Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 820
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Лакун! Ще изгрее слънце, колективно вярваме!
Кураж, търпение и двойна доза хумор, дори и през сълзи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Новите сериали, а и стари ще намерите с руски субтитри в:
turkcinema.tv  ( тук Чучулигата е със субтитри, а не с озвучаване )
maxserials.ru ( тук можете да гледате със субтитри ASK, Med Cezir, Kayip, Fatih и др. )
Само Kacak не съм намерила още никъде на руски сървър.

# 301
Shocked Shocked Shocked Попрочетох това за аморето  ooooh! ooooh! ooooh! Мале, и той болен... Някаква чернодробна недостатъчност, някакви червени петна  Tired Кво става, бе?! Е, това ако е вярно... просто не знам  Sad

п.с. вече и в туита се говори упорито, хората му желаят здраве и бързо оздравяване... мамичко, какво е това нещо, докога?!?!

https://twitter.com/search?q=%22Nejat%20I%C5%9Fler%22&src=tren&f=realtime

Опазил Бог да не е първата мисъл, която му идва на човек на ум, щом чуе за черен дроб!

# 302

Лакуна  Hug много се радвам за хубавите новини

Скрит текст:
от моите малки познания  знам ,че щом е  открита  локализацията е много добре и най-важното няма разсейки  .
Вярвам , че ще успеете . Трябва да успеете

# 303
благодарности за линковете, хубаво е, че ще има преводи на новите сериали.

Лакунка, радвам се, че новините са обнадеждаващи. Много е важно да има дух и подкрепа човек в такива моменти и да не се поддава на страховете си.Вярвам,  че твоето постоянно присъствие до сестричката няма да и остави дори един миг, в който би могла да мисли негативно.

Скрит текст:
колкото до анемията, те вливките на желязо ще си свършат работата постепенно. Ако стане опасно нисък хемоглобина правят кръвопреливания. просто операция с такъв голям обем нормално води до големи загуби на кръв, но постепенно ще се оправят нещата. иначе, ако се интересуваш за храненето и оттам за доставката на желязо, номерът е да се яде  червено месо и дроб.  онова за спанака и копривата са митове и легенди . но повишаване на желязото само с хранене върши работа само при много леки анемии. тук си трябва медикаменти, първо венозно, после перорално.

Скрит текст:
аз  се чудя на нехайството и умуването на някои родители сега, когато вече има ваксина за това заболяване и дори е безплатна / но не задължителна/, да продължават да не водят момичетата си за имунизации. ако щете вярвайте, от всички подлежащи за тази година нито едно не са ми довели за имунизиране. то добре, че не работя с много деца в практиката, инак ще се ядосвам още по-често  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 21:40 от lor

# 304
Лакун! Ще изгрее слънце, колективно вярваме!
Кураж, търпение и двойна доза хумор, дори и през сълзи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Новите сериали, а и стари ще намерите с руски субтитри в:
turkcinema.tv  ( тук Чучулигата е със субтитри, а не с озвучаване )
maxserials.ru ( тук можете да гледате със субтитри ASK, Med Cezir, Kayip, Fatih и др. )
Само Kacak не съм намерила още никъде на руски сървър.

Чок мерси за инфото! Peace   newsm51

# 305
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Heart Eyes Hug

Лорче, преливаха й кръв вчера, но днес беше още по-зле  Rolling Eyes

С Нежо нещата са наистина сериозни  Sad   Бланчето ще мине да пише, но работата не е шега, а ужас.  Tired

това вече ще ми дойде оувърдоуз, честно казано...

# 306
Ванче, мерсаж Hug
perfectr,  Wink

Лакун, дано,дано, дано! Heart Eyes
Скрит текст:
Същият проблем имахме със свекито, но с хапчета го нормализирахме, сред премахване на тумора, беше на дебелото черво, що дроб изяде...

Лорич, коя ваксина, къз newsm78
Скрит текст:
Ако е за тая де си мисля, няма бяла държава да е я направила задължителна,например Франция, защото не се знае дали вредата не е повече от ползата, пък и беше само с 5 години давност май

Нашичкият не случайно ще да е заместил Нежо, дано да  се оправи.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 22:02 от nikita1

# 307
Според публикацията за Нежо черният му дроб е отказал, но той отказва да се лекува. Започнали са да му излизат червени петна по тялото. Приятелите му го предупреждават да вземе мерки, а той отговаря, че ще умре млад, та да е красив труп. Според съобщенията, Нежат, който живее в Гюмюшлюк, пие по цял ден и спи само по два часа. Приятелите му казват да внимава, защото ще умре, а той се отказва от лечение и отговаря: Така съм си добре, не ме закачайте. И без това живях, колкото трябва. Нека да съм красив труп. Говори се, че неразположението му е причина да се откаже от сериала Интикам.

Типична турска статия - пф!
Лакун, не е ужас, а е типична жълта дописка, която не вдъхва грам доверие. Кой знае какво му е на човека. Може и да е болен, обаче писаниците са егати и клюкарската история.

# 308
Бе ти остави, във фейса реват като луди, туита и той гръмна... Не ще да е просто клюка... Тоест - дано да е клюка  ooooh! Но така като гледам си е напълно в негов стил изказването му.

Ники, за папилома вирус е ваксината. Таз гад дет причинява рак на шийката на матката.

# 309
Абе ,като знаем,че обича да си пийва, може и да му е отказал черният дроб, пък и написаното е в стила му.А дано е партенка, той и Муратко беше катастрофирал Mr. Green
Лакун, баш за нея си мислех, но само с пистолет могат ме закара да си ваксинирам някой близък или детето.

# 310
Скрит текст:
Лакунка, споко, колкото е нужно ще и кръвопрелеят, възстановяването от големи операции е доста бавно. Матката е доста кръвоснабден орган, плюс аднексектомията и лимфодисекцията, явно кръвозагубата е голяма, но това ще се оправи постепенно.
Ники, нали от една година насам уж се прави ваксина против рак на маточната шийка. Сума ти реклами вървяха по медиите и пак не виждам кой знае какъв интерес у родителите на момичетата.

# 311
Аз изчетох хиляда страници и не бих си ваксинирала детето.По-скоро, редовно цитонамазки и профилактични прегледи, също изследване за папилома вирус и ако има -лечение.А ваксината за 5 години- после кво прайм?Първо, няма достатъчно данни,за сега, каква е файдата.Второ държавите с най-развито здравеопазване, щом не са я направили задължителна, има защо и над какво да се замисли човек.Трето, не познавам гинеколог от големците а имам близки такива, който да си е ваксинирал детето-ТОЧКА

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 22:14 от nikita1

# 312
На 28-годишно момиче докторите й казаха , че е късно за нейната възраст да й правят ваксина Mr. Green

# 313
абе той черния дроб не може просто да откаже...т.е , искам да кажа не е правилен израза - те журналистите все правят от мухата слон. ако на някого черният дроб откаже, той просто си изпада в чернодобна кома. а щом Нежо не спи и пие, определено не е в кома  Mr. Green

дай Боже да е нещо леко.

до преди два месеца като снимаше никак нямаше вид на изпаднал алкохолик и циротик, та чак до недостатъчност да се докара.

сигурно е попрекалил с пиенето и е разбутал чернодобните ензими, ама на кого не се случва. / повечето пълнички мъже примерно, които обичат и да си пийват, са със стеатоза и повишени чернодробни ензими./
пък от алкохола може наистина да е обострил и псориазиса, та оттам и петната   Wink

дано всичко да е силно преувеличено.

той че си е набеден за алокохолика на гилдията е ясно, ама дано не е така драматично положението, както го описват  Mr. Green

# 314
Тези дни срещнах една млада жена на 29, която е моногамна, ходи на всеки 6 месеца да си прави изследвания за папилома - пълни и тя с рак се оказва в един момент, и то хард едишън, не да кажеш хванат овреме. За ваксината и аз съм против но сега не ми се разисква защо. Искам да ви кажа, че дори у софийско гинекологията е на ниво средновековие. Не знам човек на кого да се довери, по колко пъти седмично да ходи да го проверяват и въобще има ли застраховани... А то само тоя рак да беше, песни да пееш.

Аз ся се притесних за аморето и то не на шега. Знаех си, че нещо ме влече към него тези дни, мислех че са пижамите, а то било тежката артилерия

Общи условия

Активация на акаунт