151 американски богини на мира и разбирателството

• 46 014
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Каква е връзката между тигър и аквариум?   newsm78 И в Хюстън и в денвър тигрите са атракция в локалните аквариуми

# 676
Каква е връзката между тигър и аквариум?   newsm78 И в Хюстън и в денвър тигрите са атракция в локалните аквариуми
Да нямат предвид tiger puffer fish?

Днес гласувах за пръв път - за местните законодателски постове. Голям кеф!

Добре дошла на цесекарката Simple Smile

# 677
Да нямат предвид tiger puffer fish?

Голям бял тигър, от семейство котки  Grinning

# 678
Хм! Много странно наистина. Да не би да има тематични изложби за Сибир или Бенгал?

# 679
Здравейте !!! Отдавна чета темите ви.Живеем във Вегас от скоро,в България съм завършила бакалавър(счетоводство и контрол) и магистър(финанси) ,имам апостил към дипломите и са преведени.Искам да попитам къде трябва да ги изпратя ,за да ги приравнят и да мога да кандидатсвам за работа по специалността.Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 21:17 от ButTeRfLy`

# 680
Хм! Много странно наистина. Да не би да има тематични изложби за Сибир или Бенгал?
Не са тематични, постоянни са.

# 681
Бътерфлай, трябва да уточниш за каква специалност става дума. На мен не ми се е налагало да приравнявам която и да е от дипломите си.

Титина, в такъв случай съвсем не знам. Вероятно представител на аквариума ще може да отговори.

# 682
Титина, преди 2-3 год. бяха два бели тигъра в аквариума.
Добре дошли на новите.

# 683
те и сега са 2 и са мн красиви  Laughing

# 684
Добре дошли на трички ви!

Какви тигри, какви пет лева?  Съвсем изпуснах нишката...   newsm78

# 685
Мале, Мише, мани ги тигрите! Само десетина дни са останали! Грамадна ли е тумбата? Помагат ли ти да си връзваш обувките? Имаш ли вече потготвителни контракции? Стегнала ли си багажа? Колко пъти на ден влизаш в нърсърито? Купихте ли комплекти рамки за отпечатъци на стъпалце и дланичка (това бяха най-харесаните подаръци от нашите баби)?

Леле, леле, колко вълнуващо!

# 686
Фей, не остана, не мога да повярвам и аз!  Тумбата вече е прилична!  Ама се обувам сама, гледам да си се движа, всичко си правя още.   Mr. Green  Притеснявах се че не ми личи, после че е малка, ама онзи ден си направихме няколко снимки, да имаме хубави за спомен.  Гледах после и виках, въййй, това аз ли съм?   Joy  Контракции не мога да определя, мисля че нямам.  Не ми се е стягал корема, само ми опъва ако прекаля с ходенето и стоенето права.  На няколко пъти ме боли, сякаш ще ми идва, док каза че това е то.  Утре съм на първи преглед за разкритие.  Нищо не съм стегнала, утре пак ще питам.  Първо ми казаха да си нося възглавница и одеало ако искам, всичко друго имали, а стандартния седмичен имейл ми казва да си нося всичко.  Всичко вече е изпрано, изгладено и сгънато по шкафчетата.  Хем ми се виждат дрешките малки, хем си викам как ще излезе такова голямо чудо от мен, хахах.  Верно това с рамките е добра идея за подарък за бабите, ще погледна, благодаря ти!   Hug
Да се отчета и по темата за бабите и бебетата - моята майка си загуби работата непредвидено.  Грижеше се за много възрастна баба, чието състояние за съжаление се влоши изведнъж и си почина.  Та решихме още сега да я поканим, да не стои два месеца без работа и да чака да я поканим за коледа.  От няколко дни е тук, напасваме се, дано и после нещата вървят гладко.  Поне за домакинството вече не мисля, ама пък още работя, та не успявам много да си почивам и да се излежавам.  Та те така.
Утре след прегледа пак мога да се отчета, стига да не досаждам с ферманите си.   Blush
Маймун, ти как си?  Надявам се неразположенията отшумяват!   Hug

# 687
  • USA
Лелее, Мишки, наистина не останало  Grinning. Дано така занапред да се разбирате с майка ти! Утре ще чакаме да пишеш.

Аз си чакам резултатите от амниото и ми е толкова притеснено и по цял ден го мисля Sad. Иначе ми се повръща и ми е лошо, но като хапна нещо и ми минава за 15 мин. и после пак и така докато си легна. Вече рядко се налага да пия лекарства, за да го спра.

# 688
  • Boston, MA
Добре дошли, три нови момичета!

Маймун, мисля те, вярвам, всичко ще е наред!

Мишки, не останало! Стискам палци!

Бонбони поядохме, сега ще си ги къткаме сума ти време (имахме остатъци от два хелоуина назад, които скоро разчистих). Тук се взима по един бонбон от къща и пак много събрахме де, Дани си счупи миналогодишния рекорд, сега имаше 87! парчета.

Бубе, я кажи за този модел повече?

Руми, аз поразпитах и приятелката ми, и мъжа ми, оказа се, че е нов модел (сравнително), сега например в Кънетикът фирмата им го въвежда. Става въпрос за деца, които иначе биха били в институции, да се гледат по домовете им, и клиниците (влк. соц. работници) ходят при тях, или се срещат да ги водят насам-натам. Та може би съм те подвела, защото това е по-скоро алтернатива на резиденшъл трийтмънт. Но дори и в чист аутпейшънт, не е ли ужасно много твоя кейс лоуд? Освен ако не правиш инишъл асесмънт само, как поемаш 70-80 кейса на седмица? Извинявай, ако не съм разбрала, а и не се чувствай длъжна да ми отговаряш де. Моят поглед над бехейвиъръл хелт е много повърхностен, щото по болниците, в които съм работила, не е влизало в моите сфери на плащане, винаги е отделено и многго различно, само покрай мъжа ми чувам това-онова. 

На останалите се извинявам за този брилянтен българо-английски Simple Smile

# 689
Маймун, стискам палци!!!  Радвам се, че си по-добре!   Hug

Бубка, благодаря и на теб!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт