Отговори
# 465
  • Sofia
Ирче,знам,ама се майтапя,че като те видя нервна-ми става смешно  Laughing  Hug

Ей така,като видех преди Ренка да пише с червено,значи работата е сериозна  Joy

# 466
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче,
Скрит текст:
Аз много си се обичам и винаги съм се гледала с добро око  Mr. Green, ама съм сигурна че и пак да се погледна  Mr. Green, не съм туткава. Габи ми е пратила пълния превод на 18-ти август. Вече съм наредила първите 50 минути при всичките пречки в къщи. Като знам има епизоди дето от април-май се правят ... та не съм гузна. Просто ме е малко яд, че ако не ми бяха домашните спънки можеше епизода вече да съм ви го дала. Laughing
+ 2 супени лъжици майната му за успокояване на напрежението. Joy

Добре съм, добре! Crazy

# 467
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Това много ми хареса  Heart Eyes

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама ако можеше да се види без цитат, щеше да е супер Манке... Joy Joy Joy Joy Joy
Мани имейджа...туй текст не изображение... hahaha hahaha hahaha
Ох, ше умрем с тебе... Hug Hug Heart Eyes

Що, бе мац, еднаж и аз да сгрешим  Peace
Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug грешкай, грешкай...аз секи ден съм в грешка по 1000 пъти Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
Аз пък явно съм нещо сбъркана по рождение. Mr. Green

# 469
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,за теб изрично казах не се отнася,за това и написах,то знам много добре от кога го взема епизода и какво ти пречи за да е готов до сега, значи 44 колко време се проточи,а през това време 46 трябваше да е готов,това имах предвид,и си бодах очите по няколко пъти да ги правя повечето епизоди  ,че все коцузи ми се случваха и се затриваха ,и пак не се дадох ,а почвах от начало,и просто ако някой се е отказал исках да каже да му го продължим ние,а не да стоим и да го чакаме до 2014  Peace
Да,щот рядко ми се случва Ави,аз предимно към Ферка ми е насочен яда  Joy Joy Joy

# 470
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Много ми се плаче....,мамо,...много ми тежи. Уж причина няма, а очите ми са пълни със сълзи. Много искам да се гушна в теб и да се стопля, нищо да не питаш, само да ме галиш, а пък аз да се наплача тъй на воля без да се стеснявам. Знам,че съм голяма, даже много, но ми се доплаква, мамо, ти сигурно ще знаеш и защо. Нищичко не искам, само да се гушна в теб за малко и дете да бъда, да се страхувам, да съм слаба, да треперя и да не мога нищо, безпомощна да съм и да се изплача аз на воля. Уморих се да съм силна мамо, само да пoплача малко и после пак ще съм във форма.
Heart Eyes Heart Eyes

# 471
  • в подножието на планината
Скрит текст:
Много ми се плаче....,мамо,...много ми тежи. Уж причина няма, а очите ми са пълни със сълзи. Много искам да се гушна в теб и да се стопля, нищо да не питаш, само да ме галиш, а пък аз да се наплача тъй на воля без да се стеснявам. Знам,че съм голяма, даже много, но ми се доплаква, мамо, ти сигурно ще знаеш и защо. Нищичко не искам, само да се гушна в теб за малко и дете да бъда, да се страхувам, да съм слаба, да треперя и да не мога нищо, безпомощна да съм и да се изплача аз на воля. Уморих се да съм силна мамо, само да пoплача малко и после пак ще съм във форма.
Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В момента имам нужда точно от това... Cry

# 472
Привет на цялата тайфа  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
да се цопна и аз  у диспансерЯ  Laughing
 newsm78 Нещо ново днес да съм пропуснала
Водя ви един есенен Ча  Heart Eyes

# 473
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В момента имам нужда точно от това... Cry

Аз вече рева, щото съм в същото положение. Само дето отдавна я няма, тази в която можех да се сгуша. Cry

# 474
  • Sofia
Ирче,Звезде,Проф,   action032 spoko  remybussi

Стига,бе хора,нема ме разревавате,сега  Hug

# 475
  • Някъде там
 #Puppy dog

# 476
Скрит текст:
Мамо,прегърни ме!
Знаеш ли как ме боли?
Кажи ми има ли лек?
Противоотрова срещу беди?
Как ще се справя, мамо?
Знам, ти си силна жена!
Възхищавам ти се безкрайно.
Искам и аз да мога така.
Ела и погали ме, мамо!
Все още съм малкото ти дете.
Избърши ми сълзите с бялата кърпа.
Полюлей ме на своите колене.
Целуни ме нежно, мамо!
Както само една майка може това!
Ти за мен си непорочна и свята.
Принципна и умна жена.
Прошепни ми, че всичко ще се оправи
и винаги ще бъдеш до мен.
Припомни ми, че в живота има изненади,
добри или лоши - всеки ден!
Мамо, прегърни ме!
Пресуши моите сълзи!
Мамо, целуни ме!
Твоята дъщеря я боли!

# 477
  • У дома :)
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes

Sad Sad Sad Sad Sad

Скрит текст:
Мамо,прегърни ме!
Знаеш ли как ме боли?
Кажи ми има ли лек?
Противоотрова срещу беди?
Как ще се справя, мамо?
Знам, ти си силна жена!
Възхищавам ти се безкрайно.
Искам и аз да мога така.
Ела и погали ме, мамо!
Все още съм малкото ти дете.
Избърши ми сълзите с бялата кърпа.
Полюлей ме на своите колене.
Целуни ме нежно, мамо!
Както само една майка може това!
Ти за мен си непорочна и свята.
Принципна и умна жена.
Прошепни ми, че всичко ще се оправи
и винаги ще бъдеш до мен.
Припомни ми, че в живота има изненади,
добри или лоши - всеки ден!
Мамо, прегърни ме!
Пресуши моите сълзи!
Мамо, целуни ме!
Твоята дъщеря я боли!

Cry Cry Cry Cry Cry

# 478
  • У дома :)
Диди  Hug Hug Hug

# 479
Аааааа, не!  Naughty
Категорично не ща рев-парти да заформяме. И в дълбокото не ми се влиза. Crossing Arms

Верче, Релаксче, къде сте веселушки да вкарате малко смях в диспансера?
Зиз, дай нЕкой анализ! Не помня да си правила такъв на момента дето Зехрата щеше да проверява бозките на Фера дали са барани. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт