Отговори
# 705
  • София
Рекламите ще дойдат с добрия рейтинг  Peace Колкото по-висок рейтинг имат, толкова повече желаещи рекламодатели ще има  Peace

# 706
Ивче, не съм гледала  ни ЗП, ни Фатмето и не знам как е било с рекламите.
В течение съм на сюжетите им, хвърляла съм им по едно око понякога но дотам.
Абееее, покрай АФК като чуя Фатих и Медиа Япим и си имам едно на ум, защото веднага ми нагарча като се сетя за всички сезони на сериала, особено за този, който не финишираха.
#medcezir ღ Set

# 707
# 708
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Белче,  Hug няма проблем мило. Heart Eyes

Сега аз да си кажа, че само една химия не би ме задържала пред екрана. Сценарият е важен и то много. Не ми харесва фактът, че целия екип седи в социалните мрежи за маркетингово проучване на зрителските нагласи. Naughty
Когато се стигне до това...сценарият винаги издиша. Почва да се бяга от основната сюжетна рамка, сценаристите почват да забравят какво са писали в миналите епизоди и да ни пускат някакви персонажи с парашут.После как дошли, така си отишли...какво стана с тях? Остава да се чудим ние.
С дългият си пост нямах за цел да ви преразкажа филма, а да ви покажа, какво не ми харесва на мен. Защото пак казвам...за мен сценарият е важен. Peace
Аз не видях тази химия на която толкова се възхищавате. Не усетих тази всепоглъщаща любов на Емир във Фериха и това ме дразнеше на макс.
За мен и до днес...Емир беше 300 пъти по влюбен и обичащ отколкото Фериха.
Тази жена не направи нито една жертва за него...не мога да разбера как Емир вярваше до последно в тази нейна любов. Имаше спойка но, не и химия от страна на Хазал.

Мое мнение. Peace

# 709
Добро утро  Hug

# 710
хей добър ден къзлар Blushбугюн до де се излюпя,пладне станало Blush Blush Blush
кЪк е хавата днес BlushИвче HugЗизу Hugстрахотни анализи сте направили Flutterс кеф ви изчетох Blushевала Joy Joy Joy Joy Joyи йени тема си тропосала Simple SmileсегЪ шЪ бягам за запис  Partyза АФК химията най-вече ме прикова Winkдо сега в никой филм не бях виждала такова нещо,предвид изгледаните от мен много на брой турски сериали,а и не само BlushАФК ме циментира от всякъде Simple Smileто за това съм и тук де Winkлепнал ми се е като вирус от който няма оправяне Partyдо кога ще е така билмийорум Simple Smile ади малко фотки от мен Joy Joy Joy Joy Joy

да не ви изброявам всички Blushза това херкеше  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug хубав ден джанъмки Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 711

Скрит текст:
Сега аз да си кажа, че само една химия не би ме задържала пред екрана. Сценарият е важен и то много. Не ми харесва фактът, че целия екип седи в социалните мрежи за маркетингово проучване на зрителските нагласи. Naughty
Когато се стигне до това...сценарият винаги издиша. Почва да се бяга от основната сюжетна рамка, сценаристите почват да забравят какво са писали в миналите епизоди и да ни пускат някакви персонажи с парашут.После как дошли, така си отишли...какво стана с тях? Остава да се чудим ние.
С дългият си пост нямах за цел да ви преразкажа филма, а да ви покажа, какво не ми харесва на мен. Защото пак казвам...за мен сценарият е важен. Peace
Аз не видях тази химия на която толкова се възхищавате. Не усетих тази всепоглъщаща любов на Емир във Фериха и това ме дразнеше на макс.
За мен и до днес...Емир беше 300 пъти по влюбен и обичащ отколкото Фериха.
Тази жена не направи нито една жертва за него...не мога да разбера как Емир вярваше до последно в тази нейна любов. Имаше спойка но, не и химия от страна на Хазал.

Мое мнение. Peace [/b]
Навремето бях задала подобен въпрос относно това кой от двамата обича повече и получих много интересни отговори.
Да, вярно е, че любовта има различни страни и измерения, вярно е, че и двамата се обичаха по свой си начин, но не мога да не се съглася с теб и да отрека факта, че и аз усещах в пъти повече обичта на Емир, отколкото на Фериха.
Да, стояха перфектно един до друг, не всеки от тях беше винаги в перфектна форма, но именно поради наличието на спойка помежду им това остана почти незабележимо за нас, или по-скоро не му отдавахме значение, защото не дотам перфектната игра на единия в даден момент, беше компенсирана от брилянтната игра на другия.
Абееее, щом ми се свиваше стомаха заедно с ФЕмир и както Ивчето написа, даже нямаше и нужда от целувки, само погледите им, докосванията им ми бяха достатъчни, значи съм усетила химията помежду им.
Истината за мен е една по този въпрос и тя е, че Чаатай се отдаде изцяло във всичките си чувства на Хазал, като Емир, а тя в повечето време беше по-сдържана.
Може би някои от Вас, ще кажат, че това се е изисквало по сценарий от образа на Фериха, да, съгласна съм, но смятам, че можеше повече да се раздаде в отношенията си с Чаатай във ФЕмирските сцени, защото сценаристите могат да ти кажат как да играеш, но не и как да изживееш героя си.
Затова съм съгласна с някои мнения, които прочетох в миналото, че Чаатай изживя своя герой, докато Хазалчето по-скоро изигра Фериха, въпреки, че и отдавам заслуженото за съживяване на образа й, защото по сценарий беше много окалпазинен.

# 712
  • Варненска клюкарка

....
Права си Peace Но тези тука действаха против всякаква логика. До степен, че четяха в интирнет за желания за бременност, първа нощ, втора нощ и т.н. и правеха точно обратното на логичното и желаното Shocked ooooh! И на мен само химията не ми е достатъчна,но  явно като съвкупност нещата ми харесват и до ден днешен от време на време поглеждам някоя серия, а такова нещо с друг сериал не ми се е случвало Crazy А като знам, че вечерта ще го дават по БТВ-то, просто ме привлича и това си е- не мирясвам, докато не го видя и там Crazy Crazy Crazy Пълно ку-ку ме направи този сериал, особено в началото, при това на турски и само бегло преведено ми от една приятелка ...
Химия например имаше в Аси-то, но само като химия на мен там не ми беше достатъчно.Историята там  не ме грабна- не обичам подобни селски-текезесарски съчинения. При това го гледах два пъти, защото го даваха през зимата, а се случи така, че си бях в къщи и искам неискам поради липса на друго го гледах, но признавам  голяма досада ми беше Rolling Eyes Знам че повечето много го харесвате, но като я гледах, как с една пола мете по овчарници и обори, а после се търкулва в леглото Shocked (това е най-малката ми забележка де) Да не преразказвам сега....та различните очи виждат различно Wink

# 713
  • в подножието на планината
Добър ден! Hug

Джес, честит рожден ден! Hug Желая ти много здраве, щастие и късмет! newsm59

Сега като ви прочетох се замислих.. newsm78 Защо съм гледала някои от епизодите на АФК толкова много пъти, че съм  изгубила бройката им вече?!... Rolling Eyes За мен единствения отговор са ФЕмир, още като ги видях на екрана на компа в парка в 6- ти епизод и ме плениха, химията между тях за мен беше очевадна и може би затова не съм обръщала внимание на издишащия сценарий на моменти и на пълнежите...просто чаках с нетърпение всяка тяхна обща сцена, а с какво вълнение съм очаквала всеки нов епизод, #Crazy петъка за мен беше празник...едва ли ще се повтори някога всичко това...  ooooh!

# 714
Звездичке и за мен беше празник Петъчния ден, и едва ли, ще се повтори Rolling Eyes а бих искала отново да гледам подобен сериал, с чиито герои да живея, и да съпреживявам историята им.
Ивче, за Асито си много права. Точно мрачната обстановка в чифлика ме отблъсна, самите Туба и Мурат ми бяха доста чернички и грозновати в началото. Непрекъсното ми го хвалеха този сериал и аз се насилих да го загледам, но неусетно ме плениха, и сега е вторият ми любим сериал след АФК, а те са едни от актьорите, които харесвам.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 12:31 от Neidjal

# 715
ааа Белорче аз в Асито освен музиката и Мурат друго не харесах пък химията я търсих търсих ама ми се беше загубила някъде по прашните трасета  Mr. Green

# 716

Blush Blush Blush

# 717
  • Варненска клюкарка

Blush Blush Blush

Eй това много ми харесва у нея, че има много сладко момичешко излъчване, а в други нейни колежки на нейните години или дори по-малки не усещам такова. Сладка ми е- тип бейбифейс.

# 718
 wavey wavey wavey

Зиз  newsm10 smile3501  за дългия пост  Hug  И аз също сценария не го долюбвам, но както повечето момичета пред екрана ме задържаха химията и спойката помежду им  Peace

Жанка   bouquet Hug чок тешеккюрлер за фотките Heart Eyes

п.п. Къде сте всички newsm78 #Crazy Whistling

# 719
Ох, по принцип не съм много по коментарите, но, след поста на Зизу, нещо ме потикна и аз да се включа с мнение! Blush Blush Blush

Ще започна с това, че загледах сериала заради Вахиде Гьордум! Бях я гледала в друг и я познавах като лице. Както и Хазал, разбира се!  Докато гледах в един сайт КВФ, там излизаше и шапката на АФК, но така и никога не си пуснах серия! Може би до момента, в който го пуснаха по Бтв, постепенно се развълнувах...загледах се, поразрових се, намерих Вас и започнах да Ви чета. И до ден днешен чакам с нетърпение всеки епизод! И до ден днешен си ФЕмирствам вечер, когато мога. Защо все още го гледам ли? Защото ме пленява идеализирания образ на Емир! Няма такъв мъж, така да обича, да прощава, винаги да знае какво да каже на любимата си.... И, да, спойка, химия, всичко това го отбелязвам и аз. Харесват ми как стоят един до друг. Вълнуват ме... Има много безумици, разбира се, но...  продължавам. Embarassed Embarassed Embarassed
А, и за турските сериали е задължително да се почерня всеки един щастлив момент на двойката.

Общи условия

Активация на акаунт