151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 092
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
 Мен ме пратиха в Ню Джърси, а сега пък всички се местят в Джорджия.

учудена съм, че Тексас не е в класацията на 10-те.

# 586
Аз съм за Ню Мексико, което ще е мноого неприятно за мен, щото аз от жегата припадам...

Това за детските градини трябва да го кажа на майка ми, която преди 30 години отишла да прибере брат ми от ДГ в 8:30 вечерта и понеже нямало никого в градината и била затворена (логично) ходила да обикаля учителките да си намери детето. Струва ми се прекалено, да са толкова строги за няколко минути или за еднократно закъснение. Все пак и на тях сигурно им се случва сутрин да закъснят понякога с няколко минути, да не би родителите да могат да ги глобят за това.

# 587
Нищо му няма на НМ, просто на мен не ми се живее там. Mr. Green

Все пак според линка на Феята е на 4-то място по престъпност. Предполагам сега ще ме попиташ "какво им е на престъпниците?"

Ъъъ. Simple Smile Аз дори не го отворих линка на Феята.

# 588
Според мен този тест като кажеш, че си екстровертен веднага те изпраща в Юга Simple Smile.

вярно е! аз се писах за интровертна (съм ли?  newsm78) и айде у Роуд Айлънд!
Поне Яна е там да си правим компания, виж соу уат сама си остана Градинския Щат.

Днес ми беше някакъв безумен ден на работа, сипвам си една чашка винце сега и мисля релакс малко... и Хасан и той човек

# 589
 Гледах риалити риал хаусуайфс от Ню Джърси, та  сега ми е обидно  дето ме пращат там Laughing

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 04:36 от so what?

# 590
  • WA, USA
Е хайде сега, за моя роден щат или хубаво, или нищо  Naughty Аз се чудя пък на тази статистика на Феята, как така Джързи не се класира в десятката.

Лени, наздраве! И аз едвам избутах деня и седмицата. Хич не ми се работи вече бе хора. Остарях да му се невиди. Ще трябва да сменям работата, че нещо на бърн аут ми замирисва.

# 591

Лени, наздраве! И аз едвам избутах деня и седмицата. Хич не ми се работи вече бе хора. Остарях да му се невиди. Ще трябва да сменям работата, че нещо на бърн аут ми замирисва.
и аз на тази гара. И на двете. Наздраве!

Руми, забравих че си там, пък и пиеш, няма да е мъка.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 06:57 от so what?

# 592
  • Чикаго / София
Аз ще съм си сама в Орегон май!

Аз съм учудена, че Илиной го няма в списъка който пусна фея.

Добрата новина е, че утре е Петък, последен напън и после ни очаква уж почивка. макар че често в неделя си казвам, " Да идва Понеделник да отида на работа и да си почина малко"

Наздраве и от мен!

# 593
  • USA
Е, как сама? С Миз Simple Smile. Много хубавжщат, междувпрочем.
Аз пак правих. Твърдо Джорджа.  Mr. Green

3 дни съм вкъщи с двамата, чакам с нетърпение големия да се върне на училище.  Whistling

Со уат, те всичките риалити хаусуайвс са един дол дренки. Аз гледах за ОС. Големи метли бяха. На едната мъжът и беше шеф на мой колега и го уволниха за секшуъл харасмънт. В шоуто го позамазаха като изчезнаха от щата.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 08:02 от Winx

# 594
Врътката с градините,доколкото разбрах,е основно свързана с лайабилити.Застраховката к плащат(бая солена) покрива часовете от-до;разбира се , калкулират екстра,но всяко закъснение струва,в тоз сми,повече от екстра пет кинта за лелята,дето седи с детето.Честно да ви кажа,патило вече като търси градина гледа 1.място    2.раб.време     3.цена и чак тогаз се взирам в методики,качество и пр.Не мога да тичам повече от това,дето го правя и без туй,а адски мразя да закъснявам и това всеки ден да го мисля,тц мерси (правено с дете 1, много нерви скъсах,с риск да не е толкоз навикана градината смених тактиката)
@
Ако мога да заспя сега и да се събудя към 5ти януари..трафик, стъфомнаия и зима в града-три от най-не обичните ми неща предстоят в следващите поне 45 дни..
@
Руми,гледаш ли за друга работа?Твоя биз си е бърн аут мека,в скул думаха че на всеки три години трябва да се сменят позиции и след 40г повечко администрация по -малко пациенти ..

# 595
 Winx, коя беше тази с уволненеия мъж?

Руми,гледаш ли за друга работа?Твоя биз си е бърн аут мека,в скул думаха че на всеки три години трябва да се сменят позиции и след 40г повечко администрация по -малко пациенти ..
  Руми, какво работиш?

Анет, Percy Jackson много дефицитен, явно е на мода и ще записвам в лист на чакащите.

Да ви питам, коя зеленилка е подобна на лапад?

# 596
  • The QC to be!!!
... на всеки три години трябва да се сменят позиции и след 40г повечко администрация по -малко пациенти ..
  Дито!

Со уот - колорд гриинс може би  newsm78 Или киселек, но в щатите не съм виждала.

# 597
so what? лапад има във Фанишата.

# 598
so what? лапад има във Фанишата.
а благодаря, не знаех. Laughing

# 599
  • WA, USA
  Руми, какво работиш?

So what, клиничен социален работник съм, работя с деца и тийнейджъри в аутпейшънт клиника. Винаги съм искала да съм терапевт и не се оплаквам, но като повечето други неща в тукашните клиники, фокусът е на бройката - работя средно с 70-80 деца на кейслоуда си, което ме натоварва сериозно психически (особено когато имам 3-4 самоубийствени деца по едно и също време).

Анет, ами уж се оглеждам, мислех като завърша да взема фул тайм да преподавам, а пък парт тайм да терапетствам в частна практика, но много ми се бави това пусто завършване.

Общи условия

Активация на акаунт