Белорче, най хубаво щеше да бъде към всичко това да добавят и едно дете. Вместо да беше бягала за 3г. да си бяха родили едно дете.

Тогава дори да умреше Ферка, Емко щеше да има за какво да живее. Щеше да намери смисъл в една примерно малка принцеса която прилича на майка си. Нямаше да има Едже с ваденката, Явузи некви и Гюнеш...можеше да продължат сериала и всички щяха да са доволни. Тогава дори и да се появеше жена в живота на Емир, щеше да се приеме за нормално с оглед на това, че детето има нужда от майка. Хубаво беше и Корай да събере с Ханде накрая...ох, колко хубав филм можеше да бъде....ама не...трябва да е някаква супер трагедия и да ни е гадно.

Всичката тази драма е заради драгият турски зрител.
Имаме замесени бедни и богати. Рейтинга идва от това, че драгия турски зрител се припознава в персонажите в сериалите. Там е разковничето на успешния сериал. Та, драгия турски зрител от статистиката се прибира вечер в къщи, сипва си едно Ракъ и сяда да гледа как богатите също плачат...в случая Емир. Колкото му е по-гадно на богатия Емир и неговото семейство, толкова по-добре, съжаляват Фериха защото се разпознават в нея....подкрепят я, тя е бедната. Колкото ми е по-гадно на Емир, толкова е по-щастлив драгият турски зрител. После серията свършва, зрителят е доволен, изпил си е Ракъ-то и отива спокойно да си легне с мисълта "Хак му е на тоя...целият е у пари, ама нашето момиче го прави луд..."

Настава спокойствие, рейтинг и пълен портфейл за Аксой бей.
Какво по-хубаво от това...пък ние тук нека си гризем ноктите, че нещата не се случват както ги искаме...какво да се прави...мислене...

Влъх, много си права...много неща ги има и в реала и то доста често срещани....ама аз като се насадя във виртуала ми се ще да видя нещо извън статуквото. Ей така и на мене да ми стане
хубаво и лежерно на душата.

Ох, спирам вече...шъ мЪ изгонитИ от диспансера...а тъкмо съм узурпирала некой дейности.

На същото мнение съм...