Лидл ::32::

• 65 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Чистят маратонки много хубаво даже. Не знам дали ги има редовно, в магазина или са били в тематична седмица

# 601
Тематична седмица -имаше ги на тази за пролетно почистване.После имаше доста изостанали и бяха даже намалени.Сегашната есенна седмица ги нямаше -за есенното почистване.
Случва се понякога продукти от тематична седмица да преминат и в редовен асортимент-едно гръцко замразено ястие например-от миналият месец е постоянен артикул-продукт.
Помня, че имаше едни "магически гъби" или нещо такова, дали бих могла да почистя бели маратонки с такава? И има ли ги все още в лидл и ако може цена.   Embarassed
Пробвай да ги почистиш с влажните кърпи на W5.Според мен те вършат по-добра работа.
тези  http://suomi-products.ru/moushhie-sredstva-/399-w5-multi-surface-wiper-80-c-.html

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 20:16 от Анонимен

# 602
# 603
  • Русе
Сега ли го купи?

# 604
Може ли да ми обясните за промоцията на кренвиршите.....купих две опаковки и ня всяка пише че са грамаж 280гр, и за всяка заплатих 2 и нещо, а сега не мога да разбера къде са ми тези 140гр подарък, като имам само две опаковки по 280гр. newsm78

# 605
Може ли да ми обясните за промоцията на кренвиршите.....купих две опаковки и ня всяка пише че са грамаж 280гр, и за всяка заплатих 2 и нещо, а сега не мога да разбера къде са ми тези 140гр подарък, като имам само две опаковки по 280гр. newsm78

Ако имаш везна, претегли ги. Ще видиш, че опаковката тежи 420 г

# 606

Преди месец максимум, като срок на годност е отбелязано 06.2014.  newsm61

# 607
По едно време и в макароните имаше. Може да им пишете да проверят партидата.

# 608
  • София
Ориз, брашно, червен пипер и разни такива съхранявам в хладилник. А понякога се случва да подържа една нощ във фризера.  Peace

# 609
Ориз, брашно, червен пипер и разни такива съхранявам в хладилник. А понякога се случва да подържа една нощ във фризера.  Peace

+1

# 610
  • Русе
Преди месец максимум, като срок на годност е отбелязано 06.2014.  newsm61
А беше ли го разпечатала?
Разпитвам, защото и моя има червейчета, но 2 месеца ни нямаше лятото и той беше разпечатан в шкафа.
Нормално е тези продукти да развъдят животинки. Преди 2 месеца майка ми купи боб от една жена от село. Взех тук 1 кг., другия го оставих на майка. Преди 2 седмици установих, че има гъгрици. Поне знам, че съм си купила екологично чист боб  Mr. Green

# 611
Жалко ,че изчезна италианския ориз,
сега го купувам от "Пени".
Прави ми впечатление,че всяка седмица има различен вид риба,
явно това ще бъде постоянно-в момента отново ципура,след пъстървата.
Това е добре,защото рибата е охладена и проверена.

# 612
какъв е този препарат на оцетна основа сега намален на 1.50.почиствал безупречно

# 613
  • София
.....които за разлика от останалите мокри кърпи, могат да се пускат в тоалетната като нормалната тоалетна хартия Peace
Ползвам такива кърпи за детето от ДМ вече 2-3 години.Много са удобни.Ако сложа обикновени влажни кърпи в тоалетната ще я запуши.Благодаря за инфото-въобще не бях прочела,че не трябва да се изхвърлят повече от 3бр. наведнъж.Явно все пак трябва да се внимава и с тях.Тези на ЛИДЛ са с по-добра цена и повече бройки/ на ДМ са 60бр/.Дано са и качествени лидълските!Аз вече съм взела един пакет от родовите,но още не сме ги започнали.

# 614
какъв е този препарат на оцетна основа сега намален на 1.50.почиствал безупречно
 Може ли снимка или описание?
Жалко ,че изчезна италианския ориз,
сега го купувам от "Пени".
Прави ми впечатление,че всяка седмица има различен вид риба,
явно това ще бъде постоянно-в момента отново ципура,след пъстървата.
Това е добре,защото рибата е охладена и проверена.
Кой е този италиански ориз?Има един дългозърнест-миналият месец го видях.    
  И аз открих черни буболечки в пакет ориз,неразпечатван,купуван юни месец.Сложих го във фризера.Това показва ,че не е третиран с химикали.инак направо гъмжеше от тях.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 08:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт