Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Досев, с две ръце. Докато дойде, ще ти се изчерпа търпението, но е кадърен и е много мил с децата.

# 106
  • Русе
А къде е кабинета на Досев и с предварително записване ли става прегледа

# 107
Чудесна статия. Ще я споделя. Благодаря   bouquet

# 108
Търся името на един невролог, който работи в трета поликлиника, мисля че беше до кабинета на Даскалова. Имам направление за невролог (за възрастен човек) и понеже преди съм била при него на преглед, бях доволна като отношение. Ако някой се сеща името му, беше малко нетипично.
Или друг невролог, но работещ с касата.

# 109
  • Русе, у дома
http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%BA%D0%BE%D0%B2
Аз се сетих за този в Трета поликлиника.

# 110
В трета знам само Босилков.

# 111
Да не е Кюмюрджийски  newsm78

# 112
  • Русе
И aз имaх телефонно известие зa учебниците току-що. С еднa липсa ще пристигнaт утре или в друг ден.

Така-а, учебниците пристигнаха, жалка история Cry!
 Поръчани 7 позиции, от тях една предварително казаха че липсва и аз я поръчах от друго място, това ОК Wink.
 Днес пристигнаха, прилежно опаковани в кашонче, красота....
 Отваряме кашончето и аз съм доволен и предоволен, ученика радостен ...... обаче след малко възникват въпроси, за какво са ми тези тетрадки по български и къде са тези по математика  newsm78  Sick

От 6 изпратени позиции 3 са сгрешени !
 Един учебник, дето уж го нямаше и аз го поръчах, и платих в книжарница, и е 9лв, нищо работа Grinning дето се казва на фона на целия харч последния месец са ми го пратили, а друг от техния  списък (списъка, който си е вътре в пратката!) липсва . Нищо-нищо но са си 9лв, освен това ще го имаме два пъти, а и освен това ще дам още едни 9лв за другия дето беше обещан и платен в пратката, но липсва, и пак "освен това" мина цяла седмица в поръчки и чакане, сега наново ще поръчвам и ще чакаме пак седмица!

Сагата с въпросните учебници приключи успешно чак днес.
 Въпреки всичко, оставам с добро впечатление от хората в БГ Учебник и бих пазарувал отново, приемам че стават такива грешки. Всеки греши, но тяхното отношение беше много отговорно и достойно!

# 113
  • в огледалото на живота
Търся името на един невролог, който работи в трета поликлиника, мисля че беше до кабинета на Даскалова. Имам направление за невролог (за възрастен човек) и понеже преди съм била при него на преглед, бях доволна като отношение. Ако някой се сеща името му, беше малко нетипично.
Или друг невролог, но работещ с касата.
Лисичков  Rolling Eyes?!

# 114
Лисичков преглежда в старата поликлиника в болницата. Там се чака с векове пред кабинета дори и да си с час. Поне аз чаках преди 2г толкова. Иначе и аз с две ръце препоръчвам него.

# 115
Я малко да разсеем мамите  Mr. Green
http://vbox7.com/play:1ef02c91d4

# 116
Момичета и момчета, имате ли някой познат, който разбира от настройката на телевизорите и цифровизацията? Става дума за телевизора на баба ми, който е нов, плосък, според упътването има абсол. всичко необходимо, но мъжа ми не успя да го нагласи, само звук намери. Наш познат от Метро, уж разбира, ни каза, че точно този модел не можел да хване картина, но няма логика, той отговаря на всички необходими условия.

Ако знаете някой, който 100% разбира от това, да му звънна да проверим, преди да е купила декодер?

п.п. а да знаете къде се продават декодери, за майка ми?

# 117
Декодери продават вече навсякъде. Оня ден влизам в Технополи и гледам вътре 100 човека. Ще кажеш, че са пуснали хладилници и перални 2 по лев  Mr. Green Питах на касата да нямат някаква супер промоция и казаха, че всички търсят декодери. Има в Практикер също ако не се лъжа и в Кауфланд май гледах във вестника.
Иначе за телевизора  Rolling Eyes освен да го занесете в някой сериз да проверят там на място. Пуснете го рекламация. Щом е нов, то има гаранция. Намираш от книжката сервиз гаранционен и казваш, че не работи и не хваща сигнал. Нека го проверят на място  Mr. Green В крайна сметка и това е част от гаранцията. Ако там кажат, че е нужен декодер, тогава купувайте.

# 118
  • в огледалото на живота
Момичета и момчета, имате ли някой познат, който разбира от настройката на телевизорите и цифровизацията? Става дума за телевизора на баба ми, който е нов, плосък, според упътването има абсол. всичко необходимо, но мъжа ми не успя да го нагласи, само звук намери. Наш познат от Метро, уж разбира, ни каза, че точно този модел не можел да хване картина, но няма логика, той отговаря на всички необходими условия.

Ако знаете някой, който 100% разбира от това, да му звънна да проверим, преди да е купила декодер?

п.п. а да знаете къде се продават декодери, за майка ми?
Нетуорк също!

# 119
  • Русе
Дори и в ПЕНИ има(ше) Wink

Общи условия

Активация на акаунт