151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 083
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Руми, много ти е хубава професията, но наистина натоврваща, както го описваш изцеждаща.

# 601
Дет' викате, че сте учудени, че Тексас, Илиной и пр. не са в класацията. А представяте ли си какво е в Тенеси?!

Анет, и мен ме ужасява подаръчната офанзива около зимните празници. Виж, да валне снежец - с радост ще приема.

Руми, честно ти казвам: не бих могла да работя това, което ти работиш. Явно си в пъти по-силна от мен.

Не съм гледала нито едно реалити тип "Биг брадър". Що да си цапам душата?

# 602
При нас днес валя сняг, сезонът е открит  Tired

# 603
  • The QC to be!!!
А при нас малко като циганско лято през ден Simple Smile Но цветовете на дърветата са страхотни.

Предполагам, че и при вас сега цветовете са в разгара си... Имам страхотни снимки от ПА!

# 604
А при нас малко като циганско лято през ден Simple Smile Но цветовете на дърветата са страхотни.

Предполагам, че и при вас сега цветовете са в разгара си... Имам страхотни снимки от ПА!

Сигурно, но не успяваме да им се нарадваме, всяка събота и неделя вали. Миналия уикенд ходихме в парка, детето подгизна за 15 минути и се прибрахме пораженески. Тази събота и неделя обличам шушлековото гащеризонче и ще се пробваме пак  Laughing

Само дето то е едно цикламено, хич не става за снимки  Whistling

# 605
При нас днес валя сняг, сезонът е открит  Tired
блазе ви, аз имам носталгия за сняг.

Фея, цял сезон  не съм изгледала от до ( не знам кога ги дават за да ги следя), но толкова рядко имам време да гледам тв, че каквото и да ми пуснеш ми е интересно, пък някой са наистина забавни.

# 606
  • WA, USA
Фея, благодаря, много си мила, ама нали знаеш - има си хора за всичко. Аз сигурно не бих могла да върша това, което ти правиш Hug

И тук е супер кучешки студ и застудя точно за два дни. До преди два дни всичко си беше супер есенно и снощи падна до нулата.

# 607
Соу, аз хич не съм критерий. Нямаме кабелна. От тукашната ТВ следя само SYTYCD. Всичко друго (Once Upon, Revenge, Scandal, разните сайфай и фентъзи сериалчета) слушо-гледам на паДката, докато се въртя в кухнята.

Новини също по-скоро слушам, докато приготвям вечерята. При това тези на БНТ и бТВ. Напоследък, покрай краткото гостуване на племенника ми, се загледах в "Под прикритие", докато тренирам. Добре са го врътнали. Само да не бяха турили толко' бездарен хлапак в главната роля, цена нямаше да има сериала.

И моите деца ме убеждават, че вчера прехвърчали снежинки при у-щето им. Аз не съм видяла.

# 608
 имам и кабелна и телевизори няколко, но не гледам дори 1/10 та от това което бяхте изброили в темата преди време, даже като заглавия не ми бяха познати и бг. телевизия не гледам. Не че не захващам да гледам разни сериали, но до сега един не съм изгледала до края.
Сутин гледам/слушам новините в 5 докато пакетирам обяди и пия кафе, вечер the Voice и с това се изчерпвам.

# 609
Като сте заговорили за новини, следите ли развитието на тази?
http://news.yahoo.com/test-proves-bulgarian-woman-mother-mystery … rl-135631019.html

# 610
Атти, да. Даже снощи гледах майката по новините на БНТ. Едва говори български тая жена... Явно има някакъв генетичен глич, поради който й се раждат такива светли деца. Да беше видяла най-малкото: косата му боядисана в червено. Прилича на гадинчето с подпалена коса от тая песничка

# 611
Като сте заговорили за новини, следите ли развитието на тази?
http://news.yahoo.com/test-proves-bulgarian-woman-mother-mystery … rl-135631019.html
да, следя го и наистина Българче се оказа.

# 612
  • The QC to be!!!
Преди 2 дни, обявиха, че и в Ирландия, са намерили дете в рома семейство което не е биологично тяхно дете. Но за това дете нищо повече не казаха, или какво се прави по въпроса. Каква ужасна история е всичко това, тъжна...

# 613
Фей, от къде го изрови това клипче, хахах!   Laughing
Иначе не е толкова лошо в TN, както навсякъде другаде, си зависи от района.  Ние за две години не сме имали никакви проблеми.  Спокойно и тихо е, чак прекалено скучно понякога.  Къщата стоя празна с паркирана кола отпред 9 месеца, ниенто.  Да чукна на дърво, разбира се.
За ирландското дете дори не съм разбрала.
Сутрин слушам/гледам новини докато въртя закуска и обяд, вечер гледаме предавания, от които може да се научи нещо - Модърн марвълс, хау итс мейд, и тн и разнообразяваме с амиш мафия и голд ръш от любопитство.
Снега ми липсва.  Тук препръска първата зима (втората ни нямаше) и затвориха училищата в целия щат.   Laughing

Допълвам се - Бейби, ирландските деца са си били с биологичните родители, явно е станала грешка и сега родителите обвиняват властите в рейшъл профайлинг и инкопметенс...

# 614
 мен тази история ме замисли много за съдбата и сега милото се оказа циганче и то Българско, не мога да виня и майката, не знам какаво е да си майката Сашка, но тъжен живот, ценности, решения.

Общи условия

Активация на акаунт