Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 756
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
нямаше ме за няколко дни и нет не бях включвала и сега направо ми дойде като гръм тази лоша новина. направо с глас ревнах и не мога да се успокоя...

сега си давам сметка по болката, която изпитах, за това колко силно ми е въздействал този човек ...

виждайки как го изпращат толкова много хора си мисля каква светла следа оставя и колко много хора са го обичали и ще продължават да го обичат ...

Поклон !

# 211
Така, разбрах.
Преди няколко години той зарязва градския живот и се преселва във въпросното село Чамлъбел. Там прави студио за театър и кино и се занимава с него през цялото си свободно от снимки време. През лятото на 2010 в хотел Zeytinbağı в селото, който се управлява от жена му и рода, се снима предаването Тунджел Куртиз и приятели.
Оказва се, че Тунджел дори не е турчин. Баща му е от Солун, а майка му е преселничка от Босна.

# 212
Много интересни информации, Бланка  Peace

Lor Hug

А това, ако е вярно /и ако правилно съм го разбрала/, звучи ужасяващо

http://www.medyatava.com/haber/tuncel-kurtiz-in-cenazesinde-skandal_96857

# 213
... Наистина не намирам обяснение защо го погребват в област Балъкесир. Роден в Измит, починал в Истанбул, а бил в моргата в Едремит  newsm78 newsm78  Явно не попадам на читава статия, че да разбера.
...
Имаше информация, че погребението е уреждано от съпругата му ... и сигурно това е било и неговото желания, защото там (в този хотел, заедно с брат му и още някой беше ...) е обичал да прекарва времето си, вложил е доста капитал ...
Иначе е починал 10:00, след като се върнал от разходка и пазар, седнали на закуска и ... паднал от стола. Извикали са бърза помощ, но дали е било късно, или не са успели нищо да направт - не се споменава...Това е казала жена му пред репортерите, връщайки се след уреждане на погребението ...
57 години спътница в живота му

Той е имал байпас... високо кръвно ... и се сещам, че по тази причина поиска да напусне по-рано дизито Езел ...

Каквооооо... бил препогребан, защото не можали да кажат молитвата ???????????!!!!!! #Crazy

# 214
Явно всички са били много шашардисани.
Ето какво пише:
Тялото на Тунджел Куртиз, което вчера е докарано от Истанбул в Едремит, днес към 12 часа от моргата на Държавната болница в Ердемит е откарано с автомобил в село Чамлъбел. Образувала се е опашка от автомобили, дълга 3 км, на това отгоре хиляди хора са тръгнали пеш по пътя, дълъг 2 км. Най-напред тялото е занесено в Зейтинбааъ хотел, а оттам вече вдигнат на рамене е бил понесен към гробището на входа на селото, за да бъде погребан. Пренесен беше с помощта на известни творци като Cansu Dere, Okan Yalabık, Tarık Akan, Halit Ergenз, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Kцksal, Berrak Tьzьnataз ve Kıvanз Tatlıtuğ и без да се чака намаза, са го положили в гроба.
След като се сетили, че не е отслужен намаз, са извадили тялото, отслужили са службата и отново са го положили.

Мисля, че от видеото става ясно каква е била обстановката, аз не видях шеф диригент на погребението, тълпата просто влечеше..
Петан, по-горе написах, че Тунджел се е преселил да живее в това село, затова погребението му е там.

# 215
# 216
Явно всички са били много шашардисани. ......
Мисля, че от видеото става ясно каква е била обстановката, аз не видях шеф диригент на погребението, тълпата просто влечеше....

Като гледам ... Езелковците с Халит и Мурат са били диригентите до последно и не са отстъпили на други даже и лопатите. Това е техният учител и ... на него дължат и част от кариерата си  Thinking

не се отделят ...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 21:27 от petan

# 217
Тук го има моментът с отслужването. Че и препирня за лопати май...

/след 2-рата минута/

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/55198/0/1/tuncel-kurtiz-e-son-veda.aspx

# 218
Да почива в мир Вуйче! Чувствата ми не са по-различни от вашите, момичета! Благодаря за споделеното Hug

Аз вчера имах семеен празник , на патерица да почерпя за юбилея на моя баща - 80 г

# 219
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Виве, за здравето на тати!  Hug     bouquet

Благодаря ви за информацията около вуйче и погребението, връщам се да чета и да поплача  Sad Какво доживяхме само...  Tired

Абсолютно всички участвали в Езел казваха навремето в интервюта, че са приели ролите си заради партньорството с него. Само мога да предполагам какво им е било днес  Cry

Güle güle Tuncel Kurtiz

# 220
# 221
Виви Hug, да ти е жив и здрав таткото и още години да бъде до теб   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Бланче Hug, много интересни неща научих от теб за миналото и произхода на титана Тунджел Куртиз! За мен той си остава голям артист, подробностите около погребението му не са значими неща, него вече го няма, а трябва да остане в сърцата и спомените ни, другото е маловажно. Wink Да почива в мир!

Лакунка Hug, утре беше финалния ти напън за нещо, Flowers Four Leaf Clover пожелавам ти много късмет и нещата да се случат, както ти си мечтаеш да стане Peace newsm10

# 222
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Утре, да  Peace Благодаря ти за пожеланията и за детелинката.  Hug Мечтая за здраве, за нищо друго. Пожелавам го и на всички вас! Целувки  Heart Eyes

# 223
  • AMS

Патета, искрено ви съчувствам за голямата загуба.
Благодарение на вас прочетох толкова много за Tuncel Kurtiz.
Голям майстор!!!
Голям човек!!!
Поклон!!!
Аз съм го гледала само в Аси, но от откъсите, които видях от Езел, за който изключително ви благодаря, направо шапка свалям и на него, и на вас, за превода, за знанията ви, за чувствата ви!!!
Единствената ми утеха е, че имам толкова много неща да гледам с негово участие.

Лакунка,

# 224
Утре, да  Peace Благодаря ти за пожеланията и за детелинката.  Hug Мечтая за здраве, за нищо друго. Пожелавам го и на всички вас! Целувки  Heart Eyes

Лакун, миличка,  стискам палци всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт