151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 797
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм с Румба и плочи/ паркет и котка. Плюс че аз се скубя повече и от котката....подкрепям с две ръце.

# 301
  • USA
Благодаря, момичета!

vanhorne, съжалявам, че трябва да се бориш с киселини. Сигурно е ужасно. Това бялото лекарство съм го пила в Бг още когато имах малка язва. При мен това беше временно и ми трябваше лек за в момента, иначе киселини по принцип нямам. За щастие ми мина на 3я ден и сега съм добре.

Baby, радвам се, че нямаш познати или пък ти не сте преминали през такова нещо. Аз не взимам хапчета за киселини или гадене, а за повръщане. Но като казвам повръщане, не е като да повърнеш 5 пъти за деня и да спреш. Без лекарства мога да си докарам проблеми. Може ако искаш да прочетеш тук http://en.wikipedia.org/wiki/Hyperemesis_gravidarum Иначе с предната бременност хапвах само хляб и ми минаваше за известно време и така по цял ден, справих се без лекарства. Сега положението е различно.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 17:43 от maimun77

# 302
  • WA, USA
Искам да попитам собствениците на животни ползвали ли сте услуги на пет ситтър. Няма да ни има за десет дни декември и обмислям вариант бординг срещу ситтър да идва два пъти до вкъщи да го храни и разхожда и да му бие инсулина на кучето.  Малко ми е терсене непознат да ми влиза в къщата,  не че има нещо за крадене, даже телевизор нямаме, ама де да знам.

# 303
Руми, наши съседи ползват кучешки хоспис, като хотел, но за болни/стари кучета. Не знам финансово дали ще ви е изгодно. Приятели питали ли сте? Поне кучето ще ги познава. Дори и да са 2-3 чифта приятелите за това време.
(Имах предвид приятелите да идват, не да местите кучето от къща на къща.)

Маймун, корема ми се свива като те чета.  Hug Дано имаш облекчение скоро!

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 00:33 от Solley.

# 304
sipirumi за животните обикновено е по-приятно да идва ситър, вместо да сменят напълно средата. Просто избери препоръчан.

# 305
Руми, два пъти съм ползвала такива услуги. Моят бобтейл е дядка и му е далеч по-добре да си стои удома. Можеш да питаш пет ситъра дали има криминал хистори рекърд чек, който да ти покаже. Реномирана компания с дългогодишен стаж би трябвало даже препоръки да може да представи.

Другата причина да не харесвам кучешките хотели е, че животните обикновено акат и пишкат в клетката си. Има и рискове от зарази.

За моя суровоядец даже би било трудно да дам храна в подходяща форма...

# 306
кучешките хотели е, че животните обикновено акат и пишкат в клетката си. Има и рискове от зарази.

О, има хотели и хотели, както хорските, така и кучешките. Аз съм била в един само - спа център бих казала. Бих останала и аз там без забележки. Simple Smile

# 307
  • WA, USA
Питах една приятелка която го гледаше преди, но сега е с дете и не знам дали ще се навие. Този бординг до нас на който се обадих почти не ги държи в клетка, само ако не им харесва на кучетата да са с други кучета. Имат седем акра земя и са почти само навън, играят и ги разхождат.

# 308
Аз да се запиша, че да не изпускам новостите Simple Smile

# 309
Накой купувам ли е Румба наскоро, да споделите впечатления? Става въпрос за апартамент с куче и ламинат.
Например тази?
http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=12546044& … parentPage=family

Neato е по-добър избор според мен.

# 310
Как да разбера кои ваксини се изискват за day care? Чудя се, ако не сложим някоя от незадължителните ваксини, дали могат после да ми откажат да вземат детето.

# 311
Тумбалинка, питай направо в дей кеър какво изискват. Има места/щати/дистрикти/училища, които не ги интересува нищо и искат абсолютно всички сложени.
На моя приятелка в Ню Джързи не пуснаха детето и да ходи на училище докато не сложи всички, за киндергартен това, докато беше при-к в същото училище нямаше това изискване. В същото време на обща позната, в същият щат, сина и няма нито една ваксина и до сега не е имал проблем.

Руми, родителите на мъжа ми плащаха на тийн-съседка да гледа кучето.  Не знам за специално наети ситъри.

Маймун, дано ти е вече по-добре.  Hug

Фея, пропуснала съм за мъжа ти, много неприятно. Стискам палци скоро всичко да е нормално.

# 312
 фея, гледам новините и си мисля за теб, мъжът ти тръгва ли на работа?
Ох Маймун, изтръпвам като те чета, дано бързо отминат тези ти неволи.

Анетт беше пускала преди месец тук книги за четене за момчета, не мога да намеря името на поредицата. Анет, ако наминаеш моля дай линк към заглавията.

# 313
фея, гледам новините и си мисля за теб, мъжът ти тръгва ли на работа?
Да. Преди час получи имейл да се яви незабавно в офиса. Колко "незабавно" ще е е друг въпрос, защото комютът на ММ е 2 часа (без интензивен трафик)...

Бенс, Соу, благодаря ви за загрижеността!

# 314
Важното е, че нещата се връщат по местата си!  Дано тази драма не се повтори януари...

Общи условия

Активация на акаунт