Лидл ::32::

• 65 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Да разбирам, че след като плановете ми да отида след градината до ЛИДЛ се провалиха, няма да имам одеало. Е,... Mr. Green

# 661
  • София
Добро утро!
На ранина ходих за одеялото (без ръкави), имаше само 6 бр. в единия Лидл в Русе - кремаво, синьо и лилаво. Не е лошо взех едно. Бях тръгнала за кафяво, но нямаше. От това с ръкавите имаше доста бройки. За чехлите имаше голям наплив. Успях да докопам едни бежови (те най-много ми харесаха). Много са хубави.

Ходих сутринта преди работа/8 и 20 ч/  за одеалото без ръкави - било свършило.Направо съм бясна - като нямат достатъчно бройки защо въобще ги пускат в промоция дори и за един ден.Предполагам е имало 4-5 броя и това е, ако въобще ги е имало.За втори път ми се случва - предишния път беше с двулицевите спални комплекти - пак нямаше и спомен от тях в магазина.Направо се чудя дали въобще ги зареждат навсякъде.
Преди час минах и една от служителките ми каза, че сутринта в 7ч е имало километрична опашка за тези одеала и чехли, които са свършили за броени минути. Това направо ми звучи като подигравка - да пуснеш малко бройки, за да се блъскат хората. Непрекъснато ни се напомня, че живеем в третия свят. Twisted Evil

# 662
взимала съм кори за лазаня-не помня дали бяха същите, но станаха страхотни и без варене
канелоните варят ли се и лесно ли се пълнят
не съм правила досега

# 663
Добро утро!
На ранина ходих за одеялото (без ръкави), имаше само 6 бр. в единия Лидл в Русе - кремаво, синьо и лилаво. Не е лошо взех едно. Бях тръгнала за кафяво, но нямаше. От това с ръкавите имаше доста бройки. За чехлите имаше голям наплив. Успях да докопам едни бежови (те най-много ми харесаха). Много са хубави.

Ходих сутринта преди работа/8 и 20 ч/  за одеалото без ръкави - било свършило.Направо съм бясна - като нямат достатъчно бройки защо въобще ги пускат в промоция дори и за един ден.Предполагам е имало 4-5 броя и това е, ако въобще ги е имало.За втори път ми се случва - предишния път беше с двулицевите спални комплекти - пак нямаше и спомен от тях в магазина.Направо се чудя дали въобще ги зареждат навсякъде.
Преди час минах и една от служителките ми каза, че сутринта в 7ч е имало километрична опашка за тези одеала и чехли, които са свършили за броени минути. Това направо ми звучи като подигравка - да пуснеш малко бройки, за да се блъскат хората. Непрекъснато ни се напомня, че живеем в третия свят. Twisted Evil
PeaceАбсолютно съм съгласна, но така си губят клиентите, не знам дали го осъзнават.

# 664
  • софия

не съм правила досега
Не се варят. Приготвят се горе-долу като лазанята. Лесно се пълнят. Peace

# 665
взимала съм кори за лазаня-не помня дали бяха същите, но станаха страхотни и без варене
не съм правила досега

Супер щом не се варят корите, ще си взема, мразя го това упражнение  Confused

Канелоните- 1 година отлежаваха в шкафа от незнание какво да ги направя  Embarassed
Аз ги изправям в тавата, пълня така изправени и събарям  Laughing
Отгоре залях с бешамел, на вкус стана съща лазаня  Wink

# 666
благодаря ще ги пробвам  Simple Smile

# 667
Що бе? Има си тръпка- да следиш деня, часа на отваряне, да застанеш на нисък старт smile3508, да гледаш из под лупа всеки, дали, случайно/не го е срам #Cussing out/ не отива към твоя рафт /. Даже, може, преди да отвори магазина, човек да предположи- "тая ще взима чехли,,,Тц- не, май няма" и после, ако се докопаш до заветния артикул да заминеш към касата с победоносно изражение. Та това си е победа. Laughing

Абе направо се прави ей така и толкоз Naughty

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 11:27 от Nil desperandum!

# 668
Не съжалявайте за одеалата/с и без ръкави/. Сутринта ги опипах - бяха от тънка, лигава материя. Не си купих.
Това в Лидъл на Черни връх, София.

# 669
Аз си купих от другите одеала (бяло) тънко е да, ама  мекочко  ми се видя. Довечера като се прибера ше го видя по-обстойно.

# 670
Вчера видях,че има няколко вида хумус.Дали е хубав?
Харесах си клина тип дънков от другата седмица и сутиените.И блузките за момчета.
Тази туника си е направо пуловер.
Може да взема и стелки.

# 671
  • Stuck in a moment

Така беше и с дънките преди около месец, много ме хвана яд тогава. И освен това ми казаха, че нямало проблем да си купя още сряда вечерта, а в брошурата си пише четвъртък.  Crossing Arms

На мен от плетените туники ми хареса сивата, та дано има достатъчно бройки от тях като ги пуснат.

Някой от редовните в темата случайно да помни по колко бяха панталоните - шалвар от август месец? (на търсачка си намирам само един мой постинг)

# 672
  • Русе
Някой от редовните в темата случайно да помни по колко бяха панталоните - шалвар от август месец? (на търсачка си намирам само един мой постинг)
Защо си мисля, че бяха към 12 лв  newsm78

А иначе аз си "заплюх" стелките, тъкмо за кожените лидълски ботуши, които без стелка ми хлопат.

# 673
Някой знае ли стелките от другата седмица, за които пише: по два броя, дали са по два броя от един и същ вид или можеш да си избираш?

# 674
Някой знае ли стелките от другата седмица, за които пише: по два броя, дали са по два броя от един и същ вид или можеш да си избираш?
Че те ще са в плика 2 броя запечатан.
Като нищо да има разпечатани -то в нашия Лидл какво ли не видях разпечатано -превръзки ,хартия за печене.Уж има камери -всеки рови ....няма думи просто...
Даже във фризера съм виждал отпечатвани опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт