Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 821
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Дим без огън няма и вероятно има нещо около нежо, но покажете ми източника на информация. Щото всички цитират тая жълтения и като се има предвид, че напускането му на Интикама е наточило всички да чакат да разберат причината... и ето ти.

Лор, може да е от моя превод, бе къз.  Mr. Green

# 316
Ясно, че не можем да се изследваме непрекъснато и повсеместно, но поне елементарната профилактика трябва да правим, а много често сме немарливи.Иначе, да пази Бог, гаранция за нищо няма.Гадно!

# 317
далеч съм от мисълта да го играя пи ар на Министерството на здравеопазването и да убеждавам някого в нещо.
лично аз съм на мнение, че ако нещо толкова опасно и фатално има шанс да се предотврати, то би следвало това да се опита. но е въпрос на избор и преценка.
преценка на родителя, разбира се. и всеки както си го разбира...
както ми каза една майка " ми тя мойта дъщеря не е такава.." , т.е . има си позиция жената и си е взела решение.
аз ако имах дъщеря, щях да я имунизирам, нищо, че сигурно и тя за мен нямаше "да е такава"
Скрит текст:
хм, простете ми черния хумор. ТОЧКА.
Лакунка, твоя човек по моему е изпаднал в депресия, щото вместо с любимите пижами беше принуден дълго време да ходи с онези фешън пуловерчета .
Да се надяваме да не наденат и на наш синеочко пуловерчетата на Нежо, че както захладня... hahaha hahaha hahaha

Бланче, отсега мога да се обзаложа, че не е от твоя превод , а от компетентността на журналистите...да са живи и здрави... Wink

# 318
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Той нашият както е отслабнал няма да може да ги носи всичките катове, дет Нежо мъкнеше на гърба си  Mr. Green ще сплита краци  hahaha от редките плетки. аз да не му се смея, щото утре съм решла да си сложа зимната шапка. В София е адски студ   cold

Лорче,  Peace

# 319
За разведряване, може да ви предложа нещо, на непредубедените към цепките естествено, тъпо ,но ме кара да се хиля като идиот в момента, имах нужда
Скрит текст:

Лакун, аз пуснах отоплението Peace

# 320
ох, аз пък не съм ви казала, че се загледах в SON- а по Диема Фемили... hahaha hahaha

не е истина как съм се смяла, защото в началото на серията, когато изреждат актьорите не само че казват ИГит, ами и русото го зоват ЕАЛТАН  Дюзатан...чак се стреснах като чух... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 321
Все пак надявам се по-голяма част от всичко това да е просто опит на хората да си обяснят необяснимото, а именно да се откажеш доброволно от работа, добър сериал и то в тази криза. Турците са прекалено сантиментални и драматични, така че мога да очаквам от тях такъв елементарен сценарий. Но да видим.

Лека нощ, момичета. Hug

# 322

Lara Fabian - Je Suis Malade

За всички патета от гьола! Hug

# 323
Нашичкия изглежда най-добре от мъжете в Интикама...

или пък аз съм твърде пристрастна ... Laughing Laughing

още не е в пуловер и в тазвечершната серия му се е родило бебе  Mr. Green

# 324
# 325
Лор Hug, нашичкият си е чаровник, може да не е красавец, ама си има  Peace излъчване Heart Eyes
Леле в турския Интикам чак сега се е родило бебето? Има още да гледатеееее ooooh!
А оригинала - Отмъщението - вече е с преведена на бг първа серия от трети сезон.

# 326
Лакун,  Hug не се притеснявай за желазото, Лор мн. добре го е обяснила.
В момента съм нещо не по реда си, имам много ниски кръвни показатели. За момента са ми изписали Ferplex 40 и си чакам другите анализи.

Като оставим настрана притесненията около операцията и последващото лечение, как се чувства сестра ти, обнадеждена е, нали?

Дано и при Аморето да не е това, което бълват жълтините, че много зловещо звучи.

Лор
Скрит текст:
Не съм разбрала, че си мед. работник и аз съм. Против съм срещу тази ваксина, против са и всички колеги, с които съм говорила, гинеколога ми също, а и доста педиатри. Тук тази ваксина остави живи трупове, които вегетират по болниците. Изчела съм цялата информация относно ваксината и начина й на работа, но доказателства, че пази от рак няма. Напротив - страничните й ефекти са достатъчно тежки и безумни, за да я сложа на което и да било дете, камо ли на моето. Това ти го пиша, защото се чудиш как може при наличие на ваксина хората да я пренебрегват. Всеки си има своите доводи.

# 327
# 328
Марице, Hug
Скрит текст:
И аз съм мед .работник,същите са и моите съображения, на базата данни предимно от гинеколозите и техните специализирани издания.Де да имаше обосновани твърдения,че е добра, щях да съм първата, ако и да струва много пари.
Нашият поне има излъчване на фона на бозавите в Интикама  Peace

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 23:44 от nikita1

# 329
Лакун, много се радвам, че нещата при вас са обнадеждаващи.Сигурна съм, че ще излезете победители.Няма начин, щом сестра ти има такава подкрепа до себе си  Hug Стискам палци

За  Аморето - нямам думи, но както каза Бланка, дим без огън няма. Дано му се размине

За всички вас, момичета   Hug

Скрит текст:

Аз да си кажа- гледам Отмъщението , оплаквам си очите  LaughingВлизам в темата на  Intikam- /няма да ме броите за отцепничка, нали Wink/, стоя на балкона Там момичетата превеждат,/ за което още не съм  благодарила,трябва да го сторя/

Общи условия

Активация на акаунт