151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 853
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Marketplace-а към момента не ни върши никаква работа, новата ни застраховка започва от 1-ви октомври, а те още не са изкарали инфо за плановете.

Клеър, премиъма не е много и за това дидактебълс са ви толкова високи. Ние плащаме $600 на месец и дидактебъла ни е $250. Винаги е така, колкото по-малко се плаща на месец, толкова дидактебъла е по-висок.

Да, Бенс, но аз сравнявам ние какво сме плащали преди и сега, нали такъв беше въпросът  Wink , не искам да се сравнявам с плановете на другите, но е повече от очевидно, че нашата ситуация драстично се влоши.

Цитат
Доколкото разбирам застраховките през работодател ще са все още по-изгодни.

И аз така ги виждам нещата, само дето ще са по-"изгодни"  ooooh!

# 136
Клер, вижте догодина дали ви е изгодно да си изберте от маркетплейс. Доколкото разбирам няма да са евтини застраховките, но няма и да има толкова високи дедъктибълз.

http://www.nytimes.com/2013/09/29/sunday-review/affordable-care- … .html?ref=opinion

# 137
Хич не ми е ясен този шатдаун, момичета...   Rolling Eyes  Надявам се след оперативката да имам време да послушам.   Whistling
Ние ще имаме застраховка до краяя на юли, а срока бил до края на май.  Това означава ли, че предварително трябва да изберем план?

# 138
Ох, ужас. Заради тия малоумници ММ е временно без работа...

# 139
Marketplace-а към момента не ни върши никаква работа, новата ни застраховка започва от 1-ви октомври, а те още не са изкарали инфо за плановете.

Трябва да получите мейл от работа за маркетпласе...

С този шътдаун никой не работи... всички говърнментски тел са изключени,не мога да свърша работа за 2 цента.. Предният път (колеги казаха че е било по времето на Клинтън) това е траело 3 седмици.

# 140
Ох, ужас. Заради тия малоумници ММ е временно без работа...

Пълни малоумници...около мен е пълно с републикан поддръжници. Сам сред вълци съм в офиса. Сложих слушалките и пуснах Рамщайн на мах.

# 141
Хаха Ванх, и аз си пуснах радио. Питаха ме защо точно на НПР? Освен, че са републиканци са и над 65. Свят ми се зави да слушам от както е избран Обама за президент, как страната им загива.

# 142
Аз пък най-много се дразня от тези, които се идентифицират като републиканци единствено или предимно защото са про-лайф. Имам такива познати, почти религиозни фанатици. Дълго време мъжът ми пращаше пропагандни имейли против демократите и как сме можели с лекота да възвърнем истинските устои на САЩ. Благодарна съм, че уважи молбата ми да изтрие адреса ми от тоя спамерски дистрибюшън лист.

Да видим докъде ще я докарат. Егоисти.

# 143
Фейо, съжалявам.  Дано не е за дълго.  ММ се размина между капките...

# 144
На нас за сега нито обамакеър ще ни се отрази, нито пряко разпускането. Днес няма да пускам новини, да не си развалям деня.

Републиканци май не познавам тук още.

Ние бяхме на гости в Кълъмбъс, видяхме се на живо с ianajar и двете й чудни щерки, много весел следобед изкарахме с тях  Heart Eyes

Това ми попадна във фейсбук, още не мога да се съвзема  Sick
Дано да има някакви последствия за тази откачалка.

# 145
Това ми попадна във фейсбук, още не мога да се съвзема  Sick
Дано да има някакви последствия за тази откачалка.

не можах да изгледам... стана ми лошо и се разтреперих...

# 146
Аз пък най-много се дразня от тези, които се идентифицират като републиканци единствено или предимно защото са про-лайф.

Има цели щати, в които републиканската агитка всъщност имат икономически интерес да са демократи, но нали, абортите и господ са по-важни и така гласуват социално да сме всеки за себе си, да се оправя както може.

# 147
Ванх, и аз не можах да го догледам. Ужасно е.

Хиър, в Кълъмбъс се запознахме с двама южноафриканци и те ни питаха много внимателно и заобиколно как се отнасят с нас в Питсбърг, като чужденци, мили ли са, студени ли са. Казах им, че стига да ходиш на църква, много те харесват. Тук вече два пъти доста недискретно ме питат ходим ли на църква редовно Tired

# 148
Тук вече два пъти доста недискретно ме питат ходим ли на църква редовно Tired

Е това е класика от живота в САЩ. Ходите ли на църква, има ли кой да ви говори за словото на Исус и да ви интерпретира библията, спасени ли сте...

# 149
Не отварям Фейсбук  Crossing Arms Спестила съм си нещо гадно, без съмнение.

Никой не ме е питал дали ходя на църква. Едно време, когато се местехме в Щатите ни казаха, че американците ще ни гледат накриво, ако не сме вярващи. И понеже ние не сме религиозни решихме да казваме, че сме Prachetters, за да отбием номера Laughing   

Общи условия

Активация на акаунт