Лидл ::32::

• 65 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
корите за лазаня и канелоните как мога да ги съхранявам няколко месеца  
да ги замразя, в хладилника или просто в шкафа  newsm78
Аз си ги съхранявам в шкафа и досега не съм имала проблем.
ами видях че са с яйца и затова питам
толкова рядко има италианска седмица, че мисля да си купя повечко неща

# 691
Мнението ви за биберон-термометъра?

# 692
Като чета как се разграбвали одеалата от този Лидл е някакъв специален щам на шопинг вируса.  Имам чувството, че какъвто и боклук да сложат в брошурите ще бъде мигновено разграбен

Във Варна има ли бебешки космонавти??

За другата седмица, евентуално дънките, а за мъжа ми ангорски колан. Много ми хареса заглавието на "телешопа"!!И Mr. Green
Кои дънки -това нали е тип клин или не съм видяла?

# 693

За мен лично е много малък шансът подобна вещ да влезе в употреба. Дотолкова доколкото бебета си харесват един вид биберон и да засмучат друг  е по-скоро изключение. Лично моето дете не го пожела хич.
Yulmana, да права си , дънки-клин е:) за това е jeggings Wink.

# 694
Къде ги гледате тези дънки newsm78

# 695
  • Варна

За мен лично е много малък шансът подобна вещ да влезе в употреба. Дотолкова доколкото бебета си харесват един вид биберон и да засмучат друг  е по-скоро изключение.
Точно. А някои като моето изобщо не желаят да засмучат биберон.
Между другото, да похваля един млечен шоколад в Лидъл - най-обикновения, струва 65 стотинки и е 100 грама. Супер е.

# 696
Моята племенница имаше такъв биберон преди 14г. Може би е бил иновация за него време, но не вършеше никаква работа. Беше френски ако не се лъжа. Сега дори и не съм се замисляла за такъв биберон.

# 697
Къде ги гледате тези дънки newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?action=sho … Detail&id=452  това ,но е клин с дънков ефект.
Тук май си имаше от тез одеала с ръкави.И карначетата са на 2,79лв.,но не взех -утре ако сваря може би(oe[децата не ги ядат много).
След дълго чудене взех от ньоките с дом.сос.Сладолед ягода,донати,намалени топени сиренца,от шунковия колбас,земели,кашкавал от 2,99лв...и от чорапите.Те бяха разграбени.

# 698
Аз си взех от тези чорапки, много са меки и пуФкави   Laughing

# 699

А как топлят  Heart Eyes Аз ги имам от година и съм много доволна!!

# 700

А как е ластикът горе. Стегнат ли е? Аз имам подобни чорапи, но не от Лидл, наистина са много меки и топли, но горе са толкова хлабави, че когато си събувам ботушите чорапите винаги остават вътре, което много ме дразни  Crazy.

# 701
Аз купих от чорапогащниците за баткото. Взех най-големия номер - дано му станат. Зачудих се за жилетките, но не се реших. Иначе са хубави.
ЍГледах за шевна машина, но не видях  Cry само оверлога

# 702
Ластика в момента е добре, нито е стегнат, нито хлабав. От личен опит мога да ти кажа, че от този тип чорапки не можеш да очакваш да не ти остава в ботуша Hug
От години си купувам такива чорапи и ластика им в един момент става прекалено хлабав. Една позната си беше зашила ластик, идейно е ама пък аз лично не бих се занимавала Simple Smile

# 703
  • Русе
А как е ластикът горе. Стегнат ли е? Аз имам подобни чорапи, но не от Лидл, наистина са много меки и топли, но горе са толкова хлабави, че когато си събувам ботушите чорапите винаги остават вътре, което много ме дразни  Crazy.
Не е много стегнат да ти кажа. И аз ги имам от новогодишното намаление.

# 704
Мерси, момичета. Ще си ги взема за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт