Предстои ми инсеминация - тема 15

• 37 173
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
Много ти благодаря Пипи,а ти имаш ли успешна инсеминация и по този начин ли е била?

# 496
Добре дошли, Владислава и Тонито! Пожелавам ви да не се задържате дълго в темата и  скоро да сте в темите за   ylinfant

kasmetliikaa, при моята инсеминация лежах само 5 мин. Пипи много подробно и точно е обяснила...

pipilota_85, изкарай си едни страхотни празници, успокой мисълта и януари с нови сили и усмивки напред към мечтата!  Hug

Момичета, стискайте ми палци! Утре сутрин правя теста и дано е с  EFP  Praynig

# 497
  • Пазарджик
Sevi  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed стискам ти силно палци и чакам да се похвалиш с добрата новина.Благодаря ти за подкрепата въпреки че честно да си призная хич не ми се празнува но се надявам да ми дойде настроението.

kasmetliikaa  за съжаление до момента имам две неуспешни инсета. Като втората се дължи на това че фоликула така и не  ми се спука.

# 498
Момичета, днес синът ми навършва 9 месеца. Хапнете си виртуално  Grinning Числото е специално, защото аз също желая на всяка една от вас красиви и успешни 9 месеца бременност и най-слънчевите деца. Целувам ви и ви стискам палци! Страхотни сте!
Ръс-ръс!  babydust7 babydust7 babydust7 newsm30 newsm32 EFP

# 499
  • Варна
Добро утро!
I Am Ruth нека синът ви расте здрав, обграден с много обич и топлина.  bouquet
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 дано събера малко  preggo
Sevianas стискам палци за  EFP
pipilota_85 и аз като теб изобщо не ми се празнува и не намирам смисъл за това  Crossing Arms

# 500
  • София
Пипилота, тъпи фукита.  Crossing Arms Hug Дано 2014 ти донесе повече късмет!
Севи, стискам силно палци!  fingerscrossed Кръвен ли ще правиш?
Рут, да ти е жив и здрав малчуганът!   ura

Само не разбирам защо в тази тема ръсят момичета, които не са бременни.  newsm78 Явно имате друга практика.

# 501
  • Пазарджик
Рут да ти е жив и здрав малкия красавец,много да те радва и само щастливи мигове.
Момиче някои от вас пила ли е противозачатъчни за задържан фоликул и в каква доза. На мен ми ги изписаха 2x1.

# 502
Здравейте отново. Да мила bonbolini имам всички всевъзможни изследвания. От няколко месеца насам стимулирам оволация с костилбегит, бия прегнил и след това утрогестан и не се получава и не се получава. При последната спермограма на съпруга ми се оказа, че малките опашатковци са станали марзеливи и не стигат навреме затова ми предложиха инсе. А на предните всичко си беше ок. Вече незнам какво се случва с нас. Аз започнах да произвеждам яйцеклетки естествено с медикаменти пък сега друго цъфна. Предполагам, че към 13.12. ще бъде инсето защото на 11 съм на преглет отново. Всяка седмица съм при лекарката следим оволация следим дали е станала готова, следим дали се е пукнала след прегнила и така. Изкрено се надявам сега вече да се получат нещата. Но съм и на ясно, че имам само 5-30% шанс да станат веднага. Целувки на всички и стискам палци на всяка една от Вас.

# 503
Само не разбирам защо в тази тема ръсят момичета, които не са бременни.  newsm78 Явно имате друга практика.
Няма друга практика, аз по-нагоре писах защо продължавам да следя темата Peace
Благодаря, момичета Hug

# 504
Момичета за съжаление е  EFN   Cry Cry Cry

# 505
  • Пазарджик
Севи съжалявам много  Hug Явно ние с теб ще продължим да се борим през новата година и дано тя ни донесе това голямо щастие.

# 506
севи кураж и аз сам в редиците за февруари 2014г всички ще успеем знам newsm10

# 507
Севи не се отчайвай. Желая ти успех.

# 508
kasmetliikaa, аз лежах около 45 минути /сестрата се беше забавила нещо, по принцип казаха, че се лежи  30мин/, но ме покриха с чаршаф, пуснаха музика и лежах с уреда, с който вкарват обработения материал. Изрично ми казаха да се изпишкам преди процедурата  Thinking Принципно да лежиш и да не лежиш - те няма да изпаднат, както Пипи е казала  Wink

Пипи, Мила, Какво да ти кажа - и моят фоликул не се спука - гадно ми е, но усещам, че 2014 ще е нашата година  Hug Много те прегръщам - пореви си, ще ти олекне донякъде /аз оревах света Crazy и сега ми е спокойно/

I`m Ruth, Да ти е жив и здрав синът Hug Наистина ще е хубаво всички от нас най-скоро време изпразнуваме онези прекрасни 9 месеца  preggo

Влади, и при нас уж всичко е ОК, ама не се получава - инсето е една от стъпките към мечтата, така че - това е супер, че действате!  Hug  Hug

Sevianas, Мила много съжалявам. Много те прегръщам  Hug  Hug  Hug

# 509
Рут, честита месечинка! Още много, много по девет месеца. Много ми харесват кексчетата - ти ли си го правила?

Скъпи момичета, знам, че когато човек е успял, е лесно да казва тривиални неща от типа: ''горе главата'', ''всичко ще се нареди'',''бебето ще дойде''! И все пак, не бива да губите надежда. Дори в момента да ви е тежко, с времето нещата стават по-добре и ситуацията не изглежда толкова безнадеждна. Според мен не трябва да спирате да се борите за това, което искате - явно това е единственият начин да го постигнете/постигнем и докато се борите и правите нещо по въпроса, винаги има надежда и шанс за успех! И не се концентрирайте прекалено много върху бебешката тема - това още повече натяга ситуацията и нещата и ви кара да се чувствате зле!

От мен, като бивш редовен посетител на темата, имате много пожелания за здраве, успех и весели празници с близки и приятели. И дано новата година ви донесе вързопчето, за което толкова мечтаете!

Общи условия

Активация на акаунт