Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 798
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Лакуна  Hug  Hug  Hug
Flowers Four Leaf Clover За късмет.

# 271
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ей, че сте ми!  Hug Най-най-най-прекрасните патки на света! Благодаря ви!  Heart Eyes

Ох, за утре остана "присъдата", явно не могат да ни резервират хубав хотел  Laughing Гьолът стана ливада заради моите детелини  Mr. Green Подлудих ви, но само вие сте ми на акъла, както се досещате.

Патрончев верно много се е изфинил. Направо момченце.  Crazy А аморето го няма никъв, нали? Ще ми кацне той, само малко да се осаферя... както и аз гоня абитуриентското си тегло, ще има да ме търси после, но  Naughty

Вай бе! Чак ми се пригледа тази серия. Много са яки, много! Берри става все по-добра и все по-красива!

# 272
  • AMS

Лакунка,
Скрит текст:

Подобно преживяване с моя Ежо имах преди 18 години. Жив е и до сега и е зад мен на лап-топа. Много е важно да не се предава човек в такива моменти. Миналата година това се случи и на най-най-скъпата ми приятелка. Побърках, се започнах да ѝ пиша всеки ден. Мина и през лъчи и химикали. Споделяха с моя Ежо, за химикалите. Не преставах да се тревожа и да правя схеми, ами ако ... Разредихме писанията, и последния мейл, дето ми изпрати, беше - Няма нужда да ми пишеш всяка седмица. Това беше наложително през раковия ми период. 

# 273
аз пак загледах A.S.K. ...

след като Хазалката /Азра/ обяви на гаджето си Керем, че той трябва да се ожени за болната Шебнем / Ламето/ той реагира остро и никак не хареса идеята и да използват момичето.
Азра обаче се сближава с Шебнем все повече и съответно онази наивната търси някаква опора и си споделя с нея. Азра прави така, че Шебнем и Керем да се засичат и срещат, заведе Шебнем на някакво състезание по плуване, в което Керем участва, което за малката наивка беше върхът на щастието - да види обекта на чувствата си. След това тя ги покани на вечеря във вилата си на острова, а понеже беше станало късно, останаха и да пренощуват там. Естествено Шебнем - щастлива, че Керем спи в съседната стая, а в същото време Азра се вмъкна при него и пак нещо го обработваше да сваля момичето, при което пак се караха.. На следващия ден Азра се беше измъкнала рано и ги остави сами, явно с цел сближаването да продължи. В същото време Азра почна да дава уроци по тенис и на брата на Шебнем / много готин пич, сигурно ще има някаква игра с него занапред/. Шебнем през целия ден се надяваше не нещо по-така с Керем, обаче на края на деня той доста хладно и пожела 'приятна вечер' и си тръгна. тя се прибра у дома много разочарована и много тъжна... През това време обаче онези гадове, на които Керем дължи пари хванаха Азра и му се обадиха. Когато той отиде видя, че са вързали момичето и я заплашват с пистолет. Естествено нямаше какво да направи срещу бандитите, видя и тя колко е уплашена и започна отново да обещава, че ще намери парите...Когато ги пуснаха и си тръгнаха той и каза колко съжалява за ужаса, който са и причинили и се съгласи, че единствения начин да оправи нещата е като наистина се ожени за Шебнем.  Малко преди това имаше кадър, в който на Шабнем и прилошава, опитва се да си вземе лекарствата, но не успява и припада. Така я намира прислужницата ...

Това е което схванах от втората серия. Ако и друг е гледал да каже  Wink
Наистина ми е интересен филма, Много добре играят , особено Ламето и този младеж Керем. Аз  него никъде освен на финала на 'Езел" не съм го виждала, ама е много кадърно момчето.
На Ламето ролята е по-хубава, отколкото в 'Мелодията' и много и подхожда.
Харесва ми и Хазал в новото амплоа, подхожда и сякаш повече на темперамента и сякаш донякъде на истинския характер, вместо ония сълзливо-сополиви роли на мъченица.

Да видим нататък какво ще сътворят ... Wink Wink

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 22:37 от lor

# 274
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Дива,  Peace  Hug

Лорче, играеше и в "Обикнах едно дете", има го с бг превод, мисля. Може да потърсиш.
Като се поосвободя ще погледна дизито, много интересно го разказваш  Laughing

# 275
то мойто е 'преразказ по картинки', та затуй си го доукрасявам на фантазия и може би изглежда интересно  Joy Joy Joy

# 276
  • ÇapulcuLand
lorче, мерси за резюмето на втора серия на АШК-а  Hug
Аз онзи ден изгледах първа от начало до край и също останах впечатлена, а хем това беше дизито, на което най-малко залагах. Играта е добра, сценарият също си го бива, както и декорите, които са страшно шикозни - частният клуб, в който работят Азра и Керем и къщите на Шебнем са умопомрачителни  Crazy Абе, ще се гледа и втора серия, видяло се е  Mr. Green

# 277
Гери, от мен резюмето, от теб - подробности и важни детайли чакаме като го изгледаш Hug

за жалост даже и рускините не го превеждат, а разчитах, че някъде там ще се появят серии с превод, макар и със закъснение Rolling Eyes

# 278
  • ÇapulcuLand
Гери, от мен резюмето, от теб - подробности и важни детайли чакаме като го изгледаш Hug

за жалост даже и рускините не го превеждат, а разчитах, че някъде там ще се появят серии с превод, макар и със закъснение Rolling Eyes

Дадено, само че да видим кога ще успя, защото от вчера съм затрупана с работа в бачкането... Дано имам възможност през уикенда  Peace Ако пък междувременно някой друг започне да гледа, чакаме да споделяте мнения  Wink

# 279
  • Разград

За сега съм го срещала само в контакта, но ще го качат и в другите сайтове, но ти трябва регистрация за да го гледаш.
http://vk.com/video-28597347_166556029?list=9d0b97988b267def16

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 02:01 от vania_e

# 280
Ей, че сте ми!  Hug Най-най-най-прекрасните патки на света! Благодаря ви!  Heart Eyes

Ох, за утре остана "присъдата", явно не могат да ни резервират хубав хотел  Laughing Гьолът стана ливада заради моите детелини  Mr. Green Подлудих ви, но само вие сте ми на акъла, както се досещате.

Патрончев верно много се е изфинил. Направо момченце.  Crazy А аморето го няма никъв, нали? Ще ми кацне той, само малко да се осаферя... както и аз гоня абитуриентското си тегло, ще има да ме търси после, но  Naughty

Вай бе! Чак ми се пригледа тази серия. Много са яки, много! Берри става все по-добра и все по-красива!

Лакункеееее! Горе глава! Целувки, детелинки и всичко, което навява оптимизъм!

# 281
  • AMS

Само единия от снимката познавам  Crazy

# 282
И аз го загледах, мисля да попогнедна някоя серия. На руски или английски не го намирам засега. Ако някой намери нещо, моля за инфо!
Лорка добре е преразказала, дано поне рускините се активизират. Има доста доброволки за превод, но не се появява засега на език, от който да превеждат.

# 283
Ване, направих рег., където казваш, ама там с руски суб има само фрагманите newsm78

ако ви се мерне нещо из сайтовете - свиркайте  Wink

# 284
  • Разград
Ване, направих рег., където казваш, ама там с руски суб има само фрагманите newsm78

ако ви се мерне нещо из сайтовете - свиркайте  Wink

Линка който пуснах е на първи епизод. Освен да го изтегля и го кача някъде от където ще може да го изтеглиш.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 02:00 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт