Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 966
  • 691
  •   1
Отговори
# 75
Забравих   Crazy   pipilota_85  реши ли при кой док ще ходиш какво стана на цветната снимка  Rolling Eyes,  naskomimi - гуш   Heart Eyes , : white duck   ще ти послушам съвета за десния крак  Wink , toniliv  Hug  момичета благодаря ви за подкрепата Heart Eyes Hug  newsm76    newsm51

# 76
  • Пазарджик
При мен ЦС е добра всичко е наред както и при предната но т.к. ми беше малко старичка и док прецени да направим нова.Аз за понеделник имам час при Ставрев и тогава ще преценя и ще пиша.

Чоки и моя док. ми се засмя като му казах че са ми предлагали хидротубация. Както ти е писала и  drazena това е най- лесния но метода който дава най малко информация. На ЦС се вижда всичко. Мисля че едно момиче беше писало че нейните тръби са проходими но на снимката е излязло че са прекалено нагънати което също било проблем за забременяването.
Все пак ти стискам палци и все пак каквото док. е преценил  Hug

# 77
Наскомими, на мен в клиниката ми казаха да го направя след 14 дни и че нямало значение дали е кръвен или уринарен. Не съм решила още, но нямам никакви симптоми и си мисля, че нищо не е станало Cry

# 78
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета!
Как сте?
Моята тоя месец май няма да я бъде  Cry От вчера съм си със страшни ПМС и днес температурата спадна....сигурно до утре ще спадне още и ще ми дойде преди теста....Но, каквото-такова..Ако не ми дойде до събота сигурно все пак ще дам пари за тест, за да спра после лекарствата и да чакам гадния цикъл....и така...
Съжалявам, че от сутринта развалям настроението, но нямам възможност друг път да пиша......

Както и да е - каквото-такова....Важното е да се случат нещата, пък дали от първия, втория или третия път......Господ така е решил....Ето, за някои ще стане от четвъртия път.. Hug Hug Hug
Костовче, за теб се отнася, мила! Hug  bouquet Hug Вярвам, че днес ще бъде най-успешния ти ден и че доки ще ти инжектира най-издръжливите човечета, които този път поне едно /пък дай Боже и две/ ще достигнат целта.  Hug Hug Hug С теб съм и ще се моля да е успешна процедурата!  Praynig Praynig Praynig

Тони, ти утре ще правиш теста, нали! Стискам палци! ДАНО!  Praynig Praynig Praynig
Бяло пате, ами ти - то май след 14 дни ти се пада в неделя...ще дочакаш ли дотогава или и ти утре или вдругиден...Пиши, за да знам за кой ден да си троша пръстите да стискам!  Wink

Чоки, успех и не го мисли толкова....смятам, че щом сме решили вече да посещаваме определен лекар, трябва да му имаме доверие....Щом така е преценил.....не се притеснявай...важното е само резултатът да е добър и да мине всичко наред.  Hug Пиши как е минало.

Момичета, ще бягам, че имам чинии да си мия от снощи  Embarassed и после да бягам за работа..
Много, много целувки от мен и успех на Костовчетооооо
Hug Hug Hug

# 79
Добро утро и от мен, душички!  Hug

Костовче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Стискам всички палци!  Praynig Много късмет, миличка! Пожелавам ти това да е последната ти процедура!  Hug Mr. Green

naskomimi и аз съм с адските предменструални болки от 10 дни! Такова чудо не ми се беше случвало  newsm78 Коремът ми е надут, абе все едно всеки момент лелката ще изкочи. Боли ме и кръста, точно като преди цикъл при мен. Даже вчера си мислих да отида на преглед, заради болките в кръста (да не би да са бъбреци... ) и подутия корем  ooooh! Но първо ще отида утре на кръвен и така... naskomimi, не се отчайвай! Надежда има! Нали уж симптомите при бременност са същите като при цикъл... Но ти си абсолютно права, каквото и да стане- борим се до щастливия край и това е  Hug Praynig

white duck горе главата!!! Стискам палци и мисли положително!!!  Hug В неделя ли ще правиш теста? И аз трябваше тогава, но пусто сърце не трае  Laughing

pipilota_85 радвам се, че ЦС е наред!  Hug

Чоки и drazena - успех момичета!

Хубав ден от мен, момичета!

# 80
Добро утро и от мен!

Naskomimi, toniliv, Pipilota, благодаря ви.
На този етап смятам да му се доверя на док, пък ще видим Simple Smile Ще докладвам с резултата. Опитвам се да не мисля за това, но не ми се получава. Естествено отидохме на доки с големи надежди и сега нямам търпение да започна каквато и да е процедура  Praynig

Стискам палци, да нямате посещения от лелката и всичко да се е получило.
Костова, благодаря, стискам палци и за теб.

# 81
  • Пазарджик
Nas , Toni  стискам ви палци и да дано да няма МЦ този месец и чакам резултатите  Hug Hug Hug

Костова много палци и на теб този месец и да но да ви е за последно.Да ни зарадваш с едно прекрасна новина fingerscrossed Clover fingerscrossed

Чоки трябва да ти кажа че на мен ми беше по напрегнато преди процедурата отколкото след това. Докато мина всичко направо нервите ми бяха опънати.След като мина всичко все едно си отдъхнах даже след това за теста не ми беше притеснено. Успех и на теб и да ни държиш е течение  Hug

# 82
Благодаря на всички за подкрепата и за информацията Simple Smile  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 83
  • София
Добро Утро милички
KYKostova fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  стискам силно тази да е твоята процедура Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
хайде момичета да се похвалите че сте успели чакаме тестчетата и за вас силно стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 84
Добър ден, момичета!
Малко се изгубих от хоризонта и ето че вие сте се завихрили! Момичета, стискам палци и дано наистина този месец да се похвалим с успех, че и анкета ни чака за попълване! Simple Smile
На мен също ми се пада 14 -ти ден след инсе-то в неделя. Но пък ми е и рано за цикъл, та се чудя как да постъпя. Това чакане превръща дните във векове!
Тони, ти май си днес на кръвен? Успеееех  Praynig

# 85
Здравейте, мили момичета!

Аз бях до тук този месец- beta HCG: 0.10 mIU/mL  no
Това е положението... Е гати тъпотията  cry
Добре поне, че си спестих още 2 дни напразни надежди!

Успех на вас, душички!  Praynig Hug

# 86
  • София
 Cry мног съжалявам     toniliv за резолтата но не се предавай ние всички тук ще успеем  bouquet

# 87
toniliv,
Много съжалявам! Не се притеснявай, нали знаеш, че всъщност много рядко се успява от първи-втори път! Просто е нормално да се надяваме, а след това разочарованието е по-силно за съжаление... Но следващия месец пак обнадеждена, ще опиташ и дано да стане!!!  Hug  Hug  Hug

# 88
  • Пазарджик
Тони  Hug Hug Hug Много много прегръдки от мен. Не се отчайвай продължавай напред. Какво са ви плановете за следващия месец.Гледай на пред и се опитай да не се натъжаваш много. Hug Hug Hug  Следващия месец ще се получи   bouquet

# 89
 Hug Момичета наистина много ви благодаря за подкрепата . Heart Eyes Hug Мина и последната инсеминация , този път съм по обнадеждена пък да видим  ... Crossing Arms Thinking Naughty

toniliv - миличка  Hug Hug Hug толкова съжалявам , силно те прегръщам ....

pipilota_85 - радвам се за хубавия резултат , хайде отивай при Ставрев и после подробен разказ ... Може и на мен да ми се наложи да допра до неговите услуги , но за сега  ще чакам поне 2 седмици  пък после ... newsm78
 hopy - твой ред ли ти е да се отчиташ . чакаме резултати ...    bouquet

naskomimi - душко кога ти се пада 17 ден ? До колкото разбирам ще си го чакаш ... само положителни резултати приемам !  Flutter Hug ГУШ!!!
kremonka - с теб какво става ?

На всички Момичетаааа стискам ви палцииии  и само хубави резултати и положителни тестчета   Praynig Shocked Hug

txtloves Two Hearts Two Hearts preggo smile3504

Общи условия

Активация на акаунт