Отговори
# 105
  • в подножието на планината
На ме ми харесва това че няма такива като Ръза....Общо взето добре се развиват нещата но само едно не разбрах Мира някой чупил ли е джама или още не.....
Скрит текст:
Никой не знае това...обаче ако има малко прилика с ОК, джама трябва да го счупи нейния приятел. Peace

Белорче, най хубаво щеше да бъде към всичко това да добавят и едно дете. Вместо да беше бягала за 3г. да си бяха родили едно дете. Heart Eyes
Тогава дори да умреше Ферка, Емко щеше да има за какво да живее. Щеше да намери смисъл в една примерно малка принцеса която прилича на майка си. Нямаше да има Едже с ваденката, Явузи некви и Гюнеш...можеше да продължат сериала и всички щяха да са доволни. Тогава дори и да се появеше жена в живота на Емир, щеше да се приеме за нормално с оглед на това, че детето има нужда от майка. Хубаво беше и Корай да събере с Ханде накрая...ох, колко хубав филм можеше да бъде....ама не...трябва да е някаква супер трагедия и да ни е гадно.

Скрит текст:
Впрочем, не знам дали съм писала тук по въпроса, ама да си кажа... Laughing
Всичката тази драма е заради драгият турски зрител.
Имаме замесени бедни и богати. Рейтинга идва от това, че драгия турски зрител се припознава в персонажите в сериалите. Там е разковничето на успешния сериал. Та, драгия турски зрител от статистиката се прибира вечер в къщи, сипва си едно Ракъ и сяда да гледа как богатите също плачат...в случая Емир. Колкото му е по-гадно на богатия Емир и неговото семейство, толкова по-добре, съжаляват Фериха защото се разпознават в нея....подкрепят я, тя е бедната. Колкото ми е по-гадно на Емир, толкова е по-щастлив драгият турски зрител. После серията свършва, зрителят е доволен, изпил си е Ракъ-то и отива спокойно да си легне с мисълта "Хак му е на тоя...целият е у пари, ама нашето момиче го прави луд..." Mr. Green
Настава спокойствие, рейтинг и пълен портфейл за Аксой бей.
Какво по-хубаво от това...пък ние тук нека си гризем ноктите, че нещата не се случват както ги искаме...какво да се прави...мислене... Whistling

Влъх, много си права...много неща ги има и в реала и то доста често срещани....ама аз като се насадя във виртуала ми се ще да видя нещо извън статуквото. Ей така и на мене да ми стане
хубаво и лежерно на душата. Peace

Ох, спирам вече...шъ мЪ изгонитИ от диспансера...а тъкмо съм узурпирала некой дейности. Joy hahaha Joy[/b]

На същото мнение съм... newsm10

# 106
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и аз исках да не свърши с драма и да има тая приказка щастлив край,та поне малко да се откъснем от драмите в реала,ама йок ,и аз за дъщеричка съм писала с очите на майка си,а може и близначета,че те с Мехмед нали бяха,ама те тупнали на Корайката едно дете,абе аптали къде трябва да има деца вие се правите на ударени,а къде не слагате,та да може там драмата още по-голяма да става  ooooh! ooooh! smile3515

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То и аз исках да не свърши с драма и да има тая приказка щастлив край,та поне малко да се откъснем от драмите в реала,ама йок ,и аз за дъщеричка съм писала с очите на майка си,а може и близначета,че те с Мехмед нали бяха,ама те тупнали на Корайката едно дете,абе аптали къде трябва да има деца вие се правите на ударени,а къде не слагате,та да може там драмата още по-голяма да става  ooooh! ooooh! smile3515
Изтребало му беше тва дете на Корайчик... Joy Joy Joy
Спасяваха изветрелото семейство на Гюла, а Фемир ги разделиха с океан. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 108
Изтребало му беше тва дете на Корайчик... Joy Joy Joy
Спасяваха изветрелото семейство на Гюла, а Фемир ги разделиха с океан. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Маде ин Туркиш Mr. Green

Ми не гледайте бре Laughingщо гледате да се тормозите и да ривете някои Laughing

# 109
Зизу, хич няма да те изгоним от диспансера, даже ми доставя удоволствие да разбирам и твоите гледни точки, защото доскоро не ги знаех.
Мноооого си права за една малка принцеска останала след Фериха и така Гюнешчето нямаше да е трън в очите на "драгия" зрител.
Между другото съм го писала и преди, че първоначално са мислили да финишират с раждането на момиченце и Фери да умре по време на раждането.
Пак щеше да е кофти финал, но поне Емко щеше да има смисъл да живее, а не жив да го оплакваме  и по-приемливо щеше да бъде появата на друга жена в живота му, най-малкото заради детето както си го написала.

# 110
  • У Диспансера ...♥♥♥
Щот сме мазохисти Ренку  Joy Joy Joy
Ама ако се обичаха тия двамата Корай и Гюлсума,надали щяха да ги спасяват,веднага щяха да измислят кой да намесят между тях за да ги разделят  Crossing Arms

# 111
Исках още да споделя че ако Мира го играе добричка и не го тормози момчето много , па ще взема да я харесам Серката. Ей тъй от опит с годините се научих да не преценявам хората по външната им красота че много красиви са ме разочаровали, но като чета от вас май ще си има много проблеми заради нея.Не съм гледала ОК и ми е интересно засега.

Тази мелодия много ми харесва и момичето не пее лошо.И тук грима и прическата не са дразнещи и се мъча да свикна с нея , за да мога по пълноценно да се насладя на филма.

Който поназнайва малко турски като мен и разбира за какво се пее в песента , знае че думите са за една трагична раздяла.

# 112
Ох  #Crazyмного сте дълбоки днес Mr. Green

Ирка Joy майтапа се Hug

Медена Hug

# 113
Медена, аз изпита по свикване със Серенайчето го преминах с отличен чрез сериала Лалето, че иначе не знам как щях да се пренастроя  от раз.
Веднага са ги синтезирали.

# 114
  • У Диспансера ...♥♥♥
А то като я гръмна ония откачалник,не беше кофти хич,поне щеше да е по реално,а не кога си иска ония бяга от тая лудница,изби сума ти народ ,направо като някакъв ,професионален убиец го изкараха  ooooh!

# 115
  • Варненска клюкарка

Накрая  Аксой бей заслужено си гризна дръвцето и сигурно още сънува кошмари. А като се сетя плазмодия какво каза за финала пред толкова хора,  и как всички очакваха щастливия завършек на историята, а накрая такава лъжа спретна...Нека му #Cussing out во веки да си спомня ...Накара хората да повярват в тази приказка, а после "опс няма такова нещо ей ви на да се радвате на новата му любов"

# 116
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох  #Crazyмного сте дълбоки днес Mr. Green

Ирка Joy майтапа се Hug

Медена Hug
И аз бе Ренку  hahaha hahaha hahaha
Нали знаеш,че нашия хумор си го разбираме ние  Joy Joy

# 117
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Щот сме мазохисти Ренку  Joy Joy Joy
Ама ако се обичаха тия двамата Корай и Гюлсума,надали щяха да ги спасяват,веднага щяха да измислят кой да намесят между тях за да ги разделят  Crossing Arms
Ми да...тогава Хандето нямаше да замине за Швейцария, а щеше да им свети всеки път като тръгнат към креватЯ Mr. Green
Представям си я тая фурия кисне на прозореца на спалнята им...те се награбват щот се обичат....и оная бие с юмруци по джама и крещи...."Корай, наптън сен???" Joy Joy Joy Joy Joy

Що не дали дете на Фемир...м'чИ от къде....? То тва дете нема щъркела да го носи до прага на 10 ап. hahaha Joy hahaha Joy

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 119
Скрит текст:

Накрая  Аксой бей заслужено си гризна дръвцето и сигурно още сънува кошмари. А като се сетя плазмодия какво каза за финала пред толкова хора,  и как всички очакваха щастливия завършек на историята, а накрая такава лъжа спретна...Нека му #Cussing out во веки да си спомня ...Накара хората да повярват в тази приказка, а после "опс няма такова нещо ей ви на да се радвате на новата му любов"
Малко му беше на база това, което причини на зрителите, а на нас, тези, които продължихме с Емир до края, ни разочарова още повече. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт