Лидл ::32::

• 65 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • оттам, откъдето започва България
Някой успя ли да си купи Fоrmil XXL. Трети ден го търся, но все няма. Отговарят, че се забавила доставката. Ами то седмицата ще мине.

# 646
Някой успя ли да си купи Fоrmil XXL. Трети ден го търся, но все няма. Отговарят, че се забавила доставката. Ами то седмицата ще мине.
Формила с марсилски сапун за мен е по-добър.Пробвала съм и Формил за цветно за финни тъкани и за черни,но за мен фаворит си остана с марсилския сапун.

# 647
а как изглежда този формил с марсилски сапун, пак ли е течен

# 648
а как изглежда този формил с марсилски сапун, пак ли е течен
ЕТО http://lh3.ggpht.com/-TiEAxknAM6M/UHMRuWPqW7I/AAAAAAAAB5U/9G3Y5Y … RHhE/P1010251.JPG

# 649
Много съм си харесала одеалцето с ръкави, което трябва от днес да го има. Ще отида по-късно да го видя, но може би другата завивка ще купя.

# 650
  • София
Най-после ще има канелони. Миналия път като имаше по ваши отзиви взех и напълних със спанак и сирене и отгоре сос бешамел. Децата ги харесаха, правих ги и за предястие за гости. От тогава все търся и съм намерила само в един Карфур на Барила , но на цена около 4лв. Сега ще се запася с лидълски до другата италианска седмица  Peace

# 651
Аз се чудя за домашните чехли днес
От понеделник започва италианска седмица Heart Eyes
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-456828DD-D4338E7D/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?id=26

# 652
Добро утро!
На ранина ходих за одеялото (без ръкави), имаше само 6 бр. в единия Лидл в Русе - кремаво, синьо и лилаво. Не е лошо взех едно. Бях тръгнала за кафяво, но нямаше. От това с ръкавите имаше доста бройки. За чехлите имаше голям наплив. Успях да докопам едни бежови (те най-много ми харесаха). Много са хубави.

# 653
  • София
Здравейте,

Някой може ли да сравни Лидълските канелони и тези на Barilla (които съм ползвала до сега)?
Цената им другата седмица е добра и се чудя дали да се "запася" Simple Smile
Благодаря  Peace

# 654
А отзиви за мини пиците   и тирамисуто ,които ще се предлагат от другата италианска седмица?

# 655
Добро утро!
На ранина ходих за одеялото (без ръкави), имаше само 6 бр. в единия Лидл в Русе - кремаво, синьо и лилаво. Не е лошо взех едно. Бях тръгнала за кафяво, но нямаше. От това с ръкавите имаше доста бройки. За чехлите имаше голям наплив. Успях да докопам едни бежови (те най-много ми харесаха). Много са хубави.

Ходих сутринта преди работа/8 и 20 ч/  за одеалото без ръкави - било свършило.Направо съм бясна - като нямат достатъчно бройки защо въобще ги пускат в промоция дори и за един ден.Предполагам е имало 4-5 броя и това е, ако въобще ги е имало.За втори път ми се случва - предишния път беше с двулицевите спални комплекти - пак нямаше и спомен от тях в магазина.Направо се чудя дали въобще ги зареждат навсякъде.

# 656
Другата седмица ще е италианска седмица (дано не ви подведа Embarassed ), снощи когато ходих видях плакат на италианските сосове. Имаше и един на плетени дамски туники на 19,90 от понеделник.
Туниките какви бяха на цвят?
Гледах из онези дни в полския Лидл, много красива туник-жилетка, черна с висока яка и две копчета на нивото на бюста, Направо съм под пара за нея  Simple Smile
BacuTy в търновския лидъл беше бяла с поло яка , много ми хареса. И аз ще се редя в понеделник  Laughing

# 657
  • София
Много благдаря за отговорите момичета
Не е нито един от дадените от вас на снимка,дето носи баща ми но днес непременно ще взема една кутия от Лидл за проба
  bouquet

# 658
  • софия
Другата седмица ще е италианска седмица (дано не ви подведа Embarassed ), снощи когато ходих видях плакат на италианските сосове. Имаше и един на плетени дамски туники на 19,90 от понеделник.
Туниките какви бяха на цвят?
Гледах из онези дни в полския Лидл, много красива туник-жилетка, черна с висока яка и две копчета на нивото на бюста, Направо съм под пара за нея  Simple Smile
BacuTy в търновския лидъл беше бяла с поло яка , много ми хареса. И аз ще се редя в понеделник  Laughing
Туниките са такива

# 659
  • Русе
Тази сутрин ходих за чехли и си тръгнах без чехли  Laughing Първо - нямаше черни и второ - подметката им не е гумена, а е от някакъв плат, който на места е гумиран. Според мен ще се протрият много бързо. В 8,15 ч. бабите излизаха с по едно одеало под мишница. Не съм имала намерение да си купувам, но видях, че бяха останали само две.
Апарати за кръвно имаше много. Аз предната седмица похвалих, че майка ми си ползва нейния и тя онзи ден ми се обажда да ми се оплаче, че нещо не искал да работи. Сменила батериите, пак така. Стигал до 120, започвал да издава някакъв звук и до там. Говорих тук с управителя какъв е реда, човека каза, че може веднага да и го заменят с нов, нищо, че е купуван отдавна. Лошото е, че е на село и чак утре ще може да даде апарата на сестра ми, за да го занесе в ЛИДЛ в Русе, а до тогава едва ли ще има апарати.
Купих си кърначе XXL, от редовната витрина, намалено на 2,79 лв. със срок на годност до 21-ви. Чирпанско е - нищо не ми говори, дали е хубаво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт