Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Беше и силно и продължително, а сме само на втори етаж, не мога да си помисля на по-високите етажи какво е било Tired
Преди няколко дни прочетох, че за последните 2 седмици е имало около 20 труса във Вранча, но по- слаби, и си  помислих, че скоро ще стане и някое по-силно - и ей го на 5,3 по Рихтер ooooh!

# 136
polin4eto, и аз си мислех същото като теб. Ние сме на 8-я. Тръпки ме побиват когато чуя Вранча. Tired
... Но по-добре така постепенно да се освобождава напрежение, отколкото изведнъж. Praynig

# 137
  • Русе
   В къщи само аз усещам земетресенията, другите си спят спокойно  Simple Smile
   Тази нощ беше доста силно, но станах да проверя новините, да не би да съм сънувала.

# 138
  • Русе
Aз мисля, че сте сънувaли  Grinning.
У нaс никой не е усетил.

# 139
И аз нищо не съм усетила и по-добре Praynig, че съм пъзла и както съм сънена щях да си изкарам акъла Crazy

# 140
Преди няколко дни прочетох, че за последните 2 седмици е имало около 20 труса във Вранча, но по- слаби, и си  помислих, че скоро ще стане и някое по-силно - и ей го на 5,3 по Рихтер ooooh!
Дано това е най-силното, че бях на път да грабвам бебето и да излизам от апартамента. До 6ч. чаках втората вълна.

# 141
И при нас се усети, всъщност първото земетресение, което усещам за последните две години, другите все ги проспивам  Mr. Green, ама сега много скърцаше гардероба. Всъщност имаше ли вторичен?

# 142
Aз мисля, че сте сънувaли  Grinning.
У нaс никой не е усетил.

hahaha Ние сме за рекордите на Гинес направо. Една камара народ, който е сънувал един и същ сън по едно и също време.  smile3532

# 143
Общо трусовете са били три тази сутрин. Другите две са били слаби и не са се усетили.

# 144
земята се тресе ние със щерката къртим.Мъжо звъни от Германия на пожар чак по тамушните новини са го казали пък ние нищо не сме разбрали

# 145
Момичета и момчета, моля да ми дадете идея за спане за две нощувки в Русе, като цената да е ниска и да е прилично? За семейство става въпрос с две деца, едното е на 3 години.

# 146
Оф, Злати много е трудно... Аз един ден рових и звънях навсякъде в града. Сити арт хотела е хубав. Бистра и Галина

# 147
Привет! Писах преди време с молба да ми помогнете със съвет за добра сладкарница в града. Разгледах няколко от предложенията ви. (Нито една сладкарница няма уеб сайт, което за мен е странно, задоволих се само със страничките им във ФБ). Исках само да споделя, че се спрях на "Пекарната". Първо им писах по ФБ, след това се чухме по телефона няколко пъти. Обясних им, че не съм в града и нямам възможност да ги посетя - да.,, няма проблем , може и по телефона да се разберем и т.н..  Говорих с един служител, а след това и с главния пекар. Супер съм доволна от отношението им, много на сериозно си вземат работата. Ще видим как ще е на вид и вкус тортата след няколко дни..

Бихте ли ми препоръчали и хубаво заведение, което бихме могли да посетим с три малки деца (2м., 1г, 2,5г) (евентуално детски кът),вкусна храна и да не е задимено? Много ви благодаря  Hug

# 148
  • На брега на реката
Не знам дали детския кът към Дон Корлеоне в кв. Дружба работи. На мен лично ми хареса, децата са отделно, имаше кой да ги забавлява, наиграха се и на всички ни беше весело. Не се пушеше, а забраната си се спазваше. Тогава ми позволиха и торта да си вкарам, без значение, че беше мое дело  Mr. Green

# 149
Аз като съм ходила на кът там с моето дете и останах с впечатление, че забавляват (когато има аниматор) по големите деца, които са и мнозинство. Малките не си задържат вниманието дълго на едно място пък и гледам, че от Веселяците не успяват да се справят с толкова малки деца (1-3г). Поне аз останах с такова впечатление. Незнам как е положението в Роял. В Мола със сигурност не е за толкова малки деца. С две думи е трудно да се даде съвет за точното място.

Общи условия

Активация на акаунт