151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 742
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • USA
Ох, Анет, не е лесна твойта!  Hug

Аз съм в самообявено майчинство в момента Simple Smile. Най-много харесвах работното време на предишната ми работа от 7 до 4.30. Прибирах се навреме да взема детето, през лятото имах половината ден пред себе си. Между 7-11 съм най-продуктивна, не обичам работи, които започват в 10 и очакват да седиш до 8.
Още не съм решила какво ще правя като ми свърши "майчинството". С моята професия е трудно да е нещо по-флексибъл. Ще го мисля.
Възхищавам се на всички, които съчетават кариера с 2 и повече деца.

# 76
Здравейте:)
Моля да ме извините предварително за нахлуването така, включвам се в темичката ви по следната причина - трябва да поръчам нещо от Америка, от Framingham, MA, но ми казват, че доставката е 200 долара /не знам как точно смятат да го доставят/. Исках да попитам - дали някоя от Вас би се навила да го получи на своя адрес /аз го плащам с карта, така че пари не трябват/ и да ми го изпрати по обикновената поща, със сигурност ще излезе много по-евтино. Проверих тук и всички фирми, които работят с доставки от Америка, но и те взимат безумни суми и пак идва на 190 долара доставката.

Много, много ще съм ви благодарна! Става въпрос за книги и едни учебни материали, които са изключително важни за мене в момента, не е за някакви дрехи или прищявки.
Просто не знам как да го организирам така, че да не плащам толкова много за доставка!

Предварително Ви благодаря за вниманието!

Hug Hug Hug

# 77
Книгите сигурно са тежки и затова искат толкова. Кажи колко и какви книги са, за да сметнем колко би струвало с обикновената поща.

# 78
Аз съм в самообявено майчинство в момента Simple Smile...

Преди няколко дни и аз си пуснах предизвестието, че ще работя до края на октомври.  За първи път от шест години ме гони страх, че си губя работата (тъй като съм самоосигуряваща се, не ми се пази работното място).  Знам, че причината е най-добрата възможна, но дори мисълта да не работя ме стряска.  Дано ми мине като се роди малчо.   Rolling Eyes

Щастливата, пощите имат калкулатор за пратките.  Виж дали ще успееш да сметнеш.  http://postcalc.usps.com/

# 79
  • USA
Мишки, ще ти мине  Mr. Green. Не се притеснявай! Само хубави неща те чакат!   Hug

Щастливата, провери дали тази цена е с USPS, ако да, няма смисъл да занимаваш други хора. Ако книгите са много и тежки, това си е съвсем реалистична цена.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 21:37 от Winx

# 80
Щастливата, сега не знам как е, но преди за изпращане на книги цените бяха по-ниски цени. Както са те посъветвали можеш да провериш в сайта на USPS и за такъв вариант.

# 81
Щастливата, при калкулацията си служи и 20% на цената ( цената на книгите + транспорта)- Това за ДДС-то в БГ

# 82
Маймун и Мишки, току-що прочетох, че джинджифилът помага при морнинг сикнесс. Една ч.л. сок от суров джинджифил с малко медец би трябвало да свърши работа.

# 83
  • Чикаго / София
Моето работно време е същото като на миз от 6.30 до 3.00. Много си ми харесва така, нищо, че ставам в 5.00ч. В 3.30 съм си в къщи и децата успявам да си взема от училище /е, изчакват ме малко, че те свършват в 3.00/ и после имам целия следобед свободен. не че пак ми стига времето, но поне е нещо.
И аз като Winx най-добре работя сутрин до към 11.30. Преди бях от 8.30 до 5.00 часа. Докато се прибера станало 5.30 и кое по-напред, готвене ли, деца по занимания ли да водя, спорт ли. Добре, че в работата ми позволиха да си сменя раб. време а и естеството на работата ми позволява това.

Мишки очакват те прекрасни моменти, дори и няма да се сещаш за работа.

Анет респект за организацията. Аз по- принцип си се мотам повече и затова и не ми остава все време. Е, онзи ден успях да отида да потичам 45 мин. и сега имам мускулна треска, а вчера в училището на децата имаше Соушъл вечер със Зумба, та и там поскачах. Днес съм си в къщи, че Деница е болна, та може и пак да успея да вредя малко спорт.

# 84
# 85
Ирка, бързо оздравяване за Деница!

# 86
Как се справяте с колеги, които патологично прекъсват всички по време на работна среща? Направо вече в чудо съм се видяла. Като те прекъсне и говори дълго и с ненужни подробности и отнася разговора някъде много далече. Вчера не можах и едно изречение да довърша. Стратегията на шефовете е да я изчакат да млъкне като игнорират всичко, което е казала...

# 87
Другарки,  здравейте!

За баланса, циците и нещо друго. Ние със Златко седим и се чудим какво да правим с моите морални дилеми. Дали да стана трофи уайф или да продължа да се боря с хапчетата и тяхното разпространение, въпреки, че дълбоко в душата си не вярвам в тях. Направо сме луднали какво решение да вземеме и как да не клекнем финансово благодарение на целия дебт който съм акумулирала. Дайте съвет, ако разбирате за какво ви говоря. Мерси.  Laughing

# 88
Цоне, аз смятам, че трябва да си доучиш.

# 89
благодаря, ужасна си!  Mr. Green

но нека да ти разиграя плана с доучването и получаването на лиценза. Ако доуча, взема лиценз (успокоявам се с това, че къде по-тъпи от мен са го взели, та аз ли нема да успея), отивайки на пазара на труда и  проповядвайки алтернатива на синтетичните продукти, за които евентуално имам лиценз за разпространение, могат да отнемат лиценза. Outta Joint. В смисъл мога да говоря само положителни неща за синтетиката и в никакъв случай не мога да проповядвам отрицателните и страни.

Общи условия

Активация на акаунт