Отговори
# 690
  • Варненска клюкарка
И аз се предавам  Tired Tired Tired Лека нощ и от мен, утре на спокойствие ще си игледам епизода  Heart Eyes

Няма да опъвам лозунгите, то се знае  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

wavey wavey wavey
Много ми харесва как изглежда тук и много ми липсва в ПО тази му визия и въобще мъжкото излъчване. Heart EyesА това, което усетих в сцената, почна още като застана зад Фери и я обгърна с ръка Heart Eyes- много мъжко беше някак това изпълнение и със страст. Mr. Green Самия целуфан не го завиха както трябва, че Хазалчето май не позволи (но се виждат лигите дето му потекоха, днес някой също коментира-оплюнчи се завалията Laughing) но останалото и най вече докосванията и погледите им, беше изпълнено с толкова заряд, че както съм казвала, даже не ми липсваха целувки в сцените им

Снощи, когато хвана на Се лицето, за миг усетих нещо от предишното момче, но беше по-скоро като някаква проекция жеста му, нещо като дежавю- такова усещане ми остави.... Серенай обаче не улови момента и сцената си беше просто сцена- изгледах я с безразличие Rolling Eyes

пп Джес   newsm59  bigdance2 Само хубави неща да срещаш по пътя си Hug

# 691
  • Някъде там
Рени Благодаря ти  многооо  Hug Hug Hug

Джеси Честит рожден ден!!!! newsm59 nbirthday  bigdance2
Скрит текст:

# 692
  • Някъде там

Айдеее не се прави, че ти се спи  Naughty  Mr. Green

# 693
Здравейте. bye
Рейтинга ми харесва, % доста са се покачили от предходната седмица.

# 694
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха, почти съм си сама... Mr. Green

Я, да взема да си поръзсъждавам...то вярно, че мисли кой може, ама да си споделя. Thinking

Сега докато си пиех кафето си зададох един не много тъп въпрос...защо аджеба гледам АФК...отново и отново...? Rolling Eyes

Хубаво филмче като цяло, но сценаристите измъчиха "Драгият зрител". Защо???
Защото основната сюжетна линия е много добра, но голяма мъка за зрителя бееее... ooooh!

Като се започне от самото начало...защо ми издиша този сценарии?  newsm78
Между Ферка и Емир прехвърчат искри...Ферка лъже, но от самото начало има индикация, че лъжите са безсмислени. Срещата в кафето с Лара. Много интересен момент...значи Лара познава част от новото обкръжение на Фериха и логично лъжите трябваше да престанат още някъде там. Фериха трябваше да седне на изповедалнята и да си разкаже на Емир, защо не иска да е с него, пък той ако си я вземе бедна...супер. Голяма сценарна глупост.  Crazy
Продължавам нататък...Лара и Емир се познават...Фериха знае...логично беше и Лара да пита за Ферка или Емир за нея...ама пак нищо...лъжите продължават. Някъде там след боя в унито, на Ферка стипендията виси на косъм...олелеле, майкоооо...никой не се замисли, защо аджеба богаташката е на стипендия...макар и толкова умна. ooooh!
Емко се влюбва безпаметно и отива да предлага на Ферка да си ходят сериозно. Защо Ферка не каза? Тъп сценарии. Naughty
Ходят си сериозно, Емко я качва не въртолета...тя е в такава еуфория след кат слязоха, че един човек с нормално количество интелект би се замислил...защо тази богата наследница на хотелите на татко не  е летяла и е толкова впечатлена? Простотия...ама пълна!!! Naughty
После влиза в списанията...разделят се...Емко не знае защо...вай бееееее...най малкото можеше да предположи, че любимата е обидена и за това страни от него...ама не...той не може да стопли каква евентуално може да е причината... Crazy
Халил разкарва Фериха насам натам...вижда, че между Фериха и Емко има нещо...ама мълчи и не казва...иначе ходи в джамията да се дупи за щяло и не щяло...тва било резил, онова било резил...ама трае като партизанин на разпит. Мама разбра, че дъщерята лъже...вместо да й нашока репата като каже истината още пред вратата...тя даже после и кафе при Хандето и сервира...Идиотщина!!! Naughty Смяната в настроенията на Фериха...постоянните скандали с Емир...е, айде беее...тва няма любов дето да го издържи...логично беше Емко да и отмери 11м. и да се приключи...това не беше връзка...а ад. Sick
После всичко се разбира...боже господи...серии наред някаква истинска драма...Емко 26 серии обяснява как няма да я зареже каквото и да му направи...и изведнъж..."не те искам..махай се"... Mr. Green Как драгият зрител да повярва на това? Глупости!!!
Изневиделица Емко обръща листа и почва отново да иска Фериха...защо??? Какво изведнъж се сети? Кое не можа да понесе освен Левент, но той беше част от пейзажа и преди това?
Преживяха си драмата, излязоха пречистени....супер, ама защо драмата продължи? newsm78
Избягаха, ожениха се...защо имаше отново такава голяма драма? Фериха не е щастлива, направи главата на Емко мека с нейното семейство...все едно...видиш ли само тя има такова... #Crazy
Логичното беше да анулират брака. Нито са го консумирали, нито съпругата се държи така, че Емко да продължава да е женен за нея...тя съжаляваше още като влезе вътре...защо тази драма продължи? Каква е тази любов? Глупости!!! Crossing Arms
Прибраха се...изведнъж на бай Чепик му се разлупа сърцето...алеле...и пак се започна драмата...голям зор Ферка да му целуне ръка...боже това е жизнено важно, ама това, че постоянно наранява Емир, който е нейното ново семейство няма значение. #Crazy Пълна простотия. ooooh!
Реши да се прибере Ферка вкъщи...защо??? Защо Емир я пусна? Не мога да разбера...даже и си играха на скъсали... Crazy Crazy Crazy Защо Емир е такъв балък? Не е от любов...няма такава любов. Naughty
Ферка постоянно ме убеждаваше, че за нея Чепикови са много по-важни от любовта. Защо беше с Емир? Защо Емир беше с нея?Любовта тука някъде ми се губи като причина. Peace
Сценаристите вкараха Рюя ...защо??? Че драмата е малко ли? Глупости!!!
Фериха ще държи ръката на Емир...ама много за кратко беше... Joy
Един шамар ще й развали семейството. Crazy
После Аксой направи жест за драгият зрител...даде една цяла серия на двамата. Предполагаше, се, че след тази серия трябва да си отговорим на всички питанки...ама не...главите ни станаха карашък... ooooh! ooooh! ooooh! Нещата още повече се влошиха. Никакво разбирателство между влюбените гълъбчета....и изведнъж хооооп...Емко обърна листа на безразличието... #Crazy
Брей, ама глупост до глупост... Joy
Айде няколко серии мъка и сдобряване...въх... най-накрая ще са щастливи... Joy
Тържество на надеждата пред горчивият опит...няма такова нещо. Пак има проблеми.
Ултиматуми, криво разбрани неща, липса на комуникация...три загубени години... Crazy Crazy
Хайде пак ще са заедно....сватби, стрелби, някакви драми... Crazy

Да обобщя...сценаристите са висели на далекопровода. Ние още повече, опитвайки се да се насладим като мазохисти на тази безсмислена драма съшита с бели конци.
Да, намерихме оправдание за себе си...аз гледах заради Чачо...голяма част се наслаждавахте на голямата любов която не беше писано да се случи, а това е странно...и така...

Сори за обема...искаше ми се да споделя и просто седнах да си почеша клавиатурата. bowuu

Благодаря на всеки който ще има нервите да ме прочете.    bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 11:06 от Черушка

# 695
Ха, почти съм си сама... Mr. Green

Скрит текст:
Я, да взема да си поръзсъждавам...то верно,ч е мисли кой може, ама да си споделя. Thinking

Сега докато си пиех кафето си зададох един не много тъп въпрос...защо аджеба гледам АФК...отново и отново...? Rolling Eyes

Хубаво филмче като цяло, но сценаристите измъчиха "Драгият зрител". Защо???
Защото основната сюжетна линия е много добра, но голяма мъка за зрителя бееее... ooooh!

Като се започне от самото начало...защо ми издиша този сценарии?  newsm78
Между Ферка и Емир прехвърчат искри...Ферка лъже, но от самото начало има индикация, че лъжите са безсмислени. Срещата в кафето с Лара. Много интересен момент...значи Лара познава част от новото обкръжение на Фериха и логично лъжите трябваше да престанат още някъде там. Фериха трябваше да седне на изповедалнята и да си разкаже на Емир, защо не иска да е с него, пък той ако си я вземе бедна...супер. Голяма сценарна глупост.  Crazy
Продължавам нататък...Лара и Емир се познават...Фериха знае...логично беше и Лара да пита за Ферка или Емир за нея...ама пак нищо...лъжите продължават. Някъде там след боя в унито, на Ферка стипендията виси на косъм...олелеле, майкоооо...никой не се замисли, защо аджеба богаташката е на стипендия...макар и толкова умна. ooooh!
Емко се влюбва безпаметно и отива да предлага на Ферка да си ходят сериозно. Защо ферка не каза? Тъп сценарии. Naughty
Ходят си сериозно, Емко я качва не въртолета...тя е в таква еуфория след кат слязоха, че един човек с нормално количество интелект би се замислил...защо тази богата наследница на хотелите на татко не се е летяла и е толкова впечатлена? Простотия...ама пълна!!! Naughty
После влиза в списанията...разделят се...Емко не знае защо...вай бееееее...най малкото можеше да предположи, че любимата е обидена и за това страни от него...ама не...той не може да стопли каква евнтуално може да е причната... Crazy
Халил разкарва Фериха насам натам...вижда, че между Фериха и Емко има нещо...ама трая и не казва...иначе ходи в джамията да се дупи за щяло и не щяло...тва било резил, онова било резил...ама трае като партизанин на разпит. Мама разбра, че дъщерята лъже...вместо да и нашока репата като каже истината още пред вратата...тя даже после и кафе при Хандето и сервира...Идиотщина!!! Naughty Смяната в настроенията на Фериха...постоянните скандали с Емир...е, айде беее...тва няма любов дето да го издържи...логично беше Емко да и отмери 11м. и да се приключи...това не беше връзка...а ад. Sick
После всичко се разбира...боже господи...серии наред някаква истинска драма...Емко 26 серии обяснява как няма да я зареже каквото и да му направи...и изведнъж..."не те искам..махай се"... Mr. Green Как драгият зрител да повярва на това? Глупости!!!
Изневиделица Емко обръща листа и почва отново да иска Фериха...защо??? Какво изведнъж се сети? Кое не можа да понесе освен Левент, но той беше част от пейзажа и преди това?
Преживяха си драмата, излязоха пречистени....супер, ама защо драмата продължи? newsm78
Избягаха, ожениха се...защо имаше отново такава голяма драма? Фериха не е щастлива, направи главата на Емко мека с нейното семейство...все едно...видиш ли само тя има такова... #Crazy
Логичното беше да анулират брака. Нито са го консумирали, нито съпругата се държи така, че Емко да продължава да е женен за нея...тя съжаляваше още като влезе вътре...защо тази драма продължи? Каква е тази любов? Глупости!!! Crossing Arms
Прибраха се...изведнъж на бай Чепик му се разлупа сърцето...алеле...и пак се започна драмата...голям зор Ферка да му целуне ръка...боже това е жизнено важно, ама това, че постоянно наранява Емир, който е нейното ново семейство няма значение. #Crazy Пръна простотия. ooooh!
Реши да се прибере Ферка вкъщи...защо??? Защо Емир я пусна? Не мога да разбера...даже и си играха на скъсали... Crazy Crazy Crazy Защо Емир е такъв балък? Не е от любов...няма такава любов. Naughty
Ферка постоянно ме убеждаваше, че за нея Чепикови са много по-важни от любовта. Защо беше с Емир? Защо Емир беше с нея?Любовта тука някъде ми се губи като причина. Peace
Сценаристите вкараха Рюя ...защо??? Че драмата е малко ли? Глупости!!!
Фериха ще държи ръката на Емир...ама много за кратко беше... Joy
Един шамар ще й развали семейството. Crazy
После Аксой направи жест за драгият зрител...даде една цяла серия на двамата. Предполагаше, се, че след тази серия трябва да си отговорим на всички питанки...ама не...главите ни станаха карашък... ooooh! ooooh! ooooh! Нещата още повече се влошиха. Никакво разбирателство между влюбените гълъбчета....и изведнъж хооооп...Емко обърна листа на безразличието... #Crazy
Брей, ама глупост до глупост... Joy
Айде няколко серии мъка и сдобряване...въх... най-накрая ще са щастливи... Joy
Тържество на надеждата пред горчивият опит...няма такова нещо. Пак има проблеми.
Ултиматуми, криво разбрани неща, липса на комуникация...три загубени години... Crazy Crazy
Хайде пак ще са заедно....сватби, стрелби, някакви драми... Crazy

Да обобщя...сценаристите са висяли на далекопровода. Ние още повече, опитвайки се да се насладим като мазохисти на тази безсмислена драма съшита с бели конци.
Да, намерихме оправдание за себе си...аз гледах заради Чачо...голяма част се наслаждавахте на голямата любов която не беше писано да се случи, а това е странно...и така...

Сори за обема...искаше ми се да споделя и просто седнах да си почеша клавиатурата. bowuu

Благодаря на всеки който ще има нервите да ме прочете.    bouquet  bouquet[/b]
Прекрасен пост отразяващ самата истина за сериала и героите.
Защо гледахме АФК като мазохисти,  newsm78 много интересен въпрос?!
Да си призная, че го гледах не заради сценария, който често висеше неподплатен с логични действия и съответни реакции на героите, а заради химията и спойката на двойката Хазал-Чаатай, която я усещах с цялото си същество.
Това е самата истина, всичко друго за мен имаше второстепенна роля и на моменти беше пълнеж.
П.П. Верче и ние с мъжа ми се опитваме да гледаме сериала Край или Начало по Диемата или казано по друг начин Край, но нещо не ни се получава сполучливо и сме на път да се откажем. Напомня ми на Езел-минало, настояще, #Crazy който не догледахме до край с особен интерес, особено аз, мъжа ми го следеше повече от мен но засега е бил впечатлен само от един турски сериал, който изгледа с удоволствие и това е ЛИН.

# 696
  • Варненска клюкарка
Здравейте. bye
Рейтинга ми харесва, % доста са се покачили от предходната седмица.

Аз тези рейтинги много трудно ги разбирам като са в такива таблици, кое е тотала и т. н. навремето имаше кой да ми ги обясни цифрите  newsm78
Но  да отбележим, че този път имаше само веднъж реклами и то десетина минути, което не е без значение за рейтинга...
 Навремето, който е гледал АФК знае какво беше- филма почва в 8 ч. и свършва след 11- имаше повече реклами отколкото серия. Понякога прекъсванията бяха за по 20 минути, редуваха се дълги и кратки прекъсвания, като часта на излъчваната серия беше по-кратка от рекламата и след малко хайде пак Shocked
Мисля, че в момента съвсем целенасочено спестяват рекламите на зрителя. Погледнете пак по стар, само че в понеделник, когато дават Гласът на Турция( много висок рейтинг) какво става с рекламите Wink

Зизу,  сценария на АФК е на последно място сред причините поради които гледам сериала. Много пъти съм казвала, че не е оригинален с нищо, нопротив банален е и изпълнен с безумни грешки, дори наивен на моменти. В АФК според мен химията и спойката приковават, удариха ме като с чук по главата още от първата серия, пък за по-нататък да не почвам, че ще изпиша темата.  За мен останалите с малки изключения, бяха пълнеж и ме нервеха. Да не започвам за ниския бюджет, който от втория сезон прозира от повечето сцени и големия процент студийни кадри ,които взеха да вкарват, за сметка на външните снимки. Рейтинга им държеше 1-2 място, при това бяха в конкуренция с друг гледан сериал. За мен обяснението е Чаатай и Хазал Peace

# 697
Добър ден. Hug
Да ви почерпя.

Заповядайте.

# 698
Ивче, големите % отразяват гледаемостта на канала в дадения часови пояс, а за рейтинга са важни малките %, които в момента на ПО 8,55% са повече от добри, дай Боже Praynig и още по-високи да станат занапред.
Да, по време на АФК рекламите като, че ли бяха по-дълги  от самите серии, но това е все пак Ай Япим, а не на Фатих Медиа Япим. Rolling Eyes
Благодаря Ви за кафенцата и закуските.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 11:32 от Neidjal

# 699
Зизу Hug Както е казала Надето Hug самата истина си написала Laughing но и много се смях с обясненията Joy Joy Joy

На мен ми хареса като общо сценария Laughingлъжите на Фери и тъй нататък Laughing без тях нямаше филм Laughing но пълнежа е прекалено много  Rolling Eyes нито една серия не съм изгледала от до Laughingда не говоря че 2 сезон цели серии са пълнеж Shockedвъпреки че той по ми харесва Laughing
Нямам отговор що съм го гледала толкоз време Shockedако не бяха го пуснали наще още преди много време щях да спра Laughing
Аз си оставам мазохистка единствено за Езел Heart Eyesнего и след 5 г сигурно пак ще си преглеждам последните серии Laughing

Белора HugЛинко  bouquetГаля  bouquet

# 700
Рейтингът е добър даже бих казала че като за 2 епизод е отличен.

# 701
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз имах и още неща да кажа....че той огромният ми пост беше резюме само...ама нещо ми се разхвърчаха мислите. Joy Joy

Наде, Hug Белче, Hug Ренка, Hug мерси за отговорите!  bouquet

Белче, като те чета ми е много интересно, ама като се обърнеш към мен имам чувството, ее ми се караш.  Laughing

# 702
  • София
здравейте,

Беллора, подписвам се под написаното от теб с две ръце  Peace И мен ме прикова химията м/у двамата, а не толкова сценария. И на мен ми липсва онова мъжко излъчване на Ча, ама няма как, ще се примирим. Затова може би ми харесва Баръш, защото у него го намирам това мъжко излъчване, улегналост....само каква целувка м/у него и жена му на шезлонга. Да ти се прииска и на теб  Heart Eyes
В АФК като я обгърна с ръце (дали сте снимка) все едно ток те удря, още преди целувката  Peace Аз все още си чакам тези изживявания и в ПО.
Рейтингът е много добър, браво  Peace Ще си гледаме Ча цяла зима на екран  Heart Eyes

# 703
  • Варненска клюкарка
Зиз, сега видях поста ти дългия. Представи си този сценарий беше награден- пълно безумие нали. Crazy За мен много от нещата могат да се оправдаят като това, че не е виждала града от високо или пък на острова, когато Ф гледаше светлините на града и каза, че никога не го е виждала такъв т.н. Просто нещата не бяха доизпипани- не се задълбочаваха много в обясненията сценаристките. През втория сезон, бяха сменени и сценаристите и режисьора, а химията не изчезна, напротив- стана с нож да я режеш. За мен най-необяснимата грешка в сценария като цяло беше, че Фери въпреки, че е от богато семейство, и това, че Емир ни веднъж не се запита, защо любимата няма достъп до компютър, Rolling Eyes и като не се виждаха в реала, поне можеше да си общуват във виртуала Crazy
Някои от нещата бяха прекалено преекспонирани, а на други не се обръщаше нужното внимание. Факт е, че на нашите им отреждаха по няколко минутки общи сценки за сметка на пълнежа. Още се възмущавам как в 23 оригинална серия гледахме хапването и натискането на Мееметя и Сахерката, вместо да гледаме, как хапват и се закачат ФЕмир- това го няма в други филми Crossing Arms

пп Наде ми то и на АЙ Япъм сериалите са с много реклами. Сега се сещам За Фатмето и за ЗП и си беше същото, та те от това печелят, нали затова се стремят към прайм тайм и рейтинг, защото от там е жътвата,(разбирай парите) а тук ми прилича на разчистване на пътя- губи ми се логиката в такъв случай защо го пускат като няма реклами...от какво ще печелят newsm78

# 704
  • Варненска клюкарка

Белче, като те чета ми е много интересно, ама като се обърнеш към мен имам чувството, ее ми се караш.  Laughing[/b]

Олее Embarassed наестина ли. Аз съм малко джаста-праста, но да знаеш, че много обичам да те чета, казвала съм го много пъти и последното което ми се иска е да си мислиш такива неща   bouquet  bouquet  bouquet и много Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт