151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 098
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
ianajar, аз един път закъснях, такова мрънкане ми отпраха, като пристигнах две минути по - късно  ooooh!

Аз търся ясла, която да ми е по - удобна от сегашната (имам и други проблеми с тях), ама нищо не мога да открия. Накрая намерих една на 2 мин от работа, хоум дей кеър, жената гледа 17 деца вкъщи, регистрирана е, има персонал анд алл, но в интернет няма един коментар от родители и на всичкото отгоре открих, че братът на собственичката е реджистърд секс офендър  ooooh! Всичко друго ми е далече и неудобно. Отказвам се, а изобщо не знам как ще се оправяме като завали сняг и се влоши трафикът.

Анет и аз като Уинкс се зачудих защо веднага не е наказано детето. Ти след пет часа и да го накажеш, няма да има особен ефект. Наказанието трябва да последва мисбихейвиър и да е някак обвързано. А не защото е ухапало кучето, ти да не му четеш книжка вечер, двете неща нямат нищо общо.

Соу уот, аз вече позабравих въпросите, но не помня  този тест да ме е питал дали искам да ми е топло или студено, постоянен климат или със сезони, дали искам ърбън ливинг или събърбиан, дали искам да ходя пеша, дали имам деца и пр. ... Та да, всички сме за Джорджа  Flutter

Мен ме е срам, ама не знам каква ни е застраховката и какво покрива.

# 571
Работим с лелята на Сами по една схема за "постоянност"-демек дръжим една линия на поведения у дома,и у тях,за да няма екстремни маймунджълъци (ако не си яде каквото му е сложено-ходи гладен; ако удари-бива моментално изолиран и наказан; ако се държи странно добре Mr. Green е поощряван няколко пъти с думи и пр еднакво на двете места). Като е ухапал горката Бела (шелтър дог,смес между дакел с нещо по-високо) лелята му е взела Тонка трък (играе често там с него) и го е наказала на непослушния стол. За да проумее колко е сгазил лука обаче ,тя иска и аз да го накажа и у дома по сходен начин та оттам тръгна диалога..пффф!

*
Университетската градина искаше 3 долара на мин за всяко закъснение след 6. В 6 и 5 започват да звънят по тел на всеки 10м. 3 пъти провинен и гонят. Имам близка шеф на градина и тя ми обясни много подробно защо се налагат такива мерки и честно казано,разбирам и не ги коря (вече)..

# 572
Леле, аз май съм много разглезена от нашата детска. Що ли съм тръгнала да гоня дивото по Сиатъл?  newsm78

Случвало ми се е да закъснявам нееднократно, особено като паднат големи снегове, като има поледица или пък катастрофа на магистралата. Винаги се обаждам, за да предупредя. Изчакват ме, случвало се е и до час. Макар че трябва да плащам по $1 на мин след 18:00, нито веднъж не са ми искали пари. Изключително разбрани жени са собственичките. Даже запазиха местата на фръцлите, докато те си стояха дОма по време на фърлоуа на ММ. И парите, които бях дала за двете седмици ми останаха непокътнати, като в банка.

# 573
Имам близка шеф на градина и тя ми обясни много подробно защо се налагат такива мерки и честно казано,разбирам и не ги коря (вече)..

Анет, кажи и на нас, де.... Simple Smile

Аз не, че не ги разбирам, кой обича да остава след работа, но не бях толкова закъсняла и беше един път.

# 574
Джорджа   Shocked

Това с градините много неприятно.  Всичко е бизнес, да си ядат ушите родителите ако има трафик или непредвидени обстоятелства.   Crossing Arms  Фея, голям късмет при вас.   Grinning

Проучваме варианта какво и как е необходимо, за да издърпаме брат ми с Е2 виза.  В крайна сметка ми изглежда много рисково и накрая неудобно.  Има ли някой с подобен опит?

# 575
  • У дома
При нас всички градини чарджват за закъснение.

Анет, усмихна ме този твой сладур. С какво ли го е провокирало кучето?

Вчера дарихме кола на някаква детска организация. Много се надявам и за децата да има полза, а не само за мениджмънта. Страшно са ми мътни тези чарити организации.

# 576
никой ли няма за... Роуд Айлънд??  Rolling Eyes
 newsm56

Аз. Невротичка съм си  Laughing

Аз ги разбирам в градината - учителките си имат работа по чистене и подреждане след като си тръгнат децата, така е. Но такова конско ми дръпнаха, просто свят ми се зави, а знаят много добре защо закъснявам и как съвсем не зависи от мен. В тази градина сме от миналата година, с миналогодишните учителки се обожавахме взаимно и не сме имали никакви проблеми (а не е като да не съм закъснявала с количката с бебето), тази година новите учителки все строго ме гледат. Търся друга градина вече втори месец, сложно е, но явно друг вариант нямам, защото като започнат снеговете съвсем ще го закъсам с транспорта. 

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 20:06 от ianajar

# 577
 сама си останах в Джърси.

# 578
Споко аз съм в South Carolina   Laughing

# 579
  • USA
Според мен този тест като кажеш, че си екстровертен веднага те изпраща в Юга Simple Smile.

# 580
Тоя тест ще да е спонсориран/измислех от Georgia Mr. Green

Направих го отново тази сутрин и ме изпрати в Ню Мексико...да, бе, да.
По-скоро е къде не трябва да живеете. Crossing Arms

# 581
Вече излезе и класацията за 2013 на 10-те щата с най-висока престъпност. Тенеси води.

http://247wallst.com/special-report/2013/10/04/the-most-dangerou … tates-in-america/

# 582
Направих го отново тази сутрин и ме изпрати в Ню Мексико...да, бе, да.
По-скоро е къде не трябва да живеете. Crossing Arms

Какво му е на Ню Мексико? Не съм била и ще ми е интересно да разкажеш.

# 583
Нищо му няма на НМ, просто на мен не ми се живее там. Mr. Green

Все пак според линка на Феята е на 4-то място по престъпност. Предполагам сега ще ме попиташ "какво им е на престъпниците?"

# 584
Titina и аз съм за Южна Каролина, втори път го правих беше Джорджия , а така ми се живее на север

Общи условия

Активация на акаунт