Захранване, водено от бебето - baby-led weaning - VІІІ

• 46 471
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ако за София питаш, в ХИТ мисля, че ги има и трите.

# 601
Да, за София, мерси Peace

Да споделя една рецепта с киноа и броколи, на която попаднах, която може да се модифицира на бебешка:
http://jillyinspired.blogspot.com/search/label/Broccoli%20Chedda … inoa%20and%20Lime

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 11:59 от Бубу

# 602
Как предлагате пащърнак, моля? Simple Smile За 8,5 месечен агент.

# 603
Аз широката част-на ивички по дължина, а тясната-цяла. Предложих и на кръгчета, но не хареса.на пара, като моркова, но ние сме на 6м,де. Другите може да предложат и някоя рецепта.

# 604
  • София
Бубу, артишокът в България е ужасен! При цялата ми любов към него, никога не го ям тук - стар и без почти никаква сърцевина, годна за ядене.
Аспержи се намират и по пазарите през пролетта.

# 605
Да, артишокът, който се продава, е много гаден, а за сметка на това е скъп. Същото важи и за пащърнака. Аз правих крем супа и малката много не я яде. После я пробвах и разбрах защо, толкова е бил стар, че в супата имаше иглички, хем иначе много хубаво бях пасирала всичко.

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 22:13 от bflmp

# 606
Дайте идея за предлагане на спанак 6м и 13 д. Аз пащърнака го предлагам разрязан на две по дължина и сварен добре, но вече му минава сезона и сърцевината е твърда.

# 607
Аз спанака го правя на гъста супа с ориз, малката много обича, загребвам й с лъжицата и си куса, това й е най-любимата манджа Simple Smile

# 608
Още не съм въвела ориз. Ще сваря първо само ориз, а после ще направя и супичка.

# 609
С ориз наистина май е най-удачно, но в началото, докато се чудех как да предложа, 2-3 пъти давах директно бланширани цели или половинки листенца  Crazy изядоха се без проблеми и възражения  Laughing

# 610
Мерси за артишока, няма да го давам сега тогава. Добри идеи за спанака, ще пробвам Peace

# 611
  • София
малко късен запис Simple Smile

# 612
Спанак давах като пълнеж на банички или сос на макарони.

# 613
Попадали ли сте на рецепти с брашно от лимец, но без да се добавя пшенично брашно. Искам да забъркам някакви бисквитки или хляб, но без пшенично брашно. Моля ако някой е правил нещо подобно да сподели рецепта Simple Smile

# 614
Лимеца е пшеница, ако ти трябват безглутенови, не е това брашното...

Общи условия

Активация на акаунт