151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 044
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Наистина, много странно! Всичките деца светли и руси! Това с оражневата коса боядисано ли е според вас?
Интересно сега какво ще стане с детето. Ще се върне ли пак при гръцкото семейство?

# 616
Според мен косата е боядисана. Права е Соу: "тъжен живот, ценности, решения".

Мишки, има даже такава игра в апстора. Дъм уейс ту дай се казва.

# 617
Тази история (и снимките, които вървят с нея) ме натъжиха много.

# 618
  • The QC to be!!!
Мишки и това пък какъв ужас е - грешката си представям как се е отразила на детето и семейството.  ooooh!

Помните ли преди време когато майка се "отказа" от близнаците си? След това си ги взе, но първоначално се отказа защото нямаше възможност да се грижи за тях... Колко ли много други семейства в Бг. са в били или са в това положение.

Според мен, трябва безплатно да се дават бърт контролс за желаещите жени с по няколко деца. 10 деца... дали тя е искала всичките 10?  newsm78 Съмнявам се, след като е готова да им даде живот и после да ги изостави.

# 619
Според мен, трябва безплатно да се дават бърт контролс за желаещите жени с по няколко деца.
И аз така смятам.

# 620
Според мен, трябва безплатно да се дават бърт контролс за желаещите жени с по няколко деца.
И аз така смятам.

Аз знам, че поне безплатни презервативи дават в ХЕИ.

# 621
Да, и знаеш ли какво става с тези безплатни презервативи? Циганетата ги правят на балони. Знам, че презервативите са по-евтини, но не може да се разчита на тях при стабилни връзки между цигани.

Жената трябва да мине елементарно обучение и да се пази сама. Иначе я камилата...

# 622
  • The QC to be!!!
И аз така смятам.

Аз знам, че поне безплатни презервативи дават в ХЕИ.
И това е нещо, но дали народа го знае, и имали ХЕИ на всякъде? До като лекар/фелшер има и в селата.

Ха, явно знаят, след този пост на Фея.

Сега погледнах видеото в яхуу... ако е верен превода, майката казва, че са дали "some" от децата си! Аз съм в лек потрес и ужас ако този превод е верен.

# 623
Те децата не си пускат на училище, представям си как ще се явят на часове по сексуална култура.

Имам позната, която преподава в "циганско" училище, през ден издирват децата по къщите и ги молят да се върнат в училище. Положението е кофти.

# 624
Джейн, нямам никакво съмнение, че е трудно да се работи с циганите. Това ме измъчва. Трябва да има начин да бъдат мотивирани тези хора. Какъв е той, да му се не знае?

# 625
  • WA, USA
За мен е по малкото зло да си продават бебетата отколкото да ги отглеждат за проституция. Поне им дават някакъв шанс. А колкото до бърт контрол наистина е много сложно. Колко може да е наясно с бърт контрол едно десет - дванайсет годишно дете. Да не говорим за процента изнасилвания и интимът вайлънс на който са подложени жените/ момичетата от малцинствата.

# 626
  • The QC to be!!!
За мен е по малкото зло да си продават бебетата отколкото да ги отглеждат за проституция. Поне им дават някакъв шанс....
Руми, то не се знае на кого и за какво се продават бебета... не е винаги за добро!

# 627
  • WA, USA
За мен е по малкото зло да си продават бебетата отколкото да ги отглеждат за проституция. Поне им дават някакъв шанс....
Руми, то не се знае на кого и за какво се продават бебета... не е винаги за добро!

да като го написах и се замислих, че не се знае и това дали е на добро.

# 628
Джейн, нямам никакво съмнение, че е трудно да се работи с циганите. Това ме измъчва. Трябва да има начин да бъдат мотивирани тези хора. Какъв е той, да му се не знае?

При нас хем е трудно, хем едва се намират желаещи да работят, да не кажа и че никак не се намират. Работата с малцинставата е трудна, но необходима и дава резултати.

Руми, то детенцето, заради което повдигнахме темата, е продадено от едно циганско семейство в друго. Положението му за съжаление с нищо не е подобрено. Нали го видяхте на снимките - цялото охлузено, ожулено, мърляво  Sad

# 629
  • The QC to be!!!
...
Руми, то детенцето, заради което повдигнахме темата, е продадено от едно циганско семейство в друго. Положението му за съжаление с нищо не е подобрено. Нали го видяхте на снимките - цялото охлузено, ожулено, мърляво  Sad
Джейн, да, но и по пълничко от рома децата в Бг... както и осиновителите му родители, което е все пак някакъв показател поне за по малък недостиг на храна...

Ох, много е сложен този въпрос, много. Зелките в Брюксел вместо да обявяват конкурси за по десетки и стотици хиляди за глупави идей (като как да се отдели ЮК от ЕС), няма да е зле да обявят конкурс за идея как да мотивират рома малцинствата в целият ЕС и съответно качеството им на живот да се повиши. 

Общи условия

Активация на акаунт