Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes
Дани,мерси  Hug Hug
Аааа аз не можах да я позная,ама как се гледат пфууу ще се изядат с погледи  Joy Joy Joy

# 31
Отново ви благодаря за прекрасните пожелания,картички и колажи много съм щастлива  Hug  Hug  Зиз thanks за темата   bouquet и за поста много се смях трябва да почнеш да издаваш книга  Mr. Green и за всички за прекрасните колажи които сте сътворили и снимките yeni  Hug Лек и спокоен ден ви пожелавам до утрее  Flutter  Heart Eyes

# 32
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дибо,мерси за милите думи  Hug Hug Hug
Дани,нещо против да си ги цапна тия с басейнчето,че не ми се правят сега,и да си ги сложа за гащаци  newsm78

# 33
  • В света на мечтите... ❤
Дани,нещо против да си ги цапна тия с басейнчето,че не ми се правят сега,и да си ги сложа за гащаци  newsm78
Абсолютно нищо против джанъм,взимай каквото си харесаш сергията е отворена  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абсолютно нищо против джанъм,взимай каквото си харесаш сергията е отворена  Mr. Green  Hug  Hug  Hug
newsm51 Тенкис,сега ще се спретна  Hug

# 35
  • София
Хелоу  Hug Hug Hug Hug Hug

Много ми харесаха постовете в миналата тема  Heart Eyes Hug Hug Аз АФК го загледах по БТВ и още докато течаха рекламите за самия сериал ми стана интересно, мисля, че пърфво по войо го излъчваха и даваха реклама по БТВ, та ми стана интересно и като разбрах, че ще го пускат по БТВ си казах, това ще се гледа, от алкото сериали, който съм гледала, а това са Малки тайни и ЗП /от до съм ги изгледала тях/, Фатмето го започнах и кога го хванех тогава го гледах, много бавно ми се разбиваше действието в този сериал и се дразнех, ВЛ го гледах, много тежък филм
Скрит текст:
и може би го гледах, защото ситуацията вкъщи беше нещо подобно и може би по някакъв начин съм правела асоциация, сега като го даваха не го гледах, просто неможех...
...
Да историята не е оригинална, много е банална дори, бедно момиче се влюбва в плейбой, той се променя до неузнаваемост заради нея и т.н., от самото начало Ча ми направи впечатление  Mr. Green Heart Eyes кат визия говоря, като игра не го бях гледала преди и по това време не знаех, че не е играл преди и е бил Бест модел и т.н., а Хазал я познавах от ЗП, а там страшно много ме дразнеше  ooooh! а за останалата част от актьорският състав дет се вика не бях и чувала за тях  Joy Но загледах го и незнам колко серии се минаха по БТВ и започнах да търся сериите напред, намерих ги в тубето първо, после го спряха за малко сериала, а мен любопитството ме изяждаше от вътре и ви намерих вас Heart Eyes и така си доизгледах първи сезон, започнах и втори  Simple Smile
Химията между двамата аз лично я усещах, да от страна на Ча се усещаше повече и според мен е така защото просто Чаатай е такъв в реала мисля, повече изразява любовта си, докато Хазал ми изглежда, че е по-студена, да оибича, но не го показва толкова /не ги познавам двамата лично  Joy просто така си мисля  Wink / да, сценарият е водещ, но като не ти идва от вътре и не ти е в природата, според мен няма как и да го изиграеш толкова добре...... Аз нито веднъж не усетих липса на химия и спойка между двамата, факт.
За сценария и за мен имаше много излишна драма и до ден днешен се питам тая Руя защо се появи  Shocked и Еджето  ooooh! Sick бяха излишни персонажи, можеше с нещо друго да продължат сериала  Wink  Да Фери цени семейството си, гледаше да не ги наранява, но и това беше много пресилено и дразнещо....  охх абе имаше си кусури сценария вие сте ги казали повчето, няма сега да ги повтарям и аз.....

Май това имах да казвам  Rolling Eyes абе имах и още нещо ама ми избега  ooooh! Извинявам се, че стана дълго ама и аз съ вдъхнових  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 36
е ти ги в по голям размер  Peace що ли ми се струва че тези двамката ще са Фемир номер 2  newsm78 или поне се надявам  Mr. Green
Скрит текст:

# 37
  • София
е ти ги в по голям размер  Peace що ли ми се струва че тези двамката ще са Фемир номер 2  newsm78 или поне се надявам  Mr. Green
Скрит текст:

Сис  Hug Hug съгласна съм, много си отиват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
Приятна ми е Фахрие и Бурак е симпатяга, стоят добре един до друг, но за мен не биха били вторите ФЕмир.
Ирче, честит ти плувец, дано не изстине,  Laughing че времето захладня.
Забелязахте ли в колата след, като излезнаха от болницата тримата как се спогледаха и се разсмяха, едвам се удържаха, особено Чаатай?!

# 39
  • В света на мечтите... ❤
Ирче,малко трябва да се резнат,че са  190x342 и не стават на едни ред  Hug

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 16:12 от DANI ;)))

# 40
  • София
От миналата тема  Peace
И аз се предавам  Tired Tired Tired Лека нощ и от мен, утре на спокойствие ще си игледам епизода  Heart Eyes

Няма да опъвам лозунгите, то се знае  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

wavey wavey wavey
Много ми харесва как изглежда тук и много ми липсва в ПО тази му визия и въобще мъжкото излъчване. Heart EyesА това, което усетих в сцената, почна още като застана зад Фери и я обгърна с ръка Heart Eyes- много мъжко беше някак това изпълнение и със страст. Mr. Green Самия целуфан не го завиха както трябва, че Хазалчето май не позволи (но се виждат лигите дето му потекоха, днес някой също коментира-оплюнчи се завалията Laughing) но останалото и най вече докосванията и погледите им, беше изпълнено с толкова заряд, че както съм казвала, даже не ми липсваха целувки в сцените им

Бел  Hug Hug ох и на мен много ми липсва излъчването му  Cry  Crazy Heart Eyes просто незнам какъв мъж е това  Crazy и дали въобще съществува такъв  Shocked сцената е един път  Crazy напълно се сългасявам с казаното от теб  Peace Hug Hug Hug

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Може и да са,така като ги гледам,те най-много ми вдъхват надежда да видим нещо подобно отново  Praynig Joy Joy

# 42
  • София
Скрит текст:

Може и да са,така като ги гледам,те най-много ми вдъхват надежда да видим нещо подобно отново  Praynig Joy Joy

smile3521 newsm10

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,мерси,мерси,то бая желаещи има да го загърнат,може спокойно си цамбурка  Joy Joy Joy
Дани,оправих ги  Peace

# 44
Момичета, може ли един въпрос offtopic

Скрит текст:
как се цитира от стара в настояща тема?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт