой не говори за самолекуване, а и разсъжденията ми бяха по-скоро риторични Peace
Желая успех на всички, с или без стимулация Hug

# 538
  • Ст. Загора
Bonbolini, naskomimi, много съжалявам! Нека 2014 е нашата година Praynig Praynig Praynig
Аз имам още седмица до теста, но както ви споделих...ниииищо не ме боли и не знам Sad

# 539
Късметлийка, напълно се съгласявам с теб, че трябва да имаме пълно доверие на лекаря си. Той най-добре знае какво е удачно точно в нашия случай!
Bonbolini, naskomimi, нормално е сега да се чувствате обезсърчени... Ако ще ви олекне наплачете се, но после нослетата горе и никакво предаване!  Hug Hug Hug
Bonbolini, докато не видиш - тест, никакво униване! И аз бях настинала, но надеждата умира последна, нали така!  Peace
Капри, понякога липсата на симптом също е симптом! Wink Само спокойствие и топла храна!!!   bouquet  Hug

До моя тест има още 9 дни... Седя и чакам, чакам и седя... Joy Не мисля нищо, защото каквото и да си говорим - теста ще покаже точно когато док е казал!!!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт