Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Хубава, спорна и късметлийска нова седмица на всички! Hug
Лакун, Wink Heart Eyes!

# 226
Виви, честит семеен празник  bouquet Много години пълноценен живот желая на татко ти Laughing

Лакун, силата е в теб Heart Eyes

Патета, прекрасна седмица с много красиви емоции.

# 227
Виви, честит юбилей на баща ти и още дълго да е сред вас, при това здрав   bouquet

Лакунче, стискам ти палци и  Hug Hug Hug

# 228
лакунка, всички наши позитивни мисли са с теб  Heart Eyes

# 229
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лакунче, стискаме, стискаме...
Късмет!

# 230
Успешна седмица и ................ умната! Peace  newsm53

# 231

Здравейте   Simple Smile
Тъкмо Ви прочетох
 Моите съболезнования !
 Поклон пред паметта на  Tuncel Kurtiz . Мир на прахта му!

Лакуна , за теб

# 232
 Hug
Да ви пусна седмичния рейтинг (23.09.- 29.09.) с добавка (от неделя вечер, ама не ми се поправя  ooooh!)

Какво гледаме НИЕ, на какво се взират турците   #Crazy

ЗабелеЖЖЖЖка:
Total:
5. YETENEK SIZSINIZ TURKIYE  /STAR TV/               8,29   22,60
8. KUCUK GELIN                       /SAMANYOLU TV/     6,89   18,98

AB:
6. GUNESI BEKLERKEN              /KANAL D/               7,22   20,73

# 233

Shocked Почина големият български режисьор РАНГЕЛ ВЪЛЧАНОВ! 

Няколко дни преди да навърши 85 години почина големият български режисьор Рангел Вълчанов, съобщиха от Съюза на българските филмови дейци.

След поредица болести и операции, през последните години той страдаше и от тежко онкологично заболяване. По зла ирония на съдбата този изключителен сладкодумец загуби напълно гласа си.

Рангел Вълчанов е най-уважаваният у нас и по света български кинорежисьор.

Роден е на 12 октомври 1928 г. в село Кривина, Софийско. Завършил е театрална режисура във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" през 1953 г. в класа на проф. Боян Дановски.

След участия като актьор и асистент режисьор в няколко филма, през 1958 г. дебютира като режисьор с "На малкия остров" по сценарий на Валери Петров, в който изпъква самобитният му талант. Филмът е твърде различен от дотогавашния стил и начин на показване на "революционните" събития. С постановление на ЦК на БКП от 1958 г. филмът е свален от екран. (гледайте във vbox7.com).

Следващите филми на Рангел Вълчанов, също по сценарии на Валери Петров - "Първи урок" (1960) и "Слънцето и сянката" (1962) - утвърждават майсторството на режисьора, таланта му, умението му да работи както с големи актьори, така и с непрофесионални изпълнители.

Почивай в мир! Поклон!

# 234
Светът на качественото кино е в черна серия  Sad

Да почива в мир!

# 235
 РАНГЕЛ ВЪЛЧАНОВ . Българският режисьор, сценарист, актьор и писател . Светла му памет  Cry

lacunababe   Peace Peace Peace PeacePeace..."Колкото повече, толкова повече"

# 236
  • София
Светла му памет на Рангел Вълчанов! Нека почива в мир!  Cry

Лакуна, стискам палци всичко да е наред!  Peace  Hug
Пожелавам ти много, много здраве и късмет!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 237
Лакун и аз ти стискам палци, не знам точно повода,но каквото и да е ти пожелавам да ти се случат нещата по най - добрият за теб начин!

Виви, честит празник! Да ви е жив и здрав юбиляра!

Аз също имам повод да почерпя, днес имам рожден ден! Порастнах с още една година!  Joy Joy Joy

# 238

Марица Честити Рожден Ден !
Пожелавам ти много здраве и любов от всички скъпи за тебе хора

# 239
Какво нещо а newsm78, в един и същи ден и скръб и радост и щастие и болка, мда...това е кръговратът на живота Thinking Thinking Thinking

Марице Hug, миличка,  newsm59 Gift newsm67пожелавам от сърце много радост, късмет, щастие и любов Peace Да ги предвожда здравето, разбира се!    love001  love001  love001 Heart

Благодаря за почерпката Peace, ти полк ще изхраниш с толкова хубави на вид и вкусни неща, нали трябваше  да сме елегантни патки newsm78 ooooh! newsm68

Общи условия

Активация на акаунт