Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Вчера гледах във фейсбук, че кафенето в комплекс Париж работи и има детски център.  Peace

# 151
  • в огледалото на живота
Вчера гледах във фейсбук, че кафенето в комплекс Париж работи и има детски център.  Peace
Те лятото го спират винаги.
Преди беше безплатен за неограничено време,за РД се плащаше меню по избор.

# 152
Здравейте,

В процес на избиране на кухня съм. От българските фирми забелязах Ирим и Стефани Стил. И двете са русенски. Имате ли впечатление от качеството им на изработка, понеже цените са им сравнително ниски спрямо останалите предложения за цена, които имам.

# 153
каквато цената такова им и качеството, не очаквай чудесии от тях.
имаме легло от Стефани стил, за почти без пари беше- бива, ама е от типа, да не спиш на земята.

# 154
  • Русе
Кухнята ми в Русе е от Стефани стил. Точно преди 6 години е правена. Леглата, секцийките и гардеробите в детската - също. Всичко е здраво... за сега(трета партида квартиранти имам Laughing).

# 155
Нашата кухня е правена от майстор. Платихме си материалите, всичко и той ни я направи по поръчка, както ние си я искахме

# 156
  • Русе
Нашите също са по поръчка. Начертах си и отидох в магазина Peace

# 157
  • Русе
Моята кухня е от Ирим, правиха ми я по мой проект. Вече 10 години я ползвам неуморно и нямам никакви оплаквания. Много си я харесвам и ги препоръчвам като изработка и отношение.

# 158
на мен мебелите в хола са ми от Ирим, като изключим дивана, всичко е супер..

# 159
  • в огледалото на живота
каквато цената такова им и качеството, не очаквай чудесии от тях.
имаме легло от Стефани стил, за почти без пари беше- бива, ама е от типа, да не спиш на земята.
Що?!
Пазара е залят от конкуренция и всеки търси начин да намери клиенти,но не винаги на база цена-качество...
И аз съм доволна от Ирим.
Преди 2 г.поръчвах спалня и модул за детска стая/по мой проект/
Изключително бързи и коректни в поръчката.Нямам до момента никакви оплаквания.Да не забравя да кажа,че и гаранция ми дадоха за мебелите/на кантове,панти и механизмите за скрина/

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 08:34 от devi4ca

# 160
  • На брега на реката
Детското ни обзавеждане е от Стефани стил. Като оставим настрана факта, че ме спечелиха с изключителното си обслужване и угаждане на всяка моя прищявка, мебелите са хубави и качествени. Поне съдейки по експлоатацията им до сега. Ирим ми бяха взривили нервите с некомпетентната им консултантка, която на всяка моя идея отговаряше с "не" или "едва ли". Върви разбери къде бъркаш  ooooh!

# 161
  • Русе
Ние 2007г. поръчвахме от Стефани Стил.
НЕ съм доволна от отношението.
Първо ни бяха казали, че ще стане в срок примерно от 45 дни, а стана след два месеца и половина. По него време бях бременна и мебелите станаха готови след като родих, а ми беше изключително важно да си подредя хола преди да родя. След това се оказа, че са забравили да направят едни от шкафовете, които бяхме поръчали. Направиха ги допълнително след още 2 седмици например. После пък ни искаха още пари за тях, защото според тях не били включени в цената. При положение, че имахме договор с чертеж си загубихме сума ти и време със спорове кой как тълкува договора. Доволна съм от качеството на мебелите. Направиха това, което поръчахме, но изхабихме сума ти и нерви. Те не че се държаха невъзпитано, но отиваме да си вземем мебелите и най-културно ти се извиняват, че не са готови. И така 4 пъти, а аз едва ходех тогава с големия корем.

# 162
  • Русе
Преди години имах съсед, който работеше в "Стефани Стил" в производството. Оплакваше се, че много ги експлоатирали за мизерни заплати. Човекът напусна. Това беше преди 3-4 години сигурно, така че сега не зная как е.

# 163
аз имам комшийка, която работи в Стефани стил, като я разпитвах преди да поръчаме мебелите, останах с впечатление, че НЕ ни препоръчва тяхните мебели, щото се правели от боклуци....това бе казано с половин уста, но аз разбрах за какво иде реч....
а относно обслужването в Ирим препоръчвам офиса до МОла, там винаги обслужването е търпеливо  Mr. Green, за разлика от офиса до Халите, където е както Fervor, го е описала....

# 164
То реално посочете ми една мебелна фирма, която да не си експлоатира работниците и да заплаща нормални заплати, не говорим за високи. Кажете ми я и аз ще изпратя моя мъж да работи там  Mr. Green Работи и събота и неделя и по празници. Почива единствено ако се разболее и легне на легло.
Конкуренцията е голяма, да и цените са сравнително ниски в Русе. Зет ми купи легло от Стефани и след седмица се оплакаха, че много се ръбели и деряли като минавали покрай леглото. ММ го погледна (той не работи в тази фирма) и каза, че е правен с тънък кант, за да се намали от цената. Оправия няма.
Като цяло качеството не е критично, но си има ей такива уж дребни детайлчета дето са спестили пари от тях, за да ти предложат по ниска цена. Ако не знаеш какво да гледаш, то ще си вземех нещо избирано по външен вид, а не по практичност. Примерно кой ще се сети, че канта е много важен за такъв сорт мебели.

Общи условия

Активация на акаунт