151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 741
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Маймун, в една друга тема споделих как на снаха ми бяха обявили плода за мъртъв. Сега въпросното бебе е студентка. Моля те недей да вярваш стопроцентово на такива резултати, пък дори да е така ти ще обичаш детето каквото и да е. Това няма значение. Аз лично не бих правила никакви допълнителни тестове. Каквото бебето, такова. Любовта ти към него няма да бъде по-различна. Емоционалното ти състояние влияе въху детето, не погледнах в коя седмица си, но това няма никакво значение. Даже да си направиш още хиляда теста, те ще ти донесат само излишни нерви. Трябва да си спокойна, ние сме с теб. Hug

# 391
 маймун, всички ама всички бременни, които познавам тук излязоха с положителен такъв тест и правиха скъп, който не се покрива от застараховката,  към $ 2000, и всички родиха здрави деца.  За мен има смисъл да се прави следващ скъп тест само ако си на кантар дали да прекъснеш бременността. Много прегръдки и кураж, ако имаш нужда от нещо свиркай, тук сме.

# 392
Маймун, помня, че с една дружка четохме много за Maternit21 plus. Той също дава грешни резултати и тя отиде на амнио, всичко беше ОК.

# 393
  • USA
Маймун, тестът който си правила няма "положително" и "отрицателно", а само вероятност. 85% е верността на вероятността. Не се притеснявай! Успокой се доколкото можеш и изчакай амниото. То ще даде категоричен резултат (не съм запозната с другия тест, за пръв път го чувам).
Сестра ми имаше 1/40 вероятност за Даун, мои близки приятелки - 1/10 и 1/4(!!!), всички бебета си бяха нормални на амниото и сега са живи и здрави. На нашата възраст (ако 77 е набор) е много често срещано да е висока вероятността. Но дори и 1/2 да е, пак имаш 50% вероятност бебето да не е болно.
След 35 години амниото си е стандарт тук. Въоръжи се с търпение и гледай оптимистично на нещата!  Hug

# 394

След 35 години амниото си е стандарт тук.
Само ако предходния тест е показал определен процент вероятност.

Маймун опитай се да се успокоиш и решете искате или не следващ тест. Каквото и да решите, с теб сме  Hug

# 395
Леле, Маймун, какъв стрес изживяваш... Милата! Тези кръвни тестове дават приблизителна вероятност, ама те и другите са ти казали същото. Ако искаш да си сигурна - амнио. Този тест, дето Джутурна го спомена не съм го чувала.

В сърцето си съм с теб, само с добро.

# 396
Този, който не се покрива е се казва Maternit21 plus и показва с 99% точност.

Между МатерниТ21 и амнио предпочитам теста. Аз го правих по желание (с което пропуснах останалите 2 за Даун) в 10 г.с. и знаех за резултата вкл. пол на бебето преди да ме гледат на ехограф за първи път. Излиза изключително бързо.
Платихме $ 375 - ХМО БКБШ застраховка.
Прегръщам те каквото и да решение да вземете.

Поправка: Изтрих си мнението след Уинкс, защото няма никакво значение.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 02:04 от Niki1

# 397
  • USA
Титина, в моята околия няма "само ако", след 35г те пращат на амнио. Ако искаш, можеш да не отидеш, разбира се.

# 398
Маймун, кураж! И аз имам приятелка с 1/26, правила е амнио и някакви генетични изследвания и се оказало, че има някакво завъртане на нейните гени и затова дава такъв резултат. Детето си е много готин здрав бандит!

# 399
Маймун, съжалявам.  Hug Стискам ви палци.

# 400
  • usa
maimun77, съжалявам Hug! дано притесненията ти се окажат напразни! както са ти казали момичетата, това е само скрийнинг тест и то такъв с много, много, много чести грешни положителни резултати. единственият сигурен тест е амниото, на твое място не бих правила други тестове, направо него. още повече се покрива от застраховката. успех и всички тук ти стискаме палци!

# 401
Титина, в моята околия няма "само ако", след 35г те пращат на амнио. Ако искаш, можеш да не отидеш, разбира се.
Бях бременна на 40, когато питах за амнио лекарят ми каза че резултатите ми не попадат в рисковите стойности и амнио не е препоръчително. Става дума за Колорадо.

# 402
Маймун, силно те прегръщам! Надявам се притесненията ви да са напразни! Ако ще правите други тестове, и аз препоръчвам направо амниото, то ще ви даде най-точен резултат.
Когато на нас ни казаха за тези тестове, препоръчаха амнио ако на първия тест излезе висок риск. Оказа се, че този тест е много неточен и често дава грешни резултати и често изкарват акъла на хората без причина. Искрено се надявам и при вас да е така! Ние се отказахме от всякакви видове тестове.

# 403
Ох, Титина, стига се напъва и спори сега. По-важни неща има от това.  ooooh!

Маймун, съжалявам за стреса, през който минавате.  Hug
Има много важен момент, който Цонна засяга

ще обичаш детето каквото и да е. Това няма значение. Аз лично не бих правила никакви допълнителни тестове. Каквото бебето, такова. Любовта ти към него няма да бъде по-различна. Емоционалното ти състояние влияе въху детето, не погледнах в коя седмица си, но това няма никакво значение. Даже да си направиш още хиляда теста, те ще ти донесат само излишни нерви. Трябва да си спокойна, ние сме с теб. Hug

Детето е дошло при вас вече, остава само да го приемете.  Heart Eyes
Минахме по този път, рискът за Дани беше 85%. Както знаеш, нищо му няма. Амнио правих, само за да имам възможност в случай, че е с Даун синдром, да имаме време предварително, преди раждането да говорим с бабите и дядовците, да им обясним и да приключим с тяхната драма, а не когато се роди, тепърва да се занимавам с тези техни емоции и да не можем да му се отдадем и нарадваме напълно.
Прегръщам те! Hug

# 404
Камино, смела жена си ти, явно ни четеш от скоро. Laughing

Joy Не знаех, че темата е обсъждана, но така стана по-добре... Laughing

Хубав weekend! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт