Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
shirina и ние докато си улучим точното адаптирано мляко бяха големи премеждия, какво ли не пробвахме - фризолак, хип, аптамил, нан сензитив. Накрая се оказа, че от Лактана бебето се чувства най-добре. При нас проблема беше със зелените акита. Сега си караме на Лактана и нямаме проблеми. Моето момче е с доста суха кожа, аз взех серията на Мустела и съм много доволна. За прането ползвам или Сано(Максима сензитив) или Тео бебе, омекотителя отново ми е на Сано (белия - сензитив).

# 586
  • велико търново
ами не знам в на4алото я дохранвах с фризолак,ама като ми спря кърмата ми похвалиха това на хип комбиотик 4е имало много витамини нямала да има проблем с акането,някви капки за коликите,не знам дали е от млякото ама наистина по4ти нямахме колики но от както е на хип-а кожата ни стана ужасна,лющи се яко,а като и биха преди 2 седмици ваксината и по4ервеня и стана като лишей4ета,сега и взех фризолак хипоалерги4ен дано се оправи  Rolling Eyes а за мустелата съм 4увала 4е наистина е много добра козметика newsm78 аз сега я мажа с Авен триксера
Аз имам един въпрос вие по колко мл ядете и по колко хранения имате на 24 4аса Rolling Eyes

# 587
Моето момче яде по 120 мл. с 4 лъжички, количеството става към 135 - 140 мл. Ние имаме по 5-6 хранения на ден.

# 588
  • София
радея, честита месечка!  Heart Eyes радвам се, че премеждието е било само за ден. днес просто късно видях съобщението, за съжаление. и нашия тигър не иска да папка с другиго, само от мен. изглежда, че и шишето по някакъв начин го приема като част от мен, защото ММ в събота се пробва да го храни (аз бях по задачки навън), и той се беше съдрал от плач, милия. прибирах се с такси...
тези дни се сетих за преживяванията миналия декември, и отворих темата на августинки 2014  Grinning много мило ми стана  Hug  Grinning и голям кеф, разбира се.
стискайте палци, утре или вдругиден сме на ваксини  Sick не ми се мисли, като се сетя на предишната какво беше.... дано мине леко и наред....  Confused

# 589
 Ние хапваме 150мл. с 5 лъжички -5-6 пъти в денонощието.Случва се от време на време да се буди през нощта,но тогава давам само чай и той пак си заспива.

# 590
  • велико търново
добро утро ние папаме по 120мл 5 хранения на денонощие,питам понеже една приятелка нейния убавец яде по 150 а е 2 месеца по малък от Анабел  Rolling Eyes ама явно зависи от детето Simple Smile а да ви обадя тази сутрин я нахраних в 7 и я сложих да спи и спряха тока и помислих 4е ще се уплаши понеже  спим на нощна лампа ама не даже взе нещо да се "кара" след 5 мин го пуснаха и тя заспа до 7 и 30 и край нещем да спим ве4е до преди 2,3 дена си поспиваше до 9,9 и 30 ама ве4е нещо не и се спи Simple Smile кво да се прай нали нощем си спим стига ни толкова сън Simple Smile 4удя се какво да готвя,картофи минахме,грах минахме,ориз минахме,леща  newsm78 някакви идеи Simple Smile

# 591
# 592
  • велико търново
аз оби4ам зеле ама моя мъж твърде не е по зелето,но в крайна сметка ако не измисля др ще сготвя зеле той ако иска да си сготви друго:)

# 593
Момичета, аз май съм пропуснала да се похваля- пъпчето ни се прибра с лепенки ! Повече от месец го лепихме, не е както преди пъпната херния, но с още малко лепене, ще си влезе навътре. Важното е, че ще отървем операцията Simple Smile
Тази вечер спа нормално ( с 2 будения само), а не както преди на всеки час, час и половина, но зъбите започнаха да си го мъчат Sad( Мисля да купя Дентокинд или някакво гелче за зъбки.

# 594
  • велико търново
а нашето пъп4е падна на 4-ти ден и не съм го лепила с нищо сам си се пребра,само го мажех с спирт

# 595
Vi_ta ние взехме Calgel за зъбките и съм доволна,веднага го успокоява.

# 596
а нашето пъп4е падна на 4-ти ден и не съм го лепила с нищо сам си се пребра,само го мажех с спирт

shirina, нашето пъпче падна отдавна, после си беше много хубаво, но се сдобихме с пъпна херния SadПъпчето му беше изскочило с 2см пред корема, но вече си е на нивото на корема  Grinning

# 597
  • велико търново
браво много се радвам дано да не се повтори Simple Smile

# 598
И аз това се надявам:) Вече не плаче толкова много, даже е кротък в сравнение с преди Simple Smile, така че има надежда Simple Smile
Ох, днес ми е много емоционален ден! Точно преди една година видях 2-те чертички!

# 599
  • СОФИЯ
Vi_ta ,радвам се ,че сте се разминали с операцията.и честит празник,дай боже всеки да изпита тази емоция даже поне още веднъж Wink,аз видях чертичките на 17,12.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт