Отговори
# 120
  • У Диспансера ...♥♥♥
Щот сме мазохисти Ренку  Joy Joy Joy
Ама ако се обичаха тия двамата Корай и Гюлсума,надали щяха да ги спасяват,веднага щяха да измислят кой да намесят между тях за да ги разделят  Crossing Arms
Ми да...тогава Хандето нямаше да замине за Швейцария, а щеше да им свети всеки път като тръгнат към креватЯ Mr. Green
Представям си я тая фурия кисне на прозореца на спалнята им...те се награбват щот се обичат....и оная бие с юмруци по джама и крещи...."Корай, наптън сен???" Joy Joy Joy Joy Joy

Що не дали дете на Фемир...м'чИ от къде....? То тва дете нема щъркела да го носи до прага на 10 ап. hahaha Joy hahaha Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Хандела,хич не ми е трудно да си я представя как виси по-прозорците  Joy Joy Joy
И Корай отива и и помахва за чао,посяга и дърпа щорите  hahaha hahaha

# 121
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама ако се обичаха тия двамата Корай и Гюлсума,надали щяха да ги спасяват,веднага щяха да измислят кой да намесят между тях за да ги разделят  Crossing Arms
Ми да...тогава Хандето нямаше да замине за Швейцария, а щеше да им свети всеки път като тръгнат към креватЯ Mr. Green
Представям си я тая фурия кисне на прозореца на спалнята им...те се награбват щот се обичат....и оная бие с юмруци по джама и крещи...."Корай, наптън сен???" Joy Joy Joy Joy Joy

Що не дали дете на Фемир...м'чИ от къде....? То тва дете нема щъркела да го носи до прага на 10 ап. hahaha Joy hahaha Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Хандела,хич не ми е трудно да си я представя как виси по-прозорците  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
А Гюлсума отвътре....така... smile3534 smile3533

# 122
Скрит текст:

За съжаление е така, от скандали и проблеми, които в 90% от случаите те сами си създаваха, нямаха време да се обичат, а камо ли да си направят дете.
Емир и го каза накрая в парка, че не са живяли заедно обичайки се и беше прав.
Такава любов не би оцеляла в реала, 90% и 10% мир и любов, добре, че бяха Хазал и Чаатай, че заради тяхната магия на екрана можехме да понасяме и да изтърпяваме всякакви сценаристки приумици. #Crazy

# 123
  • Варненска клюкарка
 Медена, аз също я харесвам тази песен, и то в изпълнение на Серката, макар, че тук малко и се опънаха височините, но все пак е на живо. И друг път съм казвала че тембърът и е хубав. Тази песен не е турска обаче, и в оригинал я пее друга Peace Иначе за харесването доста се напъвах, чак и Лалето загледах, обаче  ни играта, ни физиката и ми допада. Емоциите много и куцат- или преиграва или не е достатъчно убедителна. Криви едни визиономии от които направо и се смачква лицето ooooh! И тези стилисти, в снощната серия ooooh! Той торса и една педя, пък те ми я спретнали с блузка до кръста и съвсем я подчертали та и главата и стоеше огромна сравнена с тази несъразмерна част от фигурата и.  И тука стилистите са за бой, че ако подхвана и Хазарчето- нея все едно 10 годишния ми син я е подстригвал ooooh!

пп А за музиката, аз всъщност покрай АФК захаресвах, някои модерни турски парчета, но не са много- десетина сигурно. Иначе хич недолюбвам балканска музика или такава с ориенталско звучене- още повече ми накъдрят нервите и много от клиповете ги гледам без звук Embarassed
Тойгар обаче ми е изключение от правилото Peace

# 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чок сте кротки,тъй че спокойно ще се оттегля за да оправя клипа за Чачко  Mr. Green

# 125

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
А Гюлсума отвътре....така... smile3534 smile3533

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 126
  • в подножието на планината
Вай, бе, много сте тихи тази вечер!!! Shocked

# 127
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Верно, ко ста'а...тва е нещо нетипично за тук. Rolling Eyes

# 128
  • У дома :)
Илди  Hug направо не е за вярване, такова спокойствие, Чепика ши е най-доволен  Joy Joy Joy Joy
Ирка  Hug Диди  Hug честити ви дрешки , мноу сте шик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и за колажите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И на всички ,които са в момента в диспансера  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 129
  • У дома :)
Оооо Чери  Hug

# 130
Аз четах малко Водков  hahaha

# 131
По нова дават Отвлечен много готин филм.

# 132

+1!  Joy Знаех си,че не случайно сме Систърчета.  Hug  Mr. Green

# 133

+1!  Joy Знаех си,че не случайно сме Систърчета.  Hug  Mr. Green
Сис, Hug няма случайни неща  Mr. Green

# 134
Скрит текст:
ох ще откача ooooh! ooooh! ooooh!щерката я няма май е на някакъв концерт а ем и каза баща и да не ходи #Crazy #Crazy #Crazy уж в съседен квартал пък там нямало нищо а имало на батенберг ooooh! ooooh! ooooh!тел не дига Sickоф сори Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт