Имам син, и искам второто да е момиче. Как да стане?

• 9 337
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
И аз искам момиченце да е второто, но за сега лекарката казва, че пак ще е момче. Изобщо не вярвам, че може по някакъв начин да се предопредели какъв пол ще е бебето преди да го заченеш. Всичко си е божа работа.

И при нас е така...
Имах надежди за момиченце, но сега пък до такава степен свикнах с мисълта за момче, че се радвам и го желая повече от всичко - да ми е живо и здраво, другото не ме интерисува Praynig

# 46
Според мен това с таблицата е жярно изчислих го за 9 бебета и съвпада.И аз искам момиченце,но след около 2 години.Успех!! Joy Joy

# 47
http://rozali.com/pregnancy.php?l=a&p=31

Опитайте с тази таблица, аз мисля да се доверя на нея за второ дете - момче!!!

# 48
  • София
извинете за невежеството ама някъде бях чела че за момиче се наблягало на млечните храни,Вярно ли е или всичко е божа работа.

Прегледай предварително таблиците за определяне на пола и виж кога какво се пада.Има една програмка тук във форума която определя в % вероятността за едното или другото. На мен определи абсолютно точно, само дето я намерих в 5 месец и сега съм си мъжка мама, за което обаче не съжалвам и миг! Обичкам си ги тримата мъже вкъщи ( и мъжа естествено включвам).

# 49
момичета, вие сериозно ли вярвате на тези таблици?

# 50
Божа работа, но не съвсем. Няма да казвам обаче че храните определят пола, макар че...знае  ли човек, ако дадена храна създава среда, в която да живеят само едните сперматозоиди...но и тук ще кажа това което бях споменала и на друго място и това вече си е научен факт мъжките сперматозоиди са по-бързи но живеят по-малко (само 24часа), а женските са по-бавни но живеят 48ч. Ето така, ако си знаете кога ви започва и кога ви свършва овулацията може да се пробватеда си сътворите момче или момиче Simple Smile
като не забравяйте че най-лесно се зачева когато яйциклетката се придвижва от яйчника към матката Simple Smile
Пожелавам ви успех в планирането на вашите бебчета Simple Smile

# 51
извинете за невежеството ама някъде бях чела че за момиче се наблягало на млечните храни,Вярно ли е или всичко е божа работа.

Прегледай предварително таблиците за определяне на пола и виж кога какво се пада.Има една програмка тук във форума която определя в % вероятността за едното или другото. На мен определи абсолютно точно, само дето я намерих в 5 месец и сега съм си мъжка мама, за което обаче не съжалвам и миг! Обичкам си ги тримата мъже вкъщи ( и мъжа естествено включвам).

Къде точно беше тази програма, че нещо не я намирам?  Embarassed

# 52
# 53

По този калкулатор второто ми момче е 75 % момиче и само 25 % момче  Shocked

# 54
Раждането на момиче се благоприятства от: по-чести сношения и достатъчно дълго преди овулацията: подсилване на влагалищната киселинност чрез впръскване  на пяна от киселинен сапун, като начин за унищожаване на повече сперматозоиди Y.
 Има и един хранителен режим, но той трябва да се спазва няколко месеца преди зачеването, а и резултата пак не е сигурен. Ще потърся статията и ще ти я напиша.
 Ето: " По изпитана рецепта", но без никаква гаранция, се препоръчва преди половия акт жената да си направи промивка във влагалището: вода разредена с оцет за да имат момиче. ( аз не бих го направила де ).
Най-малко 4 месеца преди зачеването се спазва режим на хранене. За момиче- без сол, богат на калций и на магнезий.
За момче- промивки с вода и сода бикарбонат  и режим богат на сол и беден на калий.

гледай ти! аз имам момиче и не съм правила нито едно от тези неща !а сега дайте рецепта за момче,че искам второто да е момче

Дори да правиш всичко това обаче пак няма 100% гаранция че ще имаш желания пол дете. Просто увеличаваш шансовете да си родиш каквото желаеш.
Успех!  bouquet

# 55
Хих, и ние ядохме, пихме, смятахме и ...............вижте ми лентичките - е бих казала това още си е божа работа  Laughing

# 56
АУУУ, ами сега? Таблицата и калкулатора показват за един и съши месец - Таблицата - момче, а калкулатора - момиче!  Защо ми трябваше да питам за адреса на калкулатора #Silly

# 57
Надявай се.. hahaha.може и да стане!И мъж ми така ,ама.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green За третото ще видим Joy

# 58
  • София
АУУУ, ами сега? Таблицата и калкулатора показват за един и съши месец - Таблицата - момче, а калкулатора - момиче!  Защо ми трябваше да питам за адреса на калкулатора #Silly

На мен пък 4 таблици ми показах момиче и само програмката ми показа 78% мъж и така и стана.Но както казват мамите божа работа. Аз просто проверих 5-6 бебоци и видях ,че съвпада , но както писах по-горе аз не съм се осланяла на таблицимакар ,че беше планирано за юни или юли да забременея , защото исках пролетно бебче. То пък стана от раз.Това ми е било писано -мъжка мама и люта свекърва  Laughing  Laughing

# 59
Гледах в едно предаване на доктор Фил как една преподавателка по балет с 2 момченца отчаяно желаше да има момиченце. Тя беше решила да го направи по някаква технология, приложима при селектиране на едър рогат добитък/извинявам се ако звучи обидно.но се използва и при хора Wink/ и само търсеше морална подкрепа. Правят следното-спермата на мъжа се поставя при специални условия, при които сперматозоидите носители на мъжки/женски/ пол се унищожават, след което спермата се поставя в майката. Не е инвитро, а като при чужд донор. Не знам доколко го обясних правилно. Не казаха колко струва. Не знам дали се прави в България и ще търся информация, защото много искаме момченце, а не смятам да имам 3, за да опитваме. Но и момиченце да е отново, пак ще съм щастлива.

По принцип, избора на пол при ин витро-то е забранен.

Общи условия

Активация на акаунт