Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Дами, да попитам: къде мога да намеря двама човека за подреждане на дърва? Ще ни ги докарат и изсипят пред блока, трябва през прозорчето да се подредят в мазата.  newsm78

# 91
Не знам в кой район на Русе живееш. Към централна гара пред магазин Лилия или гостилница баба Злата има от години така наречено робско пазарче.Там стоят и чакат работници и отиваш и си наемаш.Преди около 4 г за последно съм наемала аз от там когато носеха  дърва на родителите ми.За около 2-3 часа работа мисля беше 15-20лв на човек.

# 92
В Здравец, но явно ще ида го потърся...
  bouquet

# 93
Аз си изпазарих едно камьонче с дърва на място и изпазарих двамата шофьори да ми ги сложат в чували и да ми ги качат поне до асансьора, че ММ да ги пренася до сушилнята и да реди. Изпазарих ги доста добре по мои сметки  Mr. Green арменска му работа  Whistling

# 94
Едно време аз и татко ги нареждахме, но той сега е болен. А сама ако тръгна да прибирам 9 кубика ще ми се отели вола...

# 95
Оооо абсурд. На мен и моя мъж ни се отели вола за 6 кубика, при условие, че имахме двама помагачи (дърварите), а 9 кубика за сам човек е мисия почти невъзможна.

# 96
Едно време 7 кубика ги оправяхме за няколко часа- аз му ги подавам през прозорчето, а той ги нарежда.  Crazy

# 97
Пък защо поръчваме Он Лине мисля да не го коментирам, не снятам че наистина има интерес от питащия Wink.

Попитах, защото ме интересува именно какво налага поръчването им по такъв начин.
Споделих аз как процедирам.

Мисля, че наистина имаш комуникационен проблем.  Stop

# 98
  • Русе
Би било хубаво всеки от нас да се замисли.

http://offnews.bg/index.php/247366/nikolaj-fenerski-kak-da-nakar … eteto-mi-da-chete

# 99
  • Русе
 Имало такива хора, наистина  Peace!
 Подписвам се и аз под споделеното в статията.

Аз харесвам форумите, защото се споделят мнения, има сблъсъци, спорове, не може иначе! Преди можеше, когато бяхме пионерчета, надявам се никога да не се върне това обезличаващо човека време. Но започвам да ги ненавиждам когато запричват на фацебук или на интригантска сбирка на пейката пред блока....

За който не знае какво е пионерче, пускам първото излязло от Гоооооглето ....  newsm78 странно ми се видя, но явно съм забравил какви времена-а-а бяха  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 13:07 от ramlim

# 100
  • Русе
Това пионерче прилича по-скоро на комсомолче, Рамлим  Grinning
Помислих си за теб като четях статията

# 101
За който не знае какво е пионерче, пускам първото излязло от Гоооооглето ....  newsm78 странно ми се видя, но явно съм забравил какви времена-а-а бяха  Mr. Green
Това е защото обичаш да четеш - и отваряш изображенията, а не Уикипедия Simple Smile, иначе съм съгласна със статията и личния пример, които единствен или предимно единствен учи. Само че според мен човек може да си губи времето по много разнообразни начини, включително четейки книга, така че въпросът не е само дали четеш, а и с каква нагласа го правиш.

# 102
  • Русе
Привет мами може ли да ми препоръчате добър педиатър който прави посещения в домовете

# 103
  • Русе
здравейте мами може ли някой да ми препоръча добър педиатър в Русе който прави домашни посещения и координати за връзка

# 104
Аз се сещам за д-р Досев
0888885988
0878875987
0895895989

Общи условия

Активация на акаунт