Отговори
# 465
  • У дома :)
Ако можех да си превеждам най-вече на ум, нямаше да Ви питам.
Зизу, мерси, че ми разясни какво си говореха....едва ли е за Фериха. Wink

Наде  Hug

# 466
  • София
Аааа, това в спалнята не била Мира  Mr. Green

# 467
Клодии, Hug хайде ...приятно гледане на Дилата... Hug
Благодаря Hug

Вани  Hugнаще с Чехия  Peaceводят 2 на 0 ама 3 сет се излагат нещо Laughing

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://maxserials.tv/news/priliv_med_cezir_tureckij_serial_na_ru … e/2013-09-20-3260
Ето тука има 1-ви епизод с руски субове,от другата тема го взех,ама аз нямам намерение да го гледам,ми ще спи ама в оригинала спа с льольото,оти видя наш Яманчо ,дядката на Мерт имаше РД,и майка му организира парти ,та дядката беше с едно младо девойче за гадже,и тя се навираше в Яманчо,разбирайте Райчо,и Мира отиде да говори с него,явно в любов щеше да му се обяснява ,но ги завари да се натискат ,и в яда си реши да спи с льольото  Mr. Green

# 469
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа, това в спалнята не била Мира  Mr. Green
Тая беше ,къде баща и искаше парите си от на Мира бащата,тя спи с красавеца  Mr. Green

# 470
  • София
http://maxserials.tv/news/priliv_med_cezir_tureckij_serial_na_ru … e/2013-09-20-3260
Ето тука има 1-ви епизод с руски субове,от другата тема го взех,ама аз нямам намерение да го гледам,ми ще спи ама в оригинала спа с льольото,оти видя наш Яманчо ,дядката на Мерт имаше РД,и майка му организира парти ,та дядката беше с едно младо девойче за гадже,и тя се навираше в Яманчо,разбирайте Райчо,и Мира отиде да говори с него,явно в любов щеше да му се обяснява ,но ги завари да се натискат ,и в яда си реши да спи с льольото  Mr. Green

Аха, ясно  Mr. Green

# 471
аз само му хвърлям по едно око заради Ча иначе дори и оригинала гледах оттук там  защото ми беше безинтересен  

# 472
Рени,къде го гледаш? Видях.  Peace  Hug

# 473
# 474
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако беше 40 мин. нямаше да ми е толко скучно,ама те 2 часа едни локуми разтягат  Crossing Arms

# 475
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ако можех да си превеждам най-вече на ум, нямаше да Ви питам.
Зизу, мерси, че ми разясни какво си говореха....едва ли е за Фериха. Wink
Наде нали писах, що не четеш?
В къщата си говореха С Мира за парите дето ще дадат на оня льольо втори я му баща. Оня поиска 15000 лири. Яман беше полудел. И за тва отиде в къщата да боядисва. Мира даде парите за чантата на Еюл на МЕрт и му каза да ги остави насаме. Отиде при него, убеди го да платят и му каза, че е много различен от обкръжението което има. Тоя и пита тва добро ли е или лошо? Тя каза, че и харесва...натисна го....той и каза, че е вече късно и трябва да се прибира, тя му каза добре, той каза искаш ли да те изпратя, тя не и така...после се сбиха с ония. Мерт си тръсна ушите на Техните, че Мира го е изгонила да останат на саме. Приятелите се изпокараха, че трябва да го спасят и това не е шега работа...и се обадиха на майката на МЕрт, тя каза какво.....

И ми изтече кредита на доверия в Ялдъз тв и не видях края. Peace

# 476
Малкото братче туйтнало  Joy

(u)lusoy (A)talay ‏@UlusoyAtalay

Evet güzel #yamanilemira

# 477
  • в подножието на планината
Не си спомням нищо от оригинала, но пак не ми е интересен сериала кой знае колко...дано с напредване на сериите да става по - интересно, защото не знам докога бих издържала да гледам заради Чаги...пък като се има предвид, че горе - долу разбирам за какво си говорят... Rolling Eyes

# 478
Струва ми се, че Чаатай ще стои добре и в някоя комедийна роля!  Peace Има заложби, добре му се

получават физиономиите и връткането с очи!  Rolling Eyes

И малко спам, че го позабравихме ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!

# 479
  • У Диспансера ...♥♥♥
Убавец,убавец с тяло на боец  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт