Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 959
  • 691
  •   1
Отговори
# 60
toniliv, при кой ходиш във Варна?

# 61
toniliv, при кой ходиш във Варна?

При Д-р Кателия Александров в АГ-то.

# 62
Сигма, какво се подиграваш сЯ? Анкетата ни повдига духа и ни надъхва, че ще успеем. Все пак има две успели момичета Joy
Моята инсеминация излезе около 1000 лв. Нямах стимулация. Самата процедура е 300 лв. Но като включа двете пътувания до София, хотели, проследяване на УЗ, реинсето, вирусулогиите и сметката е горе-долу такава.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 17:15 от white duck

# 63
Момичета да кажа днес бях при док , той каза че фукито и лигавицата е добре    Rolling Eyes в 17;30 сложехме Прегнила  Whistling о в четвъртък на инсе рано сутринта с бодра стъпка  Crazy Flutter ..
  дано този път ми се получат нещата  ooooh! Praynig Mr. Green

Момичета резултати няма ли вече  newsm78 чакам с нетърпение  Praynig и  стискам палци .
  Анкета имаме да попълваме    smile3506 smile3503  newsm51

# 64
Момичета да кажа днес бях при док , той каза че фукито и лигавицата е добре    Rolling Eyes в 17;30 сложехме Прегнила  Whistling о в четвъртък на инсе рано сутринта с бодра стъпка  Crazy Flutter ..
  дано този път ми се получат нещата  ooooh! Praynig Mr. Green

Момичета резултати няма ли вече  newsm78 чакам с нетърпение  Praynig и  стискам палци .
  Анкета имаме да попълваме    smile3506 smile3503  newsm51

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и на краката и на ръцете ти стискам  Hug

# 65
Добро утро, душички!  Hug   food010

Костовче, браво! В четвъртък всичко ще стискаме!!!  Praynig Hug

С резултатите първа трябва да е naskomimi  Mr. Green

След това сме аз и бялото патенце.
Аз в петък отивам на кръвен и ще дойде часът на истината  Praynig
Иначе ПМС не спира, доста изнервящо ми действа вече, но поне зацапване няма... абе с една дума надеждата умира последна  Grinning

Много усмихнат и позитивен ден от мен, момичета!  Hug

# 66
И аз нямам надежди, но каквото такова. Стискам палци на всички fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Костова, в понеделник с десния крак напред Hug Така ми каза моята ендокриноложка Mr. Green

# 67
Здравейте, да се запиша и аз. От доста време само ви чета.
Стискам палци на всички, които чакат за тестове да са само с ++++, и на останалите успешни процедури.
Да кажа какво ми предстои: скоро съм на хидротубация /доста съм се панирала към момента/.
Следва спермограма и ДНК тест на плувците, и ако е ок доктора ще прецени дали сме за инсеминация или направо ИКСИ. Стискайте палци, че умирам от страх.

# 68
  • Пловдив

Костовче, браво! В четвъртък всичко ще стискаме!!!  Praynig Hug
Ще стискаме и ще се молим от сърце! Praynig Praynig Praynig

С резултатите първа трябва да е naskomimi  Mr. Green

Аз в петък отивам на кръвен и ще дойде часът на истината  Praynig

Трябва да съм първа, но все пак ти ще ме изпревариш.  Hug Че нали доки ми каза след 17 дни да направя кръвния, пък и нали много ме е страх..... Confused Ще си изчакам дотогава. Така че съм след теб в събота! Вярвам, че ще повлечеш крак и че се похвалиш! Желая ти го от сърце! Hug

Бяло пате, а ти кога ще правиш кръвния? Hug

Още веднъж много прегръдки на Костова  Hug Hug Hug, имаш нашата подкрепа и утре ще сме с теб и ще се молим да се случи чудото!  Praynig Praynig Praynig Вярвам, че това е твоят опит! Hug

Прегръдки и на всички вас и бягам на работа, че този мор и стрес вече не знам кога ще свършат.... Close Close Close
Целувки за много хубав и усмихнат слънчев ден!  bouquet

# 69
  • Пазарджик
Чоки добре дошла  Hug
Искам да те питам защо ще ти правят хидротубация че при нея нищо не става ясно ЦС имаш ли.

Успех на всички момичета  Hug

Аз не пиша сега ама защото няма и како де но ви следя всеки ден Simple Smile

# 70
Хидротубацията се отрича от доста лекари, но се и практикува, определено може да е индикатор за проблем, но при ЦС нещата са много по-ясни и най-важното остава изследване, което може да се показва и на други специалисти. Мен хидротубацията ме боля, въпреки че тръбите ми са ОК, доказно след това и със ЦС, която обаче правихме с пълна упойка. Няма страшно всичко се преживява  Hug

# 71
Привет drazena и pipilota,

доки ми назначи хидротуб.,тъй като нямам никакви предишни изследвания от този сорт. /вкл. и ЦС/
После четох в нета, че е един от начините за установяване на проходимост, не знаех обаче, че част го отричат.  Надявам се после да не се налага ЦС  Sad
p.s. При д.р Владимиров съм

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 15:17 от Чоки_10

# 72
Била съм при двама специалисти по репродукция и двамата подминаха с усмивка факта, че съм правила хидротубация и ме насочиха към цветна снимка, но пак казвам има лекари, които я правят, най-лесна е, най-бърза, но и най-малко информация се получава, пари и болка на вятъра бяха поне за мен.

# 73
Ужас! дано не е безсмилена при мен. ще пиша как е минало - стискайте палци

# 74
Чоки_10 , drazena  Аз съм правила и дете процедури плюс лапароскопия . Общо взето е едно и също , но едното се прави с йод а другото е с някакъв лек разтвор под много високо напрежение .
 Хубаво е да се направи поне едно от двете .особено ако се правят процедури като исеминация или още повече ин-витро.
  При Първата ми инсеминация , първият ми доктор реши че няма нужда  да правим ЦС  защото преди това имах една бременност завършила фатално в 9 месец , и един мисед 7 седмица ... И след инсеминацията аз получих цветна бременност защото най вероятно след мисета съм получила запушване на тръбите ( лявата фатално , защото я няма вече) дясната я спасиха и благодарение на цветната снимка и хидротубацията е проходима ... Mr. Green Shocked
 Така че не пренебрегвайте тази процедура ВАЖНА е ... Naughty Whistling
 Надявам се че съм била полезна    newsm78  bouquet

П.П. Това което ми обясни доктора при който ходя сега е че понякога се получава фина мрежичка в тръбата и когато се прави ЦС веществото преминава , а сперматоидчетата са по едри и тази мрежичка им пречи да си достигнат целта ... Whistling Peace затова не се получава бременост

Пожелавам успех на всички !  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт