Отговори
# 75
  • в подножието на планината

Цитат
И аз да имах къща с басейн нямаше да пропускам да се плицикам в него сутрин, обед, вечер.
Ох какъв кеф щеше да е Heart Eyes

Супер щеше да е... Laughing

# 76
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу  spoko  Извинявай ако съм те засегнала, но това с бушоните беше майтап  Rolling Eyes несъм искала да прозвучи обидно или грубо  Hug
Мина ми...аз така....изпушвам, ама не мога дълго да се напрягам...ловим си те...даже и с изгърмели бушони.... Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 77
Колко пъти мярках статията, в която пише, че първия сезон, ще е 13 епизода, а чак сега забелязах написаното, като я открих в нета. smile3555
Между другото Профи  снощи спомена.
Добре е, че работят в аванс, а не точно серия за серия както по принцип.

A fan asked #EceYorenc in twitter which Episode are they shooting now and she answered :

" Finishing with the 4th Episode"...

# 78
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз да продължа с монолога, че гледам на балкона има гости. Mr. Green

Белче,  Hug може би щеше да е по-добре, ако лъжите се бяха разкрили доста по-рано. Една сюжетна линия в която лирическите герои се борят с догмите на собствената си класа щеше да е в пъти по-интересна. Примерно, как тогава Бен Сарафоолу би приел тази връзка? Айсун какво би направила тогава...защото се предполага, че тя не знае за лъжите и не можа да напада Фериха в тази насока. Как ще го възприемат Чепикови? Какво би направил Ме'емет? Какво би станало когато се знае, че щерката ходи с този дето ги изтисква за пари всеки месец. Може би и това с колата беше излишна трагедия. Как Емир ще се сбори с приятелите си и приобщаването на Фериха в другата среда...материал колкото искаш. Може би тогава щях да видя химия, защото щяха да отпаднат сума ти серии със страхове и притеснения. Исках да видя реакцията на Джансу...ама някъде в средата на 1-ви сезон. Може би и сериите трябваше да са по-малко за сметка на качествената продукция.

Сега какво стана...? Пълно противоречие в ценностните системи на много от персонажите.
Айсун прие Фериха, видя, че тя действа добре на синът й. Редно беше да бъде на нейна страна, да я изслуша и да се опита да я разбере. Нападането на Фериха доведе единствено и само до отдалечаването на Емир от нея.
Ме'мет...радетеля за чест и достойнство...божееееее...взе си жена която била веднъж потребявана...и кво толко...колко...я колко е малък Истанбул Crazy И този същият скача на сестра си и говори за неща в които не вярва.
Чепика...седнал да моли господ да му посочи пътя да спаси дъщеря си от Емир...Защо??? Ми той пътя е ясен...сватба и това е...младите на драго сърце ще се съгласят. Joy
Защо трябваше да я праща на село...Емир я чака с отворени обятия.
Единствен Корай разчупи статуквото...машала... Peace
Емир седнал да вярва на Джансу... ooooh! Простак!!! Абе льольо...ако Ферка искаше кинти, щеше да те вземе за мъж още първият път когато й предложи.  Crazy Събирала му била снимките...за какво са й? Тя си те гледа когато си иска и ти нямаш нищо против това. hahaha
Ферка...лед...нови гаджета...отиваш си...ми цини го по бузата за чао поне маааа... ooooh!
Кажи му една мила дума. Ледената кралица на кофата...тцтцтцтцтцтц... Whistling
Емир пък друг чешит....''това е за последно..." Говори и не си вярва, ама пък ловеше декиш при Фера...оная веднага обръща листа в правилна посока... Mr. Green

Ох, олекна ми.... hahaha Joy

# 79
Аз да продължа с монолога, че гледам на балкона има гости. Mr. Green

Ме'мет...радетеля за чест и достойнство...божееееее...взе си жена която била веднъж потребявана...и кво толко...колко...я колко е малък Истанбул Crazy И този същият скача на сестра си и говори за неща в които не вярва.
Чепика...седнал да моли господ да му посочи пътя да спаси дъщеря си от Емир...Защо??? Ми той пътя е ясен...сватба и това е...младите на драго сърце ще се съгласят. Joy
Защо трябваше да я праща на село...Емир я чака с отворени обятия.
Единствен Корай разчупи статуквото...машала... Peace
Емир седнал да вярва на Джансу... ooooh! Простак!!! Абе льольо...ако Ферка искаше кинти, щеше да те вземе за мъж още първият път когато й предложи.  Crazy Събирала му била снимките...за какво са й? Тя си те гледа когато си иска и ти нямаш нищо против това. hahaha
Ферка...лед...нови гаджета...отиваш си...ми цини го по бузата за чао поне маааа... ooooh!
Кажи му една мила дума. Ледената кралица на кофата...тцтцтцтцтцтц... Whistling
Емир пък друг чешит....''това е за последно..." Говори и не си вярва, ама пък ловеше декиш при Фера...оная веднага обръща листа в правилна посока... Mr. Green

Ох, олекна ми.... hahaha Joy

smile3521 Joy Joy Joy Joy

# 80
еййййййййййй сладкиши  Hug Hug Hug най-накрая изгледах целия 1 бьолюм на ПО Blushследва нумара 2 Blushама шЪ е бугюн чюнкю за днес време йок Flutter Flutter Flutterчаках го с превод,ама още не е качен никъде Party като са готови момичетата пак ще го зяпам Flutter
сега отивам да се изплацикам и аз   bath  че на'шта си тайфа се събра пак Winkи бугедже ще кръстосваме кръчмите Blush
един сладък Яман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и чао за сега Stop Stop Stopтая вечер ще ми липсвате  Hug Hug Hug

# 81
Зиз, благодаря за темата.  Hug   bouquet

Адашче,честит празник!Да си жива и здрава и всичко най-хубаво.  Hug   bouquet

# 82
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1240028_5 … _2104247527_n.jpg                                                                                  здравеите виртуални дружки много се затъжих  но нямаше начин родната стряха много ми липсваше,а там нямам нет да ме светнете за нещо ново и интересно. А тази снимка горе е от родопите от нашия двор дано ви хареса  

# 83
Жани, едва ли, ще го има с превод, защото блокираха Викито, а момичетата превеждаха там.
Добре, че се случи още в началото а не както навремето по средата на втория сезон на АФК и дотам бяхме с преводите във Викито.
Дано поне на руски го превеждат, както преведоха първия епизод.
Оххх, Сахерлита била употребявана само веднъж, Joyкога, по веднъж на ден от такива, като Феяз ли и още колко знайни и незнайни преди и след Меемеда!?! ooooh!
Мамата пак я обновяваха, какво толкова и правят та аз не забелязвам промени!? newsm78
Бебето, прекрасна гледка.
Вече излъчиха два епизода на ПО, а тази Сряда, ще е първия епизод на сериала на Хазалчето, поне така писаха ако не са настъпили промени.
ПО стартира чудесно и си повишава % на рейтинга.

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,оти се напрягаш,това че някакви хора ,като Мехмедчо и Ръзата вярвали в нещо,а в следващия момент си противоречат,ами аз познавам и в живота много такива хора,ето Мехмед не гледа него си,ами тръгнал да бие сестра си,кога той си взе най-големия боклук за жена,нима няма такива хора,които хехеххех се смеят на някой ,като го видят зад гърба му,а те са същите,че и по зле даже .Ето за Айсун,пак давам пример,аз съм го казвала ,имам един син,и ако някоя след време направи нещо подобно,Айсун пасти да яде пред мене,друг е въпроса,че тя няма моралното право,тъй като го е изоставила толкова малък и е избрала 2-ят си съпруг пред детето си,но и такива бол в живота,и за това ,че Емир вярвал на Джансуто,ми в тая ситуация,когато тази на която е вярвал го предава,а това момиче му отваря очите,много ясно че ще повярва на нея,заслепен от яда си ,и тя на всичкото отгоре сестра на крадеца на колата му,една част в теб не иска да повярва,но другата ,която е наранена и стъпкана го прави от безсилие и ярост ,да имаше малоумни неща,но тези които изброих съм ги виждала и в реала  Peace

# 85
  • Варненска клюкарка
Колко пъти мярках статията, в която пише, че първия сезон, ще е 13 епизода, а чак сега забелязах написаното, като я открих в нета. smile3555
Между другото Профи  снощи спомена.
Добре е, че работят в аванс, а не точно серия за серия както по принцип.

A fan asked #EceYorenc in twitter which Episode are they shooting now and she answered :

" Finishing with the 4th Episode"...

Наде, явно защото е римейк и вали гърми имат подписан договор с Уорнър Брос- не могат и кой знае колко да се кривят по сценария и си ги сдиплят предварително, както правят в САЩ, които щом започнат  да излъчват  имат вече един добър аванс в запас Peace А и явно промените,  малки или големи, вече са ясни и няма да се съобразяват с фенски желания- ще си следват сюжетната линия, щом вече са наснимали цели 4 серии ... иначе как да си обясним, че снимат без да се интересуват от фенски щения и мнения. Доколкото знам винаги снимат по една серия седмично, такъв е моделът им на работа по принцип но за техни си продукции. Явно американците ще държат да се спазват техните принципи. И в двата досегашни епизода, забелязах, че не пуснаха нито едно турско  или ориенталско звучащо парче, а само музика на инглиш- още по необичайно за комшийски филм. Много ми е любопитно как се приема това в Турция .... Дори на Тойгар мелодиите нямат обичайните криволици Crazy
Днес си мислех за "Край" и "20 минути" и ако не се лъжа са 2 сезона по 12-13 серии, както пише в тази статия за 13-те серии на Приливите . Та ако е вярно това, ще свърши още през януари newsm78 Много странно  newsm78

# 86
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1240028_5 … _2104247527_n.jpg                                                                                  здравеите виртуални дружки много се затъжих  но нямаше начин родната стряха много ми липсваше,а там нямам нет да ме светнете за нещо ново и интересно. А тази снимка горе е от родопите от нашия двор дано ви хареса  
HugМного високо Laughingама чист въздух и красиво Heart Eyes

Цитат
Щото давали малко Ча по бански до коленете Mr. Green ще падна с това обяснение Joy

# 87
Ми ОК нали е четири сезона и да свърши първия сезон на ПО би трябвало да има следващи ако се придържат към оригинала макар и не в детайли.
На мен музиката на Тойгар в ПО много ми харесва и не ме избива на плач, като я слушам, а ми става едно ведро на душицата.
Мани, мани, шефче, не ми се коментират подобни мисли. ooooh!
Другия път ако го дадат по листо или без него, съвсем, ще си затвърдят първата позиция до края, що за безумие... #Crazy

# 88
Еми в оригинала имат 27 или 23 епизода от 1 сезон горе долу в римейка могат да заснемат 2 епизода че и три в смисъл по линия на оригинала.

# 89
Жани, едва ли, ще го има с превод, защото блокираха Викито, а момичетата превеждаха там.
Добре, че се случи още в началото а не както навремето по средата на втория сезон на АФК и дотам бяхме с преводите във Викито.
Дано поне на руски го превеждат, както преведоха първия епизод.
Оххх, Сахерлита била употребявана само веднъж, Joyкога, по веднъж на ден от такива, като Феяз ли и още колко знайни и незнайни преди и след Меемеда!?! ooooh!
Мамата пак я обновяваха, какво толкова и правят та аз не забелязвам промени!? newsm78
Бебето, прекрасна гледка.
Вече излъчиха два епизода на ПО, а тази Сряда, ще е първия епизод на сериала на Хазалчето, поне така писаха ако не са настъпили промени.

Наде Hugда разбирам ли че никъде няма да го има с бг субтитри Blushдори и в докса ли  newsm78 newsm78 newsm78

Хазалчи  Flutter Flutter Flutter

Мелих и Джейда  Blush Blush Blush

вече бягам наистина   animal037  animal037  animal037

Общи условия

Активация на акаунт