151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 846
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • USA
и да си кажа редовната приказка - октомври е breast cancer awareness month. самопрегледайте се или отидете на лекар ако не сте го правили повече от година. early detection saves lives.
Миз, благодаря, че ни напомняш и повтаряш! Да знаеш, че има ефект. От теб научих как да се самопреглеждам.  Hug

Аз казвам, че принципно съм православна, но не съм религиозна и не ходя на църква. Нямало е проблем при мен.

# 166
И аз благодаря, Миз!!!

# 167
Аз казвам, че ходим в руската православна църква в даунтаун, но не уточнявам, че съм ходила веднъж на Великден и най-вероятно ще отида на Коледа. То сигурно не е лошо да се ходи всяка неделя, ако имаш традиция, ама тепърва да си създавам такава, не, мерси... В неделя чистя - в грях съм, какво да напавя  Whistling

# 168
  • usa
winx, vanhorn, Hug! това ми целта - двама-трима души да ме чуят е достатъчно Simple Smile.

# 169
Само цици са ви в главата. Mr. Green

# 170
двама-трима души да ме чуят

Повече!  Peace Мерси!  Hug

# 171
Не е лошцо и на аннюал чек ап да се иде. За някои застраховки е безплатен прегледа, въпреки, че в продължение на доста години личният лекар не благоволи да ми сподели.

# 172
  • usa
Само цици са ви в главата. Mr. Green

e какво им е лошото на циците, бе цонне? в края на краищата кой каквото си няма, за това най-много мисли Simple Smile

# 173
  • USA
Абе, по-добре да са ни в главите, че да не стане "Цици глава затриват".  Mr. Green

# 174
Не е лошцо и на аннюал чек ап да се иде. За някои застраховки е безплатен прегледа, въпреки, че в продължение на доста години личният лекар не благоволи да ми сподели.

Мисля, че с Обамакеър превантивните преглед, поне за жените, са без ко-пей. Противозачатъчните също. След като влезе в сила правилото за противозачатъчните, мъжът ми отишъл в аптеката да прибере моите и извадил карта да плати $25 ко-пей. Аптекарят се ухилил и казал "Няма копей. Obamacare!"  Grinning

# 175
  • The QC to be!!!
Хиър, това вкл. само физикъл брест екзам нали? Или и друго?

# 176
Бейби, защо само брест екзам, един превантивен преглед би трябвало да включва много повече неща. До сега не съм имала копей за превантивен преглед. Но последно платих 25, не знам за какво, трябва да погледна. Между другото брест екзам прегледите от лекар са много зле, притесняват ли се какво, не знам, ама едвам ме пипват и хоп готово, не бих разчитала на това. Аз покрай кърменето си научих как трябва да се усеща тъкънта, преди всичко ми се струваше че е бучка.  Crazy

# 177
Хиър, това вкл. само физикъл брест екзам нали? Или и друго?

Целият годишен гинекологичен преглед + на гърдите. За мамограми не знам, аз не съм правила още.

# 178
  • The QC to be!!!
Грешката е в израза ми, имах в предвид, че мамо и ултразвук или ЯМР не се вкл., даже и да са показателни - както предполагам знаете, за над 35 годишни, които не са били бременни/раждали, мамо/ултразвук се покриват, а при семейна история с брест СА след 30 години се покриват (1 път на година), а някои и ЯМР покриват, но ко-пей е по висок. За ЯМР не са ми лични наблюденията, но за мамо и ултразвук, знам първа ръка (БКБС-РРО), и ко-пей дето плащах беше на аутпейшън клиника (значително по нисък), та да си знаете, ако ви трябва мамо/ултразвук на гърдите - дирете добра аутпейшън клиника за тях, а не през болницата, където ко-пей е многократно повече.

Забравих да благодаря на Миз   bouquet

Ред. ето линка към това в кой щат какво мин. трябва да се покрива и как това ще/се променя от влизането на новият акт за ъфордабъл кеър. Проверете ако искате да знаете на какво имате право, въпреки, че това ще се промени като си смените плана. Има големи разлики от план до план в един и същи щат.  Peace Хиър, виж в линка има отговора на ?-са ми... може би трябваше да потърся първо, преди да питам.  Blush

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 20:52 от Baby*

# 179
Преди месец ми пражиха мамограма не съм платила нишо, но си мисля, че за жени над 40 е задължителна всяка година и се покрива на 100% от застраховката

Общи условия

Активация на акаунт