Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 807
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет Hug Peace
Незнам къде сте, но аз продължавам да се надявам, макар и лекичко, да стане още по-задушевно на територията на Кайъп  Thinking Heart Eyes Laughing

Kayıp 6.Bölüm Fragmanı -1
http://www.kanald.com.tr/kayip/Video/6Bolum-Fragmani/20680

Kayıp 6.Bölüm Fragmanı-2
http://kanald.com.tr/kayip/Video/6Bolum-Fragmani-2/20689

Kayıp 6.Bölüm Fragmanı-3
http://kanald.com.tr/kayip/Video/6Bolum-Fragmani-3/20690

Kayıp 6.Bölüm Fragmanı-4
http://kanald.com.tr/kayip/Video/6Bolum-Fragmani-4/20691

# 676
 Hug
Кайъп&Качак гледам да следя, другите са ми чок романтик, сигурно е от възрастта  Mr. Green

# 677
Hug
Кайъп&Качак гледам да следя, другите са ми чок романтик, сигурно е от възрастта  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy да, и аз така мисля Жапче Hug, сигурно си твърде  млада, почти детенце Heart Eyes

# 678
не разбрах ...патрона и той ли бил болен...?? newsm78

или след Нежо и той се чуди как да си вземе извинителна бележка и да се скатае ...

ако е тъй - големи симуланти ще излязат наште хора...тва Беренчето ли ги отблъсква така или просто бебето ги сдуха  hahaha hahaha hahaha

# 679
Привет, привет Hug Peace
Незнам къде сте, но аз продължавам да се надявам, макар и лекичко, да стане още по-задушевно на територията на Кайъп  Thinking Heart Eyes Laughing
.......
Vaninka ама вие направо ще се задушите с тоз Кайъп по малките часове на нощта Сега видях, че го местят в събота 22:30 часа ... почти полунощ  
и Фатих го пращат след 22:00 часа ... нещо са дигнали мерника и на Интикама ... и "сладкопойната чучулига " я заглушават талибаните от " Беглецът"  Joy Joy Joy

Тия от Каналето D  явно минават на нощна смяна с дизитата  Joy Joy Joy

# 680
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Петане, ами той Кайъп е за такива дето се прибират по нощите пък не им се спи поради една или друга причина  Joy Joy hahaha hahaha Канал D внася нова мода Peace Laughing

Ние, дето можем да издържим на чакалото или не можем да се приберем росни по това време, може да го гледаме в неделя на обяд. Защо не и нещо такова да се очертае  Joy Joy hahaha Навън сняг и дъжд, вътре смях и сълзи от екрана  Laughing Heart Eyes

# 681
 Mr. Green Аз така съм се вкарала в обущарския занаят (то никой не остана в кондурджийницата - по зандани, бизнес с "изделия с двойно предназначение", адвокати ... ), та не ми се поглежда друго  Mr. Green
Хвърлям само поглед на един звеРРРР в Беглецът ... но там е добре, че е екшън и може да се пропуска  hahaha все тая и с/без превод ...

адееее.  черпя Ви с Берк 

# 682
# 683
Mr. Green Аз така съм се вкарала в обущарския занаят (то никой не остана в кондурджийницата - по зандани, бизнес с "изделия с двойно предназначение", адвокати ... ), та не ми се поглежда друго  Mr. Green
Хвърлям само поглед на един звеРРРР в Беглецът ... но там е добре, че е екшън и може да се пропуска  hahaha все тая и с/без превод ...

адееее.  черпя Ви с Берк  

Hug Hug Hug
Петане Hug, тоя Берг към кого сочка с пръстче, да не ни е нарочил нас, нова мода, убийство на патки Mr. Green....нали казваш, че е мнооого лош newsm47

Ванче Hug, мерси за фотките . Това сега продължение на темата за раздялата на Енгин с жена си ли е? newsm78

# 684
... тоя Берг към кого сочка с пръстче, да не ни е нарочил нас, нова мода, убийство на патки Mr. Green....нали казваш, че е мнооого лош newsm47
Лиа. ако в Сускуните го раздаваше "болен мозък", в "Беглецът" ролята на Берк е "психопат"  Mr. Green трепе ги с подръчни материали (щанги, капаци на автомобили ... ooooh!) мрази всички, обича себе си и иска да стане Тути де Капо (Capo di tutti capiMr. Green

И другото лошо момче, които не е главен герой в дизито, но играе и прави роля  Peace

# 685
Петане Hug, аз не виждам особена разлика между "болен мозък" и "психопат" Heart Eyes
Те ти на аморето ти в двата варианта hahaha

в Сускунлар

в Беглецът:

# 686

Да се строим за преброяване в редица , че почнахме да намаляваме hahaha

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 15:59 от lia-martin

# 687
 С тате  Grinning (в суитшърта, в ляво от Ийит)

# 688

Тук сме. Под прикритие.

Скрит текст:

# 689

Тук сме. Под прикритие.

Скрит текст:

Така ли, под прикритие ли сме? Joy Joy Joy Joy Изпълнявам Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт