Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 911
  • 691
  •   1
Отговори
# 15
  • Пазарджик
newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28

Хоп и аз да си събера прашец  Hug Hug Hug
Да се похваля зацапването ми отмина и довечера ще се чуя с док. за да насрочим ЦС ( за която много ме е страх )

Жоцка  Hug Hug Hug браво на вас в коя клиника спечелихте инсето. Ще стискам палци всичко да наред и да имаш инсе др месец  Hug Hug Hug

# 16
pipilota_85, извинявай, но бях в Берлин и съм изпуснала темата.
Какво зацапване? Каква цветна снимка? Сигурна ли си, че зацапването не е резултат от имплантация?

# 17
  • Пазарджик
Някъде на 10 ти ден след цикъла ми се появи кафяво зацапване което продължи около 5 дни. Сигурна съм че не е имплантация т.к. този месец мъжа ми много пътува и не сме правили опити  Peace

ЦС е за утре сутринта така че стискайте палци  Peace

# 18
pipilota_85  миличка не го мисли при Даскалов е с упойка нищо няма да усетиш , приспиват те и като се събудиш всичко е готово ... Crazy Whistling
  Ще почустваш лек дисконфорт и малко йод ще ти изтече , антибиотици и си готова  Rolling Eyes Naughty пожелавам ти отличен резултат  Hug Praynig
  Другия месец с инсе и нова песен  newsm47 newsm51

I Am Ruth - И аз и зададох същия въпрос ... newsm78

жоцка -  Hug Hug Hug съжалявам миличка , следващият път да ти успешен ...   bouquet

hopy - Здравей момиче, добре дошла в темата , пожелавам ти наистина да ти се получат нещата от първия път . Praynig Освен това материалът от мъжа ми беше много слаб - едва три милиона, количество - 0,2... Докторът каза, че това е минимумът на минимума, който ни трябва и май че леко се разколеба в думите си... Какво мислите вие? -  тези работи не ги разбирам , при мен никога не сме обсъждали такива неща , не се дерзай а мисли позитивно ,те докторите си говорят  :peace
Пожелавам ти успех !

toniliv - недей така миличка по- спокойно  Hug Crazy не се напрягай толкова  Sick знам какво е , но ако са ти се получили нещата ( за моето се  Praynig и ти го пожелавам ) натоварваш и малкото човече  Heart Eyes Hug

Кой пропускам да ме извини , СТискам палциииии момичетаааааа и чакаме резултати ( да видя коя ще се престраши първа  Rolling Eyes 0)#Crazy Whistling  bouquet

# 19
  • Пазарджик
Костова благодаря ти за подкрепата, но аз ще правя при моята гинеколожка по каса ( поради липса на финанси).

hopy - добре дошла и бързо да напускаш темата и да се похвалиш скоро

Тони успокой се малко не го мисли мен ме беше страх да правя тестова заради лош резултат та изчаках МЦ.

Няма как да съм бременна т.к не е имало  luvbed мъжо го нямаше а и ми казаха преди ЦС да нямаме контакт.

# 20
Ааа, аз реших, че pipilota_85 е с инсеминация. 

# 21
  • Пазарджик
Инсето ми беше миналия месец но със старата снимка  Peace И т.к. беше неуспешно решихме да направим нова снимка и за това този месец хем да си почина хем и да направя снимката  Peace

# 22
  • Пазарджик
Момичета мина ми днес ЦС болка имаше колкото искаш но я изтърпях.Сега е важен резултата.Док не остана доволна каза че са ми пропускливи и че контраста е преминал но в началото са се образували някакви депа.Все едно искаше да каже че са били леко запушени.Препоръча ми да говорам с Даскалов за лапато.За мен лично ми е странно защото нали са пропускливи защо да правим лапаро,  но ще видим.Аз още преди време мислех да се консултирам и с д-р Ставев та мисля да го направя.Препоръчаха ми и Д-Р Минев.Някои умали наблюдения от него.

# 23
  • София
ЗАПИСЧЕ   bouquet
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
успех в края на месеца на всички които ще чакат тесчето
Аз днес бях при доктора понеже цикъла много ми закъсня та на дуфастонче и после на лекар за да ме видяят и да ми изпишат нещо за овулацията и след това инсето  bouquet

# 24
Добро утро, мили момичета!  Hug

Днес ми е 5-ти ден след ИНСЕ-то, а имам чувството, че са минали 5 години  Laughing Не мисля за това единствено когато съм на работа, защото съм затрупана със задачи и трябва да бъда концентрирана. Лутам се в двете крайности, един път си мисля: "сигурна съм, че се е получило", след 2 минути: "не, сигурно ИНСЕТО-то ще е неуспешно". Постоянно си представям и двата сценария, ту единия, ту другия  Blush. Просто луда работа!

kremonka, мерси за стиснатите палчета!  Hug Успех и на теб! Споделяй как се развиват нещата  Grinning

Пипи, герой си!  Hug Изключително противна работа е тази ЦС! И аз що мъки изтърпях, на мен едната ми тръба е напълно непроходима и се пробваха да я продухват 2 пъти. Ейййй направо зверска болка беше, ама нямаме друг избор- изтърпяваме си и това е!  Hug

Костовче  Laughing Как мина прегледа вчера? Ти планираше ИНСЕ този месец нали?  Hug

Кой пропускам да ме извини , СТискам палциииии момичетаааааа и чакаме резултати ( да видя коя ще се престраши първа  Rolling Eyes 0)#Crazy Whistling  bouquet

Whistling Laughing Rolling Eyes Mr. Green

жоцка Успех, мила!  Hug

hopy успееех! Двете май ще правим почти по едно и също време тестчета  Hug Стискам палци! На мен доки ми каза преди ИНСЕ-то ми, че "материалът може да се каже е добър", което ми прозвуча като "бива":  newsm78 Но каквото такова, сега и да го мислим, нищо не можем да променим  Hug

Прекрасен ден, момичета!

# 25
pipilota_85  - Не знам какво да ти кажа мила ,при Минев е раждала една моя приятелка и двете си деца , казва че е не е лош като специалист, но изписва прекалено много лекарства ... Имах друга позната много е разочарована раждала е при него ...
 За Ставрев нищо  не мога да ти кажа ... То си е супер индивидуални, не го мисли много а реши хвърли чоп ако трябва и така ... Мнения много , то гаранция няма  Party Mr. Green
 Ти защо искаш да сменяш Даскалов?

toniliv - Миличка още една седмица( знам какво е колкото и да се опитваш да не мислиш, мислите ти са все там  Hug newsm78 Sick поне мисли положителни че е станало и ще ти е по-леко,  мисли за бъдещето ...  Hug Flutter) и ако решиш кръвен и ще научиш резултата  Wink Hug Shocked
 Пожелавам ти да е положителен fertilization EFP

kremonka - имаш  палци и от нас ...

Мимка с теб какво става изгуби се нещо ...

Вчера бях при доки , той не е доволен от резултата с мерионала.Каза че е много вяла работа  и ми изписа още 4 дена по 3 инж.  и в понеделник пак на преглед . Дано се получат добри фукита и после инсе .... #Crazy newsm78   Да видим кога ...

# 26
Момичета, аз май ще се отделям от вашите редици.
Оказа се, че с последната диагноза на мъжа ми можем да кандидатстваме за Фонда. Така, че започчваме да подготвяме документи.
Аз също се чудя дали при Минчев или Ставрев да се запиша  newsm78
Точно говорех с една приятелка, която е пациентка на Ставрев, и тя ми каза така: Ставрев не е много обяснителен. Не обичал много да говори, но бил голям специалист и при него имали по-голяма успеваемост.
Минчев бил много бъбрив, но не си спазвал запазените часове и поняког асе налагало да го чакаш по 2 часа. Тъй като аз ще пътувам от Бургас, понякога гоня автобуси и немога да си позволя да чакам. Това ми е голям фактор макар да обичам повечко да ми говорят и обясняват  Laughing
Та сега и аз съм в дилема кой да избера  Thinking

Ще наминавам да ви проверявам и ви стискам палци на всички  Hug

# 27
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Ако знаете колко много съм ви чела преди да се присъединя...  Simple Smile
Сега това чакане и мен ме побърква! Опитвам се даже да се храня по-здравословно, "въртя" едни манджи тука, плодове, ядки, само дето цигарите не мога да огранича, че ми е нервно.  Embarassed
Успех, успех, успех на всички!   bouquet

# 28
Стискам палци-малци на всички, и ние се готвим психически и финансово за инсе, за сега се информирам само, доста чета за да съм наясно, само че този месец все бях втори смени, което попречи на пълноценното ни опитване да правим бебета luvbed, за което малко съжалявам, но в една бъдеща инсеминация ми е надеждата  Heart EyesSimple Smile УСПЕХ на всички! newsm57 smile3535  animal085

# 29

Общи условия

Активация на акаунт