Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 797
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
# 181
# 182
  • Разград

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 18:35 от vania_e

# 183
# 184
Изпращането на вуйче е... грандиозно. Утре ли е погребението?

Да рапортувам: трета серия на ПО по-биваше, по-зле от първа и по-добре от втора, но накрая се наложи да превъртам, не ми се гледаха излагации.
Така като се замислих, повредата трябва да е в моя телевизор, сигурно съм станала много претенциозна.

# 185
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Sad Толкова е...  Sad
Аплодисменти, Тунджел!   smile3501  Аплодисменти!

http://gecce.com/magazin/haber/son-amerikadan-sonra-rusyada  Русия и Америка са откупили правата върху СОН и ще снимат свои версии на сериала  Peace
Друг е въпросът, че първо патките оцениха туй творение  Laughing

Бланче, утре е май. Доколкото разбрах ще има безплатни автобуси от Еминьоню за желаещите да посетят погребението... Поне такава информация течеше вчера.

# 186
Можеше и ние да идем, пусти финанси...

# 187

BU İŞTE BİR YALNIZLIK VAR" film 2013‎

# 188

Танцът на патетата.....животът продължава Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 02:41 от lia-martin

# 189
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета мили не тъгувайте за Тунджел, радвайте се за него! Такъв смислен и наситен живот и такава светкавична и лека смърт - направо си е за завиждане. Искам и аз да умра така. Нито се е мъчил, нито се е влачил с години да дотегне на близките си и да намрази живота - на върха на славата си и хората ще го запомнят готин, мъжествен, все още силен мъж, а не някой грохнал дядка, дето вече не знае  какво приказва и като го гледаш, ти се доплаква. Е, вярно, че можеше да поживее още, но...какво да се прави. Важното е, че ни остави тези негови силни роли и сподели с нас таланта си, да му се порадваме и ние.
Мир на душата му!

# 190
Може би тъжим за себе си, защото вече няма да можем да го гледаме в нови превъплъщения.  Tired

# 191
Момичета мили не тъгувайте за Тунджел, радвайте се за него! Такъв смислен и наситен живот и такава светкавична и лека смърт - направо си е за завиждане. Искам и аз да умра така. Нито се е мъчил, нито се е влачил с години да дотегне на близките си и да намрази живота - на върха на славата си и хората ще го запомнят готин, мъжествен, все още силен мъж, а не някой грохнал дядка, дето вече не знае  какво приказва и като го гледаш, ти се доплаква. Е, вярно, че можеше да поживее още, но...какво да се прави. Важното е, че ни остави тези негови силни роли и сподели с нас таланта си, да му се порадваме и ние.
Мир на душата му!

+ 1   bouquet  bouquet
Скрит текст:

# 192
Това не може да се сподели извън темата, защото реакциите на неразбиращите омърсяват. Пък и трудно ще обясниш, че не го възприемаш точно като актьор.. Последно ми е в главата от Бяло и Черно, може би защото го превеждах последно, след доста отлагане и забравяне на моменти..
 В този филм и мен ме впечатли много! Голям диапазон на възможности. От средните векове на "Великолепният век" , през Вуйчото от "Езел", до интелектуалец в "Бяло и черно". И в друг филм, чието заглавие не мога да се сетя - играеше възрастен мъж в Германия. И в много други, които не съм гледала. Но и в само една роля да си гледал този актьор, си даваш сметка за големия му талант! Личност с присъствие, не само актьор.
 Да, лека му е смъртта, но за нас е тъжно. След нечия смърт животът продължава, наистина, затова тъгата и страданието остават за живите.

# 193
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Може би тъжим за себе си, защото вече няма да можем да го гледаме в нови превъплъщения.  Tired
Е, да. Така е, не може загубата да не натъжава. Просто исках да го погледна от хубавата страна.

# 194
ORS Hug, много хубаво казано "Личност с присъствие, не само актьор.
"!!!!. Н а мен също ми е много мъчно, на живия му остава горчилката от кончината и незабравим спомен! Но живият ТРЯБВА да продължи, защото в живота си губи много скъпи, стойностни хора, но не може и не трябва да се отдава само на скръбта си, важното е да запази светлия спомен за тези личности!
Аз искам да го запомня жив, не погребението му!

Общи условия

Активация на акаунт