151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 799
  • 749
  •   1
Отговори
# 90

Цоне, тъкмо в момента правя неща, които противоречат на всякакъв комон сенс в моя лайн ъф уърк, но се налага - малко са тези дето работят с роза забодена в косите, няма да се делиш от стадото Wink. Концентрирай се на финансовите блага, синтетиката няма нужда да я вярваш или проповядваш, за да я работиш.

Хиър, по твоя въпрос, нищо не правя - изчаквам и пак продължавам. Много съм зен станала  Laughing

Ники, благодаря, че се интересуваш - от последния трип си водих записки (от половината трип), имам и от Африка и чакам сега денят, когато ще се освободя да попиша.  

не мога да ви се начудя с това ранно ставане - ако стана в 5ам - до 5пм ще съм парцал вече...

# 91
Лени, да така е, но за мен е важно това с което се занимавам да не ми противоречи на натурата, пък ако има финансови блага са добре дошли. Отидох в сферата на синтетиката с ясното съзнание, че  искам  да обяснявам на хората за вредата от химията и вариантите за нейното избягване, дори на интервюто си говорих по тази тема, и сблъсквайки се с реалността и как се дава МЕТАДОН на хора, за които съществува вариант да контролират физическата си болка немедикаментозно и без да стават зависими от такива сериозни наркотици, съм просто в шок  как не се прави нищо. Буквално се работи на конвейр и без грам мисъл. Възмутена съм до дъното на душата си, за Adderall  и замяната му с тик-так въобще не искам да отварям приказка.

# 92
с ясното съзнание, че  искам  да обяснявам на хората за вредата от химията и вариантите за нейното избягване

Е ти тогава ще бъдеш в перфектна позиция да обясняваш. Идва ти клиент с ухапано от комар и рецепта за Трамадол и ти му разясняваш всичките рискове. Хората ще ти се доверяват.

И аз съм се набутала на място, което никак не ми пасва на морала, но се надявам да не е за цял живот.

# 93
Кортизон крем е за ухапано от комар. LaughingПанацея!

тъй, тъй, ама мога да си загубя лиценза обяснявайки за вредата от дийт, кортизон и трамадол. Laughing

# 94
Цоне, не можеш да си загубиш лиценза като обясняваш странични ефекти на лекарствата, къде го има това?  newsm78 Но можеш да го загубиш, ако вместо химията предложиш хомеопатия и кажеш, че е по-ефективна.

# 95
Ама аз от собствен опит виждам, че е по-ефективна. Laughingне мога да ти опиша какво ми струваше да лекувам очите на дъщеря ми с хомеопатия и какви скандали трябваше да преживея със собствения ми мъж, че в един момент се стигна до идиотизми ти вземи лявото око и го лекувай с антибиотик, а аз ще лекувам дясното  с хомеопатия. Crazy Разминахме се без антибиотик слава богу, защото аз знаех откъде идва проблемът, но не знаех защо се беше появил този проблем. слава богу ми беше гласувано доверие и той ми повярва, че мисля само най-доброто на детето си и не искам да му давам излишна химия, когато проблемът може да бъде разрешен по друг начин. Сега нека не превъщаме темата има ли алтернативната медицина почва у нас. Всеки е сводобен да вярва какво може да му помогне. Простов в позицията си на консултат и искам да съм честна с хората ту дъ бест ъф му кнолидж. Laughing

# 96
А няма ли хомеопатични аптеки там където си. Така с един куршум два заека. Или др вариант как да сърместиш нещата.

# 97
Разбира се, че има, ама нали се сещаш, че с продукти за по 7$ не можеш да поддържаш бизнес и се налага да продаваш и нещо по-доходоносно. Лиценз  да поддържаш, малпрактис иншуранс, даже четох, че някъде във Флорида и бира продавали. Laughing Ми тъй де... Laughing

Аз имах щастието да работя на такова място и видях нещата фърст хенд. При въпрос какво ще ми помогне от пойзън айви само един китаец пациент ме шокира с рисърча си какъв ОТС продукт да си купи, но при по-продължителен разговор разбрах как всъщност е стигнал до извода до който беше стигнал. Бях положително изненадана, рядко хората мислят по този начин. Отишъл сладурът в американски форум за майки да търси как да излекува сърбежа си и там прочел, че хомеопатичният продукт Рус Токс бил чудодеен.
http://www.homeoint.org/books/boericmm/r/rhus-t.htm
Пристига при мен и ме пита как да го приема, но аз нямам легалното право да му кажа, въпреки, че реално имам представа, трябваше да му кажа по заобиколен начин, че трябва да се консултира със специалист в областта. Crazy

Та пак моля за помощ, аз адвокат на пациента ли съм или на фарма индъстрито?

# 98
Кофти ситуация. Аз не знаех, че не можеш да препоръчваш хомеопатия.

# 99
Нало, сигурно във Франция може, но в моята реалност не върви.  Grinning

# 100
Ама аз от собствен опит виждам, че е по-ефективна.

Е да, ама като лицензиран специалист ти си длъжна да се позоваваш на валидни емпирични резултати, когато препоръчваш едно лекарство вместо друго. Ако тръгнеш на базата на "аз виждам, че е така", това си е в пълен разрез с философията на емпиричната наука, която учиш и в която ще се лицензираш и си е достатъчно основание, наистина, да ти отнемат лиценза. Извини, но дотук читави изследвания в полза на хомеопатията няма. Та в този смисъл - да, трудна е твойта. Peace

# 101
  • USA
Цонне, съчувствам! Според мен трябва да си спомниш защо си се насочила в тази област и какво точно искаш да работиш с лиценза си. Винаги има и положителни страни, дори синтетиката Simple Smile. Междувременно се фокусирай върху ползата за твоето семейство.
Аз също съм била в работа в противовес с разбиранията ми (донякъде), но си намерих оправдание лично. А и оправдах индустрията от други гледни точки. Винаги има и положителни страни.

# 102
Точно днес влязох в аптека, която си имаше място за прескрипшън дръгс, но на рафтовете беше пълно с хомеопатични лекарства, био/грийн/органик козметика и разни други неща. Не може да няма такива в НЙ?

Цоне, ти предлагаш/продаваш на хора, които не вярват и не искат да се лекуват с хомеопатия. За тях тези лекарства са необходимост, в някои случаи и живото-спасяващи. Ти не ги лъжеш, не криеш нищо от тях. Аз не съм попадала до сега на лекарство, на което обстойно да не са описани страничните ефекти, дори и когато са единични случаи се изписват. Всеки (ако му е важно) може сам да чете и направи информиран и правилен за себе си избор. Хората с твоите разбирания не отиват за "синтетика", те ще отидат при твоите доктори и ще си купят лекарства от където ти си купуваш.  Wink

Друг вариант е да се откажеш и да живеете по-симпъл, но да си спокойна и да не се измъчваш, че правиш нещо срещу разбиранията си. Няма да си щастлива никога, въпреки финансовото подобрение.

А защо не намериш начин да се свържиш с производителите на хомеопатични лекарства, разни организации за алтернативно лечение и подобни, които могат да ти предложат работа заради образованието, личния опит и разбирания. Може и да загубиш лиценз, но пък знанията си ще ги използваш за нещо, в което вярваш. Предполагам, че в зависимост от позицията и възможността за кариера на такива места също можеш да изкарваш прилични доходи.

Каквото и да решиш, успех!

# 103
  • usa
цонне, ако искаш да получиш фармацевтичен лиценз и да работиш в официален фармацевтичен бизнес на базата на този лиценз, точно адвокат на фарма индъстрито ставаш. ако искаш да ексърсайзваш своите разбирания, търси други лицензи и сертификати. има хомеопатични, натуропатични и други патични учебни заведения, които се завършват с доста по-малки заеми, единствено ти можеш да решиш дали искаш да си следваш интереса или съзнанието и съвестта. само дето заемите вече си ги трупнала - бамър!, както се казва  ooooh!... успех!

# 104
  • У дома
Цоне, не знам колко ти остава до края, но според мен си вземи кетапа, па после ще го мислиш. При нас има компаунд фармасис с една камара алтернативни продукти и ако намериш такава аптека със сигурност няма да те гледат под лупа кdкво препоръчваш. Чистата съвест е важно нещо. Стискам палци да вземеш най-доброто решение за теб и семейството.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 08:13 от Atalanta

Общи условия

Активация на акаунт