151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 724
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • usa
Съвет и намеци, какво да направиш АКО...няма да ти давам, тъй като това си е само и само твое решение и няма да е грешно, запомни го  Hug. Силно се надявам, че това няма да се наложи и съм с теб в сърцето си, прегръщам те  Hug

успях да се въздържа да не го напиша това, но не мога да подмина да не изразя съгласието си след като ти го каза thumbsup bouquet

# 421
Съвет и намеци, какво да направиш АКО...няма да ти давам, тъй като това си е само и само твое решение и няма да е грешно, запомни го  Hug. Силно се надявам, че това няма да се наложи и съм с теб в сърцето си, прегръщам те  Hug

Това се бях засилила и аз да напиша.

Маймунка, много позитивни мисли и дано всичко е наред. Hug

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 08:47 от benson10

# 422
Съвет и намеци, какво да направиш АКО...няма да ти давам, тъй като това си е само и само твое решение и няма да е грешно, запомни го  Hug. Силно се надявам, че това няма да се наложи и съм с теб в сърцето си, прегръщам те  Hug

успях да се въздържа да не го напиша това, но не мога да подмина да не изразя съгласието си след като ти го каза thumbsup bouquet

И аз! Много грешно ми се струва да се натрапва чуждо мнение по такъв въпрос, при положение, че Маймун ще е тази, която ще живее с това решение, каквото и да е то. Тя има право да реши (мисля, че това би трябвало да се подразбира), а ние нямаме право да я съдим.  Peace Стискам палци да не се стига до там и всичко да е наред!  Hug

# 423
Ама моля ви, споделям моето виждане по въпроса, не съм опряла пистолет в главта на никого. Съобразявайте се поне малко. Това е много лично решение, просто давам моята гледна точка, естествено е, ще човек ще послуша сърцето си. Отрватителни коментари.

# 424
Аз също виждам гледната точка на Camino.

Проблемът е не в различното мнение, а че Camino реално гледна точка нямаше. Сравняване с библията, сериозно??? Ако беше се аргументирала по-сериозно и отговорите щяха да са други. Никой не е твърдял, че Обамакеър е перфектно решение на проблема.

Цонна, как можеш да твърдиш, че ще го обича каквото и да е? Това поставя натиск върху нея, не мислиш ли??? Върни се и си прочети мнението. Освен това при едно такова решение не става въпрос само за това дали ще го обича, а за много други, сериозни, ежедневни неща. Хайде недей да се възмущаваш сега на реакциите. Заслужени са. Deal with it!

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 00:46 от Zоie

# 425
Ние сме на друга страница вече! Обамакеър го прехвърлихме.

Добре, ще го мрази. Доволна?

# 426
# 427
Моля те, обясних какво е искал да каже авторът. Остави ме на мира и не ми върти очички.

# 428
Цоне, на какво точно се възмущаваш? Естествено не става въпрос за обич, а за много по-важни неща. От рода какво ще стане с детето, ако нещо стане с родители, при кого ще остане, в щата има ли подходяща база и подкрепа за децата и много други неща.

Аз пък не разбрах проблема с библията, имам чувството че пердето на някои падна само при споменаването и, а всъщност беше само сравнение за обемността на закона. Ако го беше сравнила с Game of thrones, предполагам нямаше да има такава реакция.
Никой не я попита за аргументи, а беше веднага нападната. Каквото и да кажеше след този момент няма смисъл.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 02:01 от benson10

# 429
Бенс, възмущавам се, защото все едно решението какво да се прави в такава емоционална ситуация лежи на моите плещи. И от това каквото кажа аз се определя какво ще направи майката. Това ме ядосва. Просто дадох различно виждане, че даже при не много благоприятни обстоятелства, човек може да запази човешкото в себе си, и това не би навредило на евентуалната връзка между дете и майка. То направо намеци, съвети, все едно моето  мнение е последното мнение, с което някой трябва да се съобрази. Даже може да не се взема под внимание какво мисля, ако питаш мен. Съгласна съм, не съм съгласна, не бих слушала тази, бих слушала онази. Нека човек сам прецени кое мнение му е от полза в момента. Ние ще подкрепим всяко едно решение, въпреки, че никой  не ни иска подкрепата за техните лични решение, а малко съчувствие в така емоционалната ситуация.

# 430
Цоне, не се пали. (И) мен чукат по канчето.  Hug Препрочетох какво съм написала, двуяко се разбира, съгласявам се, но нямам желание да се обяснявам на никой списващ или четящ какво имам предвид.

Цонна, как можеш да твърдиш, че ще го обича каквото и да е?

Зои, а няма ли да го обича? Нали не бъркаш страданието на майката за болното дете и нейната обич?!
И преди да наизвадите патологията, да, такава има. Всеки може да стане патология, но никой не изхожда от тази позиция.

Всеки си има неговата драма, не дължи сметка никому. Съчувствие за Маймун като била в нейните обувки имам много. Решенията се вземат в семейството, не във форума. Споделянето на различни гледни точки не задължава никого.

# 431
Споделянето на различни гледни точки не задължава никого.

Съгласна.

Пък Камино влезе в темата като разби вратата с крак. Хич не ми се отдава да проявявам търпение към хора с такъв подход, въпреки че и аз съм го правила.

# 432
Споделянето на различни гледни точки не задължава никого.

Точно, не разбирам само защо тогава приемаш различната гледна точка като набиване на канчето.

# 433
  • usa
цонне, извинявай, но ти в случая не казваше различна точка. никой не беше изказал каквато и да било точка, та в този смисъл различна нямаше, никой не беше и задал въпрос за точките. обикновено съм на твоето мнение по повечето теми, но в случая не беше особено подходящо споделянето на точката. права си, че решението си лежи единствено на нейните и на семействието и плещи и маймун не е попитала  за мнения какво да прави, то реално за момента няма и за какво да пита, и нямаше нужда да и даваме такива. беше малко не намясто, та така...

# 434
Аз пък не разбирам защо оплакахме нероден Петко. В края ня краищата нищо не се знае със сигурност към момента. И защо все още обсъждаме ситуацията на Маймун, като това е нещо изключително чувствително и лично?

Сменям темата.

Тези от вас, които живеят в Сиатъл: не ви ли е страх от земетресения? Как да преценя дали сградата, в която живея/работя/водя децата си на у-ще е съобразена с тази потенциална опасност? Има ли много природни катаклизми?

Доколкото разбирам, Белвю е най-добрият училищен район. Кой е следващ в класацията? Белвю и околностите ли са най-безопасни за живот? Можете ли да ми дадете приблизителна представа за цената на бифор и афтър кеър?

Има ли нещо, което е типично за района и трябва да се съобразя с него при преценката си за рилокейшън?

Общи условия

Активация на акаунт