Предстои ми инсеминация - тема 15

• 37 170
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
  • Ст. Загора
Sevi, не се тормози!! Ще се справим през 2014, убедена съм  bouquet Peace

Ruth, честито деветмесечие на малкия юнак, да е здрав, щастлив и палав Party

Нединка, благодаря за окуражаването Simple Smile

# 511
  • Варна
Привет,момичета, вижте какво прочетох,много ме трогна:
Загубиш ли пари, загубил си малко!
Загубиш ли здраве, загубил си много!
Загубиш ли вяра, загубил си всичко!
Източна мъдрост

Прегръщам ви мили момичета, пътя по който минаваме,не е лек, но зная,че 2014г. ще донесе за всяка от нас най-жадувания подарък,а може и 2 подаръчета.  Hug
Аз също се класирам в редиците на февруари 2014, за инсе.   bouquet
Не падайте духом,особено през месеца на сбъдване на желания, най-вълшебния и красив месец!  Hug  bouquet

# 512
Благодаря на всички! Много сте мили!   Hug
 2013 започна ужасно и завършва отчайващо: на 3 януари - спонтанен аборт, декември - отрицателен тест. Дано 2014 е много успешна за всички нас!  Heart Eyes

Рутче, честита месечинка! Много здраве и късмет на цялото семейство!   bouquet  bouquet  bouquet

# 513
Sevianas, прегръщам те Hug 2014-та ще е твоята година, ще видиш! И аз се присъединявам към Nedinka: лесно е да се каже "горе главата", щом си успял. Тривиално е, но няма други думи, с които да ви окуража. Вярвам в доброто и вярвам, че ще имате своето мечтано щастие.
За мен 2013-та беше най-прекрасната и най-ужасната година: роди се Микаел, но се разделих с половинката си 4 месеца по-късно. Затова искам годината да се пенсионира, защото знам, че най-доброто винаги предстои.
Бъдете сигурни в това  bouquet

# 514
Sevianas,  Hug Не се предавай, миличка!!! През следващата година ще сбъднеш мечтата си!   bouquet Само имай вяра!  hug
pipilota_85, съжалявам за кистите  Hug Нова година, нов късмет! Януари ще е твоя месец!  Wink

Привет на новите момичета!   bouquet Добре сте ни дошли и да не се задържате много! newsm10

Искам и аз да си излея болката - след толкова перфектните условия за инсе, още на другия ден се разболях... Cry Cry Cry И вече трети ден не ще да ми мине каквото и да приемам. А заради евентуално забременяване пия само хомеопатични средства...От вчера и температура качвам и вече целия ентусиазъм ми се изпари!  Cry Ако нещо се получи при това инсе, наистина ще е Божа работа! ...

# 515
  • Пазарджик
Pisan@ бързо да се оправяш. Една приятелка пи клеева тинктура. Купи си я от аптеката и остана много доволна за 1-2 дни се вдигна на крака и сваля температурата. Мисля че няма да ти навреди. Можеш да попиташ в аптеката. Пият се по 10- 15 капки в чай.

# 516
  • София
парацетамолът съко е позволен на бременни,само дозата не знам каква е

# 517
парацетамолът съко е позволен на бременни,само дозата не знам каква е
Колкото може по-рядко и само в крайни случаи Peace Иначе - по 1 таблетка, стандартно. И въпреки всичко, на всички препоръчвам следното: ако много боли глава или нещо друго и не минава, не търпете, а взимайте мерки и се консултирайте с лекар. Повреме на бременност силната болка е непрепоръчителна, а имам позната, която търпеше зверско главоболие само и само да не пие нищо Crazy
А иначе - много чай и лимони. И четете внимателно списъците с позволените билки, защото бременните масово налитат на тях с идеята, че колкото по-билково - толкова по-здравословно и безопасно, а всъщност шега не бива - много от билките предизвикват маточни контракции.

# 518
  • София
I Am Ruth честита девета месечинка да ти е жив и здрав малкия малчуган Hug

pipilota_85 мн.съжалява за кистите  Hug нова година нов късмет Praynig

Sevianas  Hug не се предавай всички ние ще успеем   bouquet

Pisan@-оправяй се бързо и е се тревожи  Hug
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МОМИЧЕТА И ДАНО НЕ СЕ ЗАДЪРЖИТЕ МНОГО ТУК Hug Hug
Аз маи отпадам за 2014 че нещо не ми идва и само се моля през новата година  всички ние да видим дълго чаканите  EFP
Благодаря на всички че ви има и споделяме нашите тревоги Hug Hug Hug Hug

# 519
Здравейте момичета идвам да ви честитя празника : Честит Имен Ден на всички именници,бъдете ЗДРАВИ ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!
Така както Свети Никола Мирликийски Чудотворец е помагал на хората, така и ти дарявай близките с любов и обгрижване.
Честит празник!

Момичета на всички в темата , пожелавам ви много  сбъднати мечти    fertilization EFP stork-boy stork-girl preggo newsm30  , здраве , късмет и щастие .
 Нека новата година  santa2 Nature Snowman  ,ви донесе най  съкровените желания...  Аз напуснах темата , но ви следя и ще помагам на всяко момиче ( с това което знам и съм преминала , а то не е малко ... Sick  )  което има въпроси и е тръгнало  по този трънлив път на стерилитетът ...
 Още веднъж , наслука и успех в борбата ...   bouquet  bouquet  bouquet

# 520
  • Ст. Загора
Момичета, тази сутрин  се събуждам и нищо не ме боли: нито корем, нито бюст, чувствам си гърдите някак намалели. Днес ми 7 ден от реинсето. Дали е симптом за нещо?

# 521
Момичета, тази сутрин  се събуждам и нищо не ме боли: нито корем, нито бюст, чувствам си гърдите някак намалели. Днес ми 7 ден от реинсето. Дали е симптом за нещо?
Тъкмо това се чудя и аз - уж от Дуфастона  Thinking наедряват гърдите - а при мен -нИИИщо - даже ги чувствам намалели  Shocked.
Нито гърди, нито корем не ме боли - даже реших да не си правя тест - ще си чакам цикъла около 12-ти, 13-ти.
И базалната температура не е много висока  Confused

# 522
Много ви благодаря за отзивчивостта мили момичета,неможах да ви пиша няколко дни защото бяхме във Пловдив на гости,заради инсеминацията и реинсеминацията и нямаше от къде да ви пиша.Вчера ми беше вече реинсеминацията,но в тази болница в която ми я правеха не позволяват да лежиш на "магарето",а веднага те изпращат да лежиш в стаята колкото искаш,знам,че няма как да "изпадат",но все пак съм малко озадачена,защо не ми позволиха да си полежа ами ме вдигнаха веднага и все пак като отидох в стаята си полежах 1 час за всеки случай Simple SmileИзписаха ми Дуфастон 3х1,Утрогестан 2х3 и Естрофем 3х1 пия от 10 дена горе долу.Вие ми се свят от тези лекарства и си почивам повечко,но нали е за добра "кауза"ще трая Simple SmileДано всичко се получи и са си заслужавали тези жертви,защото аз по принцип не съм от мързеливите,но от тези хапчета постоянно съм в леглото и ми е малко подтиснато Sad

Честито на всички мами и на всички видели + резултат,а на мен и на всички които чакат резултат пожелавам силна воля,търпение и щастлив краен резултат.Аз моя го чакам на 23.12 ми казаха да направя кръвен тест и дано всички имаме едно Коледно чудо  Praynig

# 523
 Искам да ви попитам нещо - на вас след колко дни ви дойде цикъла след прием на Дуфасон ? Мен ми го преписаха на 19.11 и вечерта изпих първото. На 28.11 вечерта последното-така се получи , защото явно бях се объркала и съм изпила по погрешка още едно някой ден  , инае последното ми хапче трябваше да е сутринта на 29.11. Д-р Персенска ми каза че като го спра ще ми дойде след 2-3 дни. Е, все още нямам гости Simple Smile , а трябва да ида при нея на 2-ри ден от МЦ ....

# 524
kasmetliikaa

Стискам ти палци за Бъдни Вечер да получиш най-чакания подарък.Аз за сега само ви следя. КЪСМЕТ на всички и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт