Отговори
# 90
Жани, не знам какво да ти кажа повече относно преводите на бг във Вики.
Навремето уж не ни се загубиха преводите, Тинчето постоянно се свързваше с оторизираните за целта лица, но бяха само безрезултатни напразни обещания.
Толкова сериали превеждат във Викито, но АФК го блокираха а пък ПО още на първия епизод заради авторски права. Забелязах, че има и други предложения за превод на други места, но отговори засега не прочетох относно процедурата с превода занапред.
Гледам, че го превеждат на руски и това е нещо, дано продължат и занапред да го превеждат, че не ми се гледа ОК в аванс, че да се ориентирвам.

# 91
Жани  Hug приятна вечер  Heart Eyes

Бебето  Hug много красива гледка

# 92
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей тва е бе гледайте,гледайте красота  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Здравейте, на всички Hug

Изгледах снощи епизода по телевизора, като съм проспала средата, но като ви четох коментарите то само началото и края са били интересни и сякаш нямам желание и време да повторя епизода.
Стигнали сте май до единомислие какво ви липсва - токът/насочено движение на електрони / . Па да вземем да почакаме да построят и Белене та белким се появи този пусти муй и ток дето ни тресе в АФК.

Сериала ми харесва с това че действието се развива сравнително динамично и май няма да ги има онези закостенели мюсюлмански предразсъдъци. То като почнеше баба Ръза да се моли на него килимче, айде 15мин. от филма отишли. Като почнеха да изреждат кой как спи по къщите си един по един с една тягостна мелодия и айде още 15 мин.Много локум, много пълнеж, ама като сключат договор за определен брой серии и гледат с какво да ги напълнят.Та затова по-добре 13 серии, но да ги няма такива тягостни моменти.

Впечатлих се от нашия "Манчо", как го играе срамежливко.Брей , не дава Мирата да го докосне бе.Личи му от километри че още не е чупило "чекелечката".Адмирации за играта му. Интересно е да го видиш в друга светлина.

Много ми харесват коментарите ви , на Зизу са особено трезвомислещи и на всички много ви благодаря за прекрасните колажи, клипчета, снимки и за всичко което правите за темата да стане един уютен дом  newsm51

# 94
  • Варненска клюкарка
Зизунко, какво да ти кажа, и аз съм мислила, защо така , а не онака. Исках и много други сцени да видя между ФЕмир, които прави всяка двойка но уви. Най ме дразнеше втория сезон, че така я запуснаха и много ми се щеше Емко да я заведе на пазар, а тя да му извърти едно мини ревю в което той да и вкара онзи поглед от който ни омекват краката. Да я научи да шофира,( сигурно можеше и комичен елемент да видим с шофьорката и Емко инструктора, а после да я нацелува щот се е справила Mr. Green) да я заведе да потанцуват, ако ще и само да се поклащат, а после да ги покажат в гръб как се качват по стълбите прегърнати- друго дори не е нужно за да се сетим какво ще последва Embarassed Embarassed Embarassed
Нямаше и нужда от Еджета-меджета, Руя, бандити и прочие....както казваш имаше толкова материал, а те вкараха още пълнеж и съвсем разводниха историята. По едно време трябваше да сме благодарни, ако останеше 5 минутки да им дадат на ФЕмир някоя реплика....  ooooh!

# 95
На ме ми харесва това че няма такива като Ръза....Общо взето добре се развиват нещата но само едно не разбрах Мира някой чупил ли е джама или още не.....

# 96
Беллора на всички ни се искаше Фемир да имат моменти като всяка една двойка ама нали знаете ......
ФЕМИР СА СИ ФЕМИР...!

# 97
  • Варненска клюкарка
На ме ми харесва това че няма такива като Ръза....Общо взето добре се развиват нещата но само едно не разбрах Мира някой чупил ли е джама или още не.....

В оригинал си беше счупен, голяма вършачка, ама тука предстои да видим...пък и нещо  го раздаваше по-отворената, нали тя го налетя снощи tooth
Тринадесет серии изглеждат малко, но са по 2 часа, а оригиналните са по 40 мин. и като изядат някоя по хард сценка, те ти ги всичките неща се побрали в 13

# 98
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi
Гласувайте там за нашите,те и водят де  newsm44 newsm44
Белорче, аз също съм го споделяла това,много ме е яд ,че нямаха ей така по-весели и комични сцени,като малки тайни например,там такива смехории имаше ,че направо ти прави кеф да гледаш,но пак парата са гледали,та колкото по-малко ги дават,така интереса и желанието за тях става по-голямо,аве тъпаци с една дума,те и финала можеше да не е драматичен,ама нейсе ,трябваше и него да окипазят  ooooh! box box box Banghead

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥

В оригинал си беше счупен, голяма вършачка, ама тука предстои да видим...пък и нещо  го раздаваше по-отворената, нали тя го налетя снощи tooth
Тринадесет серии изглеждат малко, но са по 2 часа, а оригиналните са по 40 мин. и като изядат някоя по хард сценка, те ти ги всичките неща се побрали в 13
Не беше счупен в оригинала,аз снощи писах защо спа с ония рапон за сефте,иначе преди това си беше девствена момата  Mr. Green

# 100
13 серии може да е само първия сезон, но не и целия сериал, защото колкото и да не повтарят 1 към 1 оригинала, то епизодите на ОК са побрани в четири сезона, така, че материал за действие имат много, стига само рейтинга да е все така в добър, а защо не и още по-висок. Praynig
Гласувах, но на мен ми излезнаха на първо място Туба и Мурат, не нашите.

# 101
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Никой не знае това...обаче ако има малко прилика с ОК, джама трябва да го счупи нейния приятел. Peace

Белорче, най хубаво щеше да бъде към всичко това да добавят и едно дете. Вместо да беше бягала за 3г. да си бяха родили едно дете. Heart Eyes
Тогава дори да умреше Ферка, Емко щеше да има за какво да живее. Щеше да намери смисъл в една примерно малка принцеса която прилича на майка си. Нямаше да има Едже с ваденката, Явузи некви и Гюнеш...можеше да продължат сериала и всички щяха да са доволни. Тогава дори и да се появеше жена в живота на Емир, щеше да се приеме за нормално с оглед на това, че детето има нужда от майка. Хубаво беше и Корай да събере с Ханде накрая...ох, колко хубав филм можеше да бъде....ама не...трябва да е някаква супер трагедия и да ни е гадно.

Впрочем, не знам дали съм писала тук по въпроса, ама да си кажа... Laughing
Всичката тази драма е заради драгият турски зрител.
Имаме замесени бедни и богати. Рейтинга идва от това, че драгия турски зрител се припознава в персонажите в сериалите. Там е разковничето на успешния сериал. Та, драгия турски зрител от статистиката се прибира вечер в къщи, сипва си едно Ракъ и сяда да гледа как богатите също плачат...в случая Емир. Колкото му е по-гадно на богатия Емир и неговото семейство, толкова по-добре, съжаляват Фериха защото се разпознават в нея....подкрепят я, тя е бедната. Колкото ми е по-гадно на Емир, толкова е по-щастлив драгият турски зрител. После серията свършва, зрителят е доволен, изпил си е Ракъ-то и отива спокойно да си легне с мисълта "Хак му е на тоя...целият е у пари, ама нашето момиче го прави луд..." Mr. Green
Настава спокойствие, рейтинг и пълен портфейл за Аксой бей.
Какво по-хубаво от това...пък ние тук нека си гризем ноктите, че нещата не се случват както ги искаме...какво да се прави...мислене... Whistling

Влъх, много си права...много неща ги има и в реала и то доста често срещани....ама аз като се насадя във виртуала ми се ще да видя нещо извън статуквото. Ей така и на мене да ми стане
хубаво и лежерно на душата. Peace

Ох, спирам вече...шъ мЪ изгонитИ от диспансера...а тъкмо съм узурпирала некой дейности. Joy hahaha Joy

# 102
  • Варненска клюкарка
13 серии може да е само първия сезон, но не и целия сериал, защото колкото и да не повтарят 1 към 1 оригинала, то епизодите на ОК са побрани в четири сезона, така, че материал за действие имат много, стига само рейтинга да е все така в добър, а защо не и още по-висок. Praynig
Гласувах, но на мен ми излезнаха на първо място Туба и Мурат, не нашите.

Ми нали и аз това казвам, че ако е вярно, че са 13 ще свършат през януари, а после веднага ако започнат втория, таман до май-юни ще извъртят и него. Ако имат рейтинг и следващата година така и ето ви 4 сезона. Макар, че май половината може и без тях, че и там пълнеж бол...

Ирче, ми нали и аз казвам, че беше счупен,там напук или не,  а после стана вършачка Peace
Както казах предстои да видим...

# 103
  • У Диспансера ...♥♥♥
Oooo аз какво съм гледала ,наще ми се видяха,ами може те и без това си водеха убедително.
Скрит текст:
Тия направо си умирам от кеф като ги видя значи  Heart Eyes Heart Eyes
Ей го и мокрия перчемлия  Joy Joy

# 104

Белорче, най хубаво щеше да бъде към всичко това да добавят и едно дете. Вместо да беше бягала за 3г. да си бяха родили едно дете. Heart Eyes
Тогава дори да умреше Ферка, Емко щеше да има за какво да живее. Щеше да намери смисъл в една примерно малка принцеса която прилича на майка си. Нямаше да има Едже с ваденката, Явузи некви и Гюнеш...можеше да продължат сериала и всички щяха да са доволни. Тогава дори и да се появеше жена в живота на Емир, щеше да се приеме за нормално с оглед на това, че детето има нужда от майка. Хубаво беше и Корай да събере с Ханде накрая...ох, колко хубав филм можеше да бъде....ама не...трябва да е някаква супер трагедия и да ни е гадно.

Впрочем, не знам дали съм писала тук по въпроса, ама да си кажа... Laughing
Всичката тази драма е заради драгият турски зрител.
Имаме замесени бедни и богати. Рейтинга идва от това, че драгия турски зрител се припознава в персонажите в сериалите. Там е разковничето на успешния сериал. Та, драгия турски зрител от статистиката се прибира вечер в къщи, сипва си едно Ракъ и сяда да гледа как богатите също плачат...в случая Емир. Колкото му е по-гадно на богатия Емир и неговото семейство, толкова по-добре, съжаляват Фериха защото се разпознават в нея....подкрепят я, тя е бедната. Колкото ми е по-гадно на Емир, толкова е по-щастлив драгият турски зрител. После серията свършва, зрителят е доволен, изпил си е Ракъ-то и отива спокойно да си легне с мисълта "Хак му е на тоя...целият е у пари, ама нашето момиче го прави луд..." Mr. Green
Настава спокойствие, рейтинг и пълен портфейл за Аксой бей.
Какво по-хубаво от това...пък ние тук нека си гризем ноктите, че нещата не се случват както ги искаме...какво да се прави...мислене... Whistling

Влъх, много си права...много неща ги има и в реала и то доста често срещани....ама аз като се насадя във виртуала ми се ще да видя нещо извън статуквото. Ей така и на мене да ми стане
хубаво и лежерно на душата. Peace

[/b]
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт