151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 740
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • The QC to be!!!
Solley  Hug

Маймун както писах и другите дами писаха, споко. За пиъс ъф маинд, си направи амниото. Този тест е сриининг само за да покаже каква е вероятността. Тази дума е много важна, а не, че има проблем с бебчо.  Hug и споко мила.

# 406
Маймун,акъл не мога да ти дам , всеки се справя различно със срес от такъв род,само бих казала да се опиташ да изчакаш фактите без да се скапеш от тревога.Мозъците ни,за жалост,в подобен момент , вървят в посока на безкрайна спекулация и " ако,то,когато" омотано с ескалиращ страх без реална фактология,и се завърта една спирала,от която трудно се излиза,а е абсолютно не конструктивна.

# 407
Маймун, много спокойствие ти пожелавам и стискам палци скоро да ти приключат притесненията!

За бой е твоят лекар, как може да каже за такъв тест, че е положителен и да не обясни какво точно показва? Много се ядосвам някой като каже, че false positive не е голям проблем и че притесненията на майката не са толкова важни, по-важен е теста.

Титина, мерси за споделеното за Румбата! Аз бях останала с впечатление, че половината тема е с такива и очаквах повече коментари. Хората, за които я купувам се чудят дали няма да стряска кучето. Аз пък имам някакви спомени, че имаше модел специално за кучешки косми? Но всичко съм забравила каквото сте обсъждали, защото тогава не ми беше на дневен ред.

# 408
Маймун, много ама много положителна енергия и прегръдки. Опитай се да запазиш спокойствие Heart Eyes Hug

Атти аз съм с румба и бях с котка, но на линка излизаше скуба, затова не коментирах... Rolling Eyes

# 409
Маймун е достатъчно интелигентна, за да знае какво означава теста и какво й предстои.
Маймун, с Мраз ли си още?

# 410
Edira, толкова разбирам и аз Simple Smile Мислех си, че има само Румба, а то от толкова избор да те заболи главата. Сподели, ако е удобно + и - на твоята машинка и дали я препоръчваш.

Ники, не съм искала никой да обидя, по-скоро реагирах на поста на Маймун, а малко изхождам и от моят си опит. На мен например лекарката не можа да ми обясни дали този тест (куад теста) има смисъл да се прави, ако няма да правиш аборт. В смисъл дали има състояния, които е добре да се знаят предварително, за да се направи нещо преди/по време на раждането. Само ми повтаряше, че е важен тест  Crazy

Не по темата, но отдавна искам да похваля това букварче. Събуди интерес към БГ азбуката, който беше позамрял покрай започването на учебната година и ученето на английската азбука. Малкият също доста се забавлява:
http://www.avendi.bg/bg/items/children/2_6/2_6_1/428/

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 19:21 от Atti

# 411
Ох, Титина, стига се напъва и спори сега. По-важни неща има от това.  ooooh!

Може ли малко да успокоиш топката, ако мнението ми не ти харесва просто го прескачаш. В качеството си на каква го правиш, разбирам дразня те, чувствата ни са взаимни, но никога не съм си позволила да коментирам гледната ти точка.

# 412
Атти, съжалявам, че след твоя пост реагирах така. Питам директно за лекар и болница Маймун (имам спомен за името на лекаря, защото съм била при него), защото има много промени там, в сравнение с първото ми раждане и следене на бременност. Все в положителна насока. Разликата между моето дете и това на Маймун е 2 месеца  Peace

# 413
Бащинство...

# 414
  • The QC to be!!!
Фея  Joy  rotfImbo разби ме с този клип.

Някой ми беше казал, че по време на бременност, мозъка става на муш и няма никакво значение колко интелигентена/умена е една жена. Има моменти в живота ни в които е много трудно да сме трезвомислещи, даже и не бременни. При някои новини, човек губи способността да разсъждава и да планува.

Дами ако някоя от вас е гледала сериала  Suits  и можете ли да препоръчате друг подобен, моля да не се свените и да споделите.  Grinning

# 415
  • USA
Момичета, много благодаря за съчувствието и подкрепата Hug! Снощи много плаках, но днес съм добре.
Надявам се да е грешка, но в същото време знам, че риск има и то не малък.

Ники, смених си иншуранса и затова вече не съм при Мруз, но бях много доволна от него, а и свиканала, защото откакто съм в Щатите ходех при него. Сега новият ми доктор е също страхотен.

# 416
Маймун, радвам се, че си малко по- спокойна. Аз бих направила амнио, както е казала миз. Съвет и намеци, какво да направиш АКО...няма да ти давам, тъй като това си е само и само твое решение и няма да е грешно, запомни го  Hug. Силно се надявам, че това няма да се наложи и съм с теб в сърцето си, прегръщам те  Hug

# 417
  • The QC to be!!!
Маймун  Hug умна жена си!  Praynig за спокойствието ти!

# 418
  • У дома
Маймун, пожелавам ти всичко да е наред и най-вече да се поуспокоиш  Hug
На мен в шестия месец ми казаха за много голяма вероятност за забавено развитие на плода. Отидох при по-добър специалист, направиха изследвания и ме успокоиха и наистина всичко беше ок. С техните проценти вероятност само стресират бъдещата майка.

# 419
  • Чикаго / София
Хубаво сте си поспорили за застраховките, но си мисля, че трябва да се приема и мнението на другите, пък макар и толкова различно от нашето. Аз също виждам гледната точка на Camino. Доста още трябва да се поработи, за да стане Обамакеър това което трябва да е.  Дано доста хора успеят да се възползват в положителна насока от промените.

Руми ние сме с Румба, но нямаме домашен любимец. Купувана е преди 3 години и общо взето нищо не си спомням за моделите. Знам че имаше модел за домашни любимци - с по-здрави четки, събират козина, но не съм ги гледала особено. Ние сме с паркет навсякъде и само 2 малки килима, та не ни е трябвала подобна Румба. От нашата сме си все още супер доволни. Използва се почти ежедневно.  До сега сме сменяли два пъти четките и преди 3 месеца - батерията. Румбата ми е следващия най-добър приятел след съдомиялната машина. Очаквам да измислят и машина за бърсане на прах, и да се обзаведа и с още един приятел, ама за сега само в сънищата ми. Simple Smile

Маймун много положителни мисли и от мен имаш.

Общи условия

Активация на акаунт