151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 793
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • The QC to be!!!
Фея браво за хубавата новина.

Мишки, бъди позитивна  Wink

# 316
Дано тази драма не се повтори януари...
Пфу! Пепел ти на устата! Толкова хора пострадаха към момента...

Яд ме е, че няма законова мярка, с която да бъдат наказани тия циментирани мозъци, които държаха цялата държава като заложник.

Благодаря, БейбиHug

# 317
И аз не съм предполагала, че може шепа хора да държат цялата държава на тръни...  Да ги назова с любимата си българска дума по този повод.  Простаци!   Crossing Arms

Момичета, скоро разни кафета обсъждахме, но пак да питам.  Реших да купувам различни кафета, докато мм си избере вкус.  Взех му Lavazza Crema e Gusto Ground Coffee, Italian Espresso, но според него е слабичко и леко киселее.  Той иска силно и некисело.  Ако е удобно да споделите който се сеща.

А вие слагате ли всички ваксини на децата ви?

Маймун, по-добре ли си?

Сипируми, намерихте ли решение за кучето?

# 318
 Мишки, az ahresvam Illy i  Rosso-to na Lavazza, но Илли ме най - любимо

# 319
Мишки, и аз имам предпочитания за кафе като мъж ти. Определено не взимайте Илли, защото е доста кисело - може би едно от най-киселите. Истината е, че за да не ми е кисело (а по-скоро горчиво) кафето предпочитам да е микс с Робуста. А повечето premium кафета са чиста Арабика. За щастие Неспресо миксват арабика и робуста и това за мен определено е най-доброто кафе, което съм опитвала. Но те са капсули и работят само с тяхна си машина. Ако ви се занимава можете вие да си направите някакъв микс от арабика и робуста.

# 320
Според проучванията, които правих преди време киселия вкус се дължи на това колко бързо е печено кафето....при печене повече от 15 часа ( мисля беше) го няма този кисел вкус и единствените с такава технология са Лаваца.

# 321
Мишки, аз съвсем отскоро отново пропих кафе и въобще не съм познавач, но в момента пробвам разни марки да намеря какво ми харесва и Lavazza Caffee Espresso ми е доста горчиво. 100% примиъм арабика е. Ако погледнеш на кутиите им отзад има инфо за ростинг(light, medium, dark) и разни други. Може би по това да се ориентираш.
Също забелязах, че различните видове са подходящи/препоръчвани за различни кафе машини и джаджи.
Последно, когато пиех кафе имаше само Нова Бразилия. Laughing

Слагам всички ваксини. Peace

Фея, радвам се за мъжа ти.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 22:02 от benson10

# 322
so what,думах ви преди време за
http://www.rickriordan.com/my-books/percy-jackson.aspx
гледахме филм по една от книгите и се зароди (временен) интерес
Инак Стефан чете Меджик три хаус,Уимпи кид,Хау то трейн юр драгън,Айви анд Биин, Финис енд Фърб..
*
ваксини- с дете 1 по календар, с дете 2- с 6м. закъснение,но инак по календар; с дете 3- 2г.назад от календара,чакам го да стане на 4.6 и ще натуря нужното за училище
*
от кафе не разбирам

# 323
  • The QC to be!!!
От както се върнахме в ЕС, само драй фрозън нес и едно на феър трейд взимаме. Инак Старбъкс ни харесва. За горчивата жилка, мляко е единствен лек.

# 324
Лени, да така е, но за мен е важно това с което се занимавам да не ми противоречи на натурата, пък ако има финансови блага са добре дошли. Отидох в сферата на синтетиката с ясното съзнание, че  искам  да обяснявам на хората за вредата от химията и вариантите за нейното избягване, дори на интервюто си говорих по тази тема, и сблъсквайки се с реалността и как се дава МЕТАДОН на хора, за които съществува вариант да контролират физическата си болка немедикаментозно и без да стават зависими от такива сериозни наркотици, съм просто в шок  как не се прави нищо. Буквално се работи на конвейр и без грам мисъл. Възмутена съм до дъното на душата си, за Adderall  и замяната му с тик-так въобще не искам да отварям приказка.
Здравейте,
аз съм нова в тази тема и почти не се ориентирам...
Цонна, ако става дума за фармация, в щатите има такива като теб, например Сузи Коен. А има и други варианти... Всичко зависи от теб, да ли да живуркаш на добра заплата или да бъдеш човек, който наистина те е грижа за другите хора. Peace

Записвам се да чета... нищо не разбрах какво стана с Обамовата "Affordable" Care Act.  Money

# 325
За горчивата жилка, мляко е единствен лек.

Киселата жилка се опитваме да избегнем. Горчивата е добре дошла за мен. Simple Smile

# 326
За горчивата жилка, мляко е единствен лек.

Киселата жилка се опитваме да избегнем. Горчивата е добре дошла за мен. Simple Smile

Зоуи ми взе думите от устата.

Благодаря на всички за включванията!

Камино, добре дошла!

# 327
  • The QC to be!!!
Пробвахте ли с мляко само? Явно съм била късметлия, не съм попадала на кафе с кисела жилка.  Thinking Аз единствено го пия с мляко, никога не слагам подсладители. Пробвайте с драй фрозън нес голд. Ще ми е интересно да чуя отзиви за това как го усещате на вкус.

# 328
И ние сме с "кубинска" кафеварка.  Мъжо слага само една сууупена лъжица кафява захар, мляко не ще да помирише.  Я да го видя това кафе, отивам да диря.

Веднага се допълвам.  Ако става въпрос за това, на мен ми киселее...
Скрит текст:

# 329
  • The QC to be!!!
Мишки кафеджията у нас каза, че ако не се слага достатъчно кафе, и се "преварява" се разрежда твърде много и тогава се пускала киселата жилка. А пък аз да не знам  Crazy Има доста конс срещу драй фрозък кафето, но все пак, прегрешенията са си личен избор.

Да, за това става на ?с Ок, колко кафе на колко вода слагаш? Ако  намериш на Fairtrade драй фрозън, пробвай го. Мисля в Тредър Джо го имаше преди време. Аз него го харесвам повече, но аромата му е друг. Аз слагам на към 150мл вода, добре навършена чаена лъжица и към 50-ина мл студено мляко. Не ми киселее. А може и да съм свикнала. Старбъкс кисело ли ти е? То аз там само лате пия де, не съм фен на чистото им кафе.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 00:02 от Baby*

Общи условия

Активация на акаунт